Alltså killar... (Nr.2)

Varför, varför, varför har ni så svårt att på en gång säga som det är? Måste ni gå och dra på det tills det tillslut inte går att hålla undan längre?
Inte ens när ni räknas till vänner snarare än lovers fixar ni det.
Jag bliiiiir så frustrerad!

Så, nu när det är ute ska jag klä på mig och dricka sprit.

/Issa

hooooost

Jag håller på att hosta sönder mig själv. Och jag som skulle vara klädd i enbart bikini imorgon, det måste nog bli en massa mer kläder än så, tvyärr ;)

Annars är allt bra! Näe, såklart inte, men man kan ju låtsas.

Jag behöver något att fokusera på. Jag hade tänkt se hur många plustimmar jag kan arbeta in, med start idag, jag var på jobbet 8-19.30, förutom att jag tog en timmes lunch med syster på mitt förra jobb och sen gick en halvtimme åt att lura K att titta på min bil. Den läker bensin vid motorn, tydligen på ett ganska dåligt ställe också. Den kan börja brinna :( Inte bra. Fast då hade jag ju fått lite action i mitt liv. Mitt på Bergnäsbron hade jag tänkt mig. M på jobbet tyckte att jag skulle styra bilen till mitten av vägen då, för att blockera så mycket som möjligt. Jag lovar att göra det om den börjar brinna där.

Nu ska jag gå och (försöka) sova. Hostandes, antagligen grubblandes. Det går rätt upp och ner nu, men som du sa Em; Det löser sig. Det gör det alltid.

/Issa

Skojade bara..

..nytt bud på flytten. Nästa vecka..någon gång sker det kanske?!

/Em

ja, vad säger man?

Haha, alltså, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...Det var inte mitt eget fel! Jag hade rätt från början! Det går förihelvete inte att lita på nån. Men min intuition verkar det inte vara nåt fel på.

Vad gör man? Blir totalt känslokall? Skiter i alla? Ger upp? Va?!

Men jag hade rätt. Jag vet inte hur jag ska känna om det. Om jag ska vara glad för att det inte var jag som betedde mig som en idiot, eller om jag ska vara ledsen för att ännu en människa sårat mig...Säkert är det iaf att jag inte kommer att tro på ett ord nån kille säger till mig längre. Vad fan är det för fel på er?

Till och med Disturbed sviker mig...


/Issa

Spartanskt

På torsdag blir jag själv och min inredning (framför allt i vardagsrummet) blir något mer sparsam. Blir utan både soffa och tvbänk. Får flytta in sängen i vardagsrummet så jag kan glo på tv :P
Ska drömma om en ny divansoffa i natt!

/Em

nya tag..imorgon..

I vanliga fall när jag stöter på motgångar brukar jag stänga in mig själv och vältra mig i min egen olycka.
Det tänker jag inte göra den här gången. Efter idag. Idag gör jag det. Men det är bara för att jag vet att jag inte kan kontrollera om tårarna känner för att spruta eller inte.

Imorgon är det nya tag och trots att jag nu stött på ännu en motgång så känner jag hopp. Kanske för att jag bara har mig själv att skylla den här gången. Det var mitt fel. Alltså kan jag se till att det aldrig händer igen. Kanske känner jag hopp för att det lämnats någorlunda öppet. Det var bara fel tid.

Att lyssna på vacker musik gör det ju inte lättare att hålla tillbaka tårarna. Men idag får de göra som de vill.




/Issa

Alltså killar...

...jag vet inte om ni själva inte fattar när ni gör bort er. Men att säga "alltså har du sett dig själv i spegeln? Du är inte det fagraste, men du har ju livsgnistan." Det är inte direkt något som får en att sära på benen, vilket det var ett väldigt försök till. Säger någon att hon inte vill, att hon är kär i någon annan, ja, då är det bara att inse att det inte blir nåt. Problemet är? "Jomen jag är en snäll kille" Rigggghhhhhtttttt....

/Issa

chokladsnacks

- "Har du inge snacks?"

Näe, men chokladkaka det hade jag minsann!
image224

Nu ska jag ta och duscha och sen är det bara att svida om för ännu en helkväll. Och tända lite rökelse, det luktar fylla i mitt kök...

/Issa

Never ever...

...slappna av.

Killar kan dra åt helvete. Och för er killar som inte vet:

Tjejer blir hellre ledsen av ärlighet än sårad av en lögn!

Basta. (rdos)

Nu äre fest!

/Issa med Em bredvid.

Upptäckte..

..en bild som syrran lagt upp på sin blogg (linneaolofsson.blogspot.com). Det var nog bland det roligaste jag sett i hela mitt liv! :D Enjoy!


image223

/ShortsEm




allt är hit å dit..

Jag vet inte riktigt hur jag ska vara. Vad jag ska känna riktigt. Överallt har folk omkring mig problem. Det dominerande problemet handlar om kärlek. Såklart.
Jag mår så dåligt när människor jag har omkring mig inte mår bra.

Jag oroar mig för de jag bryr mig om. En oroar jag mig speciellt mycket för. En är jag speciellt ledsen för. Samtidigt som jag själv vill skrika och hoppa av lycka. Om jag vågar.

De senaste veckorna har varit totalt förvirrande. Uppåner, tankarna har slitits åt alla möjliga håll. hopp, förtvivlan, lycka, frustration, ilska...

Good Days är bra.

nattinatt

/Issa

image222

Egen

Eftersom det inte finns nåt jobb som jag kan få så har jag beslutat att jag och Britta ska starta egen designbyrå :P Hon vet inte riktigt vilken bra idé det är ännu :)

/DrömEm

I will not doubt...

Jag har fått mig en rejäl knäpp på näsan idag, angående det här att lita eller inte lita på människor, att utgå eller inte utgå från det värsta.

Jag tänker nu ta steget att totalt slappna av i det här. Jag riskerar att det skiter sig, men hellre det än att det är jag själv som ser till att det går åt helvete. Jag måste lära mig att lita på människor igen. Det finns underbara människor, jag måste bara inse det. Jag kan inte vara så dum mot andra människor att jag utgår från att de är skitstövlar.

/Issa

nån som kan spanska förresten? I need help.

Lurad

Känner mig lurad. Även fast det är vad jag velat en tid nu så trodde jag i mitt stilla sinne att jag betydde mer för honom än jag nu tydligen gör. Jahapp då var man ensam då. Det mesta är rätt upp och ner just nu.

/BortgjordEm

Kinalandet

Peking 2 april-11 april


I Peking har vi bland annat tittat på Kinesiska muren, Förbjudna staden, Himelska fridens torg, Beihaiparken, Jingshanparken, Ritanparken, Lamatemplet, Trumtornet, kungfu & akrobatshow, Beijing akvarium, Dinosauriemuseum. Fått fotmassage, helkroppsmassage, manikyr och shoppat en del.

Shanghai 12 april-18 april


I Shanghai har vi bland annat tittat på The Bund, Oriental Pearl TV tower, Jin Mao tower, Yuyuanparken, Shanghai sexmuseum, Shanghai bilmuseum, A1GP-race. Åkt 301 km/h med Maglevtåget och fått helkroppsmassage av blinda massörer.

/Em


Hemma

image195

*pust*
Japp, det är sant som det sägs; jag är hemma igen. Känns skönt att sova i sin egen säng. Mysigt att träffa familjen och Issa igår. Saknat må ni tro! Lillskiten Emil har hunnit komma sig upp på fötter och spatserar runt för fulla muggar! :) Coola killen har dessutom införskaffat sig solbrillor!

image196

Har sisådär 1300 bilder från Kinalandet som jag tråkade ut Issa och morsfarsan med igår (pappa somnade :P hehe). Kanske inte kan lägga upp riktigt alla på bloggen :) Ska försöka sålla lite iaf!

Saker jag kommer sakna:
Se nya saker varje dag
Träffa roliga och speciella människor
Slippa laga mat
Slippa bry sig om räkningar, jobb, skola etc.
Kunna unna sig saker utan att det ens är märkbart i plånboken

Saker jag har saknat:
Nära och kära!!!
Min förhållandevis MJUKA säng!
Den svenska maten och att kunna laga egen mat
Sour creme & union och mycket annat gott! :P
Svenskar som talar svenska



/SverigeEm


PS. Nu Issa äre bara börja planera resan till Italien!! ;)

My bad...

Jag fick visst besök igår :) Och pizza och öl...

Nu räknar jag minuterna tills Em är hemma. Cirkus 30 såna kvar ungefär. Ojoj vad vi ska prata, och jag undrar huuur många bilder jag kommer att få se :D Men ufff så mycket vi har att uppdatera varandra om, visst Em? :P

Idag är jag sådär barnsligt glad, och jag tänker faktiskt slappna av, även om jag kommer att få en smäll på käften för att jag gjort det. Ni vet..slappnar man av går allt åt helvete, men just nu skiter jag i det för

IDAG KOMMER MIN EM HEM!!!

image194
Underbara unge.
(han till vänster såg ju ruskigt munter ut...)
/Issa

Njet

Det blev inget fara iväg för min del, är för slut. Så jag tar det lugnt med en folköl och en film. Om Em hade varit hemma nu så vet jag att hon hade varit upprörd över att de än en gång visar Schakalen på tv. Köp in lite nya filmer nu för fan.

gonatt

/Issa

Jaa, wiowööoo!!!

Em är i just detta nu, preciiiis nu, I SVERIGE! Hon är snart hemma!! Bara 100 mil bort nu, inte en miljard.

Nästa gång hon pratar om en sån här resa kommer jag att låsa in henne och se till att hon inte tar sig ut! Hon skulle kunna få sitta inlåst i min lägenhet, dörrhandtaget håller på att lossna så då skulle hon ju inte ta sig ut där iaf. Och så har hon ju Filip och Fredrik som sällskap, jag vet hur mkt hon älskar dem.

Ikväll blev det lite ändrade planer, besöket jag skulle få blev inte av så jag tog med mig Kira och bjöd in mig själv på middag hos mamma. Sen åkte jag och handlade öl och grönsaksdipgrejer för att svulla i min ensamhet, men nu har jag blivit erbjuden att själv vara besökare. Ska jag? Inte? Eller? Åh, jag vet inte...

/Issa

Happ...

Jag slappnade av...

/Issa

Ensam gammal strumpa söker...

29 olika strumpor söker sin vän. Har du sett någon?

image193

/Issa

heeeelt slut

Idag har jag kört mitt första spinning-pass. Satans jävla skit så jobbigt det var. Jag körde på rätt bra där, sen skulle vi helt plötsligt stå. STÅ?! Yeah right...

Jag har alltid haft väldigt "svårt" för att svettas, det händer liksom ingenting. Man ser ofta på andra som är dyblöta efter ett träningspass, jag tar i som fan men svettas ändå inte, blir lite varm. Men nu! Det rann en droppe från min panna :D Jag är helnöjd!

Konditionen är ju helt åt helvete. Att vara överviktig och ha rökt i en massa år är väl inte så bra för konditionen kan jag tänka mig, men jag har aldrig haft bra kondition, inte ens när jag spelade en massa fotboll och fortfarande var ung. Käässs...

Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och slockna, men det blir till att plocka lite här hemma för imorgon väntar jag besök :D

/Issa

Det här med tålamod

Jag har inget sånt. Jag vill att saker ska hända nu, på en gång! Visst kan det kännas spännande att vänta på nåt, men för tillfället känns det mest frustrerande. Må den här veckan gå fort som fan!

Det pirrar i kroppen, jag är raslös, måste göra saker hela tiden, klarar inte av att sitta still. Jag är glad, riktigt riktigt glad. Äntligen blev det min tur :)
wohoooooooooooooooooooooooooo

/Issa

Det syns förresten att Em är borta, inga bilder här inte, så jag slänger väl in ett par vackra så ni har nåt att titta på..

image192


jobbigt

I veckan kommer det bara att handla om arbete. Jag har satt lite press på mig själv på jobbet och SKA vara färdig på onsdag med det jag håller på med. Jag höll på att slå personligt rekord i antalet färdigbyggda kort idag, men nääääsi, det gick inte riktigt. Men imorgon!

Imorgon är det jobb till halv 4, skynda hem, tvätta till 19, förhoppningsvis orka göra nåt men är antagligen svintrött så det blir sängen på en gång, vilket nog är bra iofs.

På torsdag blir det jobb till 17, sen börna iväg för en timmes spinning, sen hem och svimma i sängen.
Den 17 Maj ska jag och en annan tjej från jobbet springa 6,7 kilometer, så det är bara att sätta fart med konditionsträningen, men det brukar ju gå rätt snabbt.

Och nu tyckker jag verkligen att Em borde komma hem. Det här går inte längre. Kom heeeem Eeeeeem!
Nu ska jag gå till affären, muttrandes över att det fortfarande är flera dagar tills Em kommer hem.

/Issa

hoho

Idag har jag lärt mig att göra stuvade makaroner. Eller lärt mig och lärt mig...jag har tittat på..men nu ska jag träna på det så att jag med fixar det :D
Hyllan som rasade har kommit upp igen, med lite nya saker på. Äntligen tog jag tag i mig själv och köpte hästen från IKEA som jag tittat på varje gång jag varit där, den är så fiiiin.

Nu är det väl egentligen dags att sova, varför ska det vara så tråkigt? Men först måste jag få i mig lite fil, har...ooops, nu blev jag upptagen :P

/Issa

Sjukt bra kväll

Igår hade jag så kul som jag inte haft på...ja jag vet inte hur länge!

Började kvällen med hockey på kallkällan, inte min grej kanske, men trevligt ändå..sen när de pojkarna tröttade ihop drog jag själv in till stan, träffade lite vänner och hade så jävla roligt.

Jag har nog träffat världens roligaste människa, guuuud vad jag har skrattat och varit glad. Det var länge sen jag kände mig så glad, så det var helt underbart!

Idag är jag mest slö, har legat ner största delen av dagen och tänkte fortsätta på samma sätt.

Jag är så glad, men det gnager lite inom mig...Velar, tvekar, undrar, oroar...Men så glad :)

/Issa

Men yes!

E på jobbet är mammas kompis. När de pratade i telefon sist sa E till mamma att det såg ut som att jag gått ner i vikt sen jag började jobba där, vilket var 25 februari.
Pffffttt, tänkte jag, jag blir bara större och större. Men, så var jag hos mamma idag och ställde mig på vågen, Jag hade ju gått ner massor! Och då hade jag ändå massa kläder på mig, så jag kastade av mig dem och fy faan vilken härlig känsla att stå där och se hur mycket jag gått ner! Och jag har inte ens gjort någon kraftansträngning, jag har inte ens försökt! WIIIIIIIII

Så det ska jag fira ikväll, med öl!

/Issa

Hjälp

Jag har hittat världens blåaste ögon.

och en grym kille






själv

Jag har knappt varit ensam nånting sen i lördags eftermiddag, och det märks. IKEA-kassen står fortfarande ouppackad, tvätten är fortfarande otvättad...

Men ikväll blir det att vara själv. Är så sjukt trött och måste försöka komma mig i säng tidigt. Att somna efter halv två, två nätter i rad, är ingenting för mig när jag ska upp halv sju.

Men det har varit väldigt trevliga dagar, speciellt igår :)

Nu ska jag bara slappa lite på soffan, sen ta tag i det här..

/Issa

obehagliga drömmar

Ikväll har Jay varit här och nog hittade han kortleken på en gång :P
Total utklassning från min sida ;)
Alltid lika trevligt att träffa honom, och jag är alltid lika jävla trött. Känns surt att vara det när man väl träffar honom. Vet inte vad jag ska göra för att bli piggare, tycker inte jag sover för lite heller, jag skulle kunna sova hur mkt som helst. Får hoppas det blir bättre, eller käka vitaminer?

Öh..hittade just ett motstånd  i min bh. Undra hur fan det hamnade där. Man kan ju undra vad jag sysslar med på jobbet egentligen.


Det här lär väl inte ens hälften av er tro på, men jag är helt säker. jag vet andra som varit med om det också.

Idag på jobbet satt vi och pratade om horoskop och folk som spår sig och sånt. Nån sa nåt och plötsligt slog det mig att jag drömt sanndrömmar.
Jag har ju för fan drömt om det som händer Personen (som är på sjukhus)! Helt galet, helt sjukt. Så mycket runtikring som stämmer så jävla mycket.
När jag insett det så var jag inte stadig på hand kan jag säga, det var så obehagligt på nåt sätt.
Jag drömde det under en veckas tid, hade mardrömmar varje natt då och allt kändes så verkligt, berörde mig så mkt att jag mådde illa under dagarna.
Nu försöker jag bara få mig att inte tolka så mycket, men det är så skumt...

Nu är det dags för mig att somna, fööör sent =/
well, nattinatt!

/Issa

igår o idag

Partajet igår var verkligen trevligt. Spontana sådana brukar ju vara de bästa.

Jag fick höra mycket lustigt, träffade en gammal klasskamrat jag inte kom ihåg, tänkte sova på soffan men helt plötsligt stod en taxi utanför, så det var bara att åka.
Skönt var det iaf att sova hemma :)

Idag har jag hunnit med att vara på kalas och fira syster som blev gammal, pussats lite med Leo och pratat lite bäbis.
Sen på kvällen har jag haft besök, kollat film och svurit över att tv visar så dåliga program.

Imorgon ska jag träffa Jay och käka pasta i backen. Om jag känner oss rätt så kommer vi att slappa i soffan sen och spela kort.

Det var det, nu är det natt.

/Issa

oväntat

Det blev en oväntad fest för min del ikväll. Mina nya arbetskamrater ska samlas hos en av tjejerna och dricka öl. Härligt med lite spontanitet! Och nu har jag väl isolerat mig tillräckligt?

Tog mig till och från IKEA iaf, även om det var lite tveksamt om jag skulle ta mig ända dit, fy fan hur vägen såg ut! Men men, min Berta fixar det mesta.
På hemvägen var vägarna bättre, nästan inga bilar och så lyssnade jag på grym musik, och dansade i bilen så jag kommer att ha träningsvärk i låren imorgon! Ja faktiskt! Hur knäppt det än låter..

nu öl.

/Issa

(Em har det förresten bra, kollar på Kung fu och grejer!)

Perfa

Imorse när jag vaknade, före åtta av nån anledning, snöade det som fan där ute. Nu har det dock slutat så nu ska jag bara dricka kaffe, diska och bli snygg så ska jag dra iväg på IKEA.
Jag hade tre val för idag, Högskoleprovet, IKEA eller Skotercross VM i Malå.

Högskoleprovet skiter jag i eftersom jag ändå inte tänker söka in till hösten.

Skotercross VM hade varit kul, om inte vissa bangade. Morfar berättade att han inte kunde gå över vägen pga. alla bilar och på det där lilla stället har de inga övergångsställen. Idag är det djungelns lag som gäller i Malå.

Så det fick bli IKEA. En hylla rasade ner från väggen igår så jag ska köpa en ny, som håller sig på plats. Lustigt att den som rasade har samma konstruktion och är fem gånger dyrare. Dyrt är verkligen inte alltid bäst.
Jag är lite orolig att de inte fått bort snön från vägarna, och min bil är inte den bästa riktigt. Så hör ni inget mer från mig finns jag nånstans mellan Luleå och Haparanda.

so long
/Issa

Sååjah

Ikväll har jag proppat i mig chokladpudding, pratat med en vän jag inte pratat med på hur länge som helst, och pratat lite med Personen. Det kändes riktigt bra och jag kan nu gå och lägga mig med ett lite lättare och lyckligare hjärta.

/Issa


EM! KOM HEM!

sorg

Man skulle ju kunna tro att saker bara kunde bli bättre, eller hur?

Idag fick jag veta att det person jag brytt mig mest om, och älskat mest, ligger inne på sjukhus och har gjort så ett tag. Jag har försökt få tag på personen tidigare, saknar personen, och så fick jag veta det här.

Jag förstår att den personen mår mycket sämre än jag gör just nu och mina problem känns jävligt små i jämförelse. Jag kanske borde tänka lite annorlunda och vara glad för det jag har, även om det inte känns som att det är så mycket för tillfället.

Jag har skickat en hälsning till personen och hoppas verkligen att personen hör av sig.

Jag har tagit ett beslut om att spendera helgen helt själv, och nu är jag ännu mer säker på att det var rätt beslut. Jag håller på att gå sönder på insidan och måste försöka reparera mig själv.

Nu får det fanimig vara slut på dåligheter!!

/Issa

Och PANG!

Så blev allt sämre igen.

Seriöst, är det nån som driver med mig?

Jag stänger av mobil, telefon och dator nu, avskärmar mig. Det här är fan inte klokt...

/Issa

Okej, jag hade fel

Dagen blev inte som jag trott. Den blev så jävla mycket bättre.

Och jag är pigg, grymt pigg, så frågan är varför jag ligger här på vardagsrumsgolvet och pillar dator istället för att göra nåt nödvändigt..Men jag ska, ska bara uppdatera mig lite om vad som hänt i världen medans jag plockat och klippt komponenter.

Jag ska få en micro idag! Mitt kontokort har kommit! Jag dåsade inte ihop på jobbet som jag brukar göra. Jag har inte haft slut på energi.

Alltså, det är nån slags telefonförsäljare som ringer varje kväll vid samma tid, i över en månad!!!! har den personen ringt. Vafan, svarar jag inte den tiden på två veckor kan de väl ge upp? men nä...och nu har jag gett mig fan på att inte svara bara därför :P

Jag har försökt tänka positivt hela dagen, det har gått rätt bra. Det gör bara lite ont i hjärtat nu, men det är inte så mkt man kan göra åt den saken. Jag har kommit över sånt förut så jag lär väl göra det igen.

nä, nu ska jag skriva handlinglista (sånt gör vi vuxna) och sen gå och handla.

nån som är ännu vuxnare än mig är POM, som fyller år idag! GRATTIS GAMMEL :D

/Issa

blö

Det brukar märkas rätt tidigt vad det blir för sorts dag. Idag kommer jag antagligen riva ut en massa kort.
Jag vääärldens värk i rygg, höfter och ben.
Jag har segat för mkt på morgonen, så det blir ingen långdag idag.
Fågeljävlarnas stjärtfjädrar ryker snart.
Men jag har iaf en snyggdag.

Fick ett utbott på en kille som anser att jag använder min rygg som ursäkt för att inte träna. Jag tror han missuppfattade det lite, jag sa att jag vill springa men måste vänta tills det blir barmark, löpbandet är ingen hit för ryggen.
Blir så jävla förbannad på folk som säger att jag använder ryggen som ursäkt till saker. Så vill ni bli ovän med mig, nämn det ;)

Jag looovar att bli mer positiv snart. Jag ska bara ta mig igenom det här först.

/Issa

Dags att somna

Det blir inte att åka bort för mig i helgen. Eller jo kanske, men inte dit det var tänkt från början. Alla är upptagna så jag får väl hitta på nåt själv. Å andra sidan är det högskoleprovet på Lördag. Jag hade tänkt skita i det eftersom jag sket fullständigt i mina planer och drömmar när vissa saker hände. Att jag inte kan åka i väg i helgen kanske är ett tecken på att jag borde göra högskoleprovet? Borde fortsätta min jakt på drömmen?

Ja, jag gör nog det. Jag kan inte låta sånt här hindra mig, jag kan inte ge upp!
Så, är det nån som kan lära mig den här jävla Pythagoras sats nu lite snabbt? Heter den så? Ja ni vet...0 poäng på matten skulle jag tro :)

Jag har bestämt mig för att tatuera mig, det blir väl inte riktigt en ny, mer som en utfyllnad, göra den lite snyggare.

Nu är det dags att försöka somna, tänkte försöka mig på en 11 timmars arbetsdag imorgon.
Nattinatt

Och så ni veeeet, jag känner mig lite ensam här, så alla sorters sms uppskattas nå jävulskt :D



/Issa

det var det

Var till läkaren idag. Det var en underläkare som undersökte mig, hon tog ett foto på livmodern och sa att hon måste hämta överläkaren, kändes ju kanske lite oroande. Jag fick inte veta varför jag har som jag har nu, men jag fick veta nåt annat som gjorde mig fan så mkt oroligare, hur hon än försökte lugna mig. Jag blir inte ens förvånad om det är så illa som jag oroar mig för. Allt annat verkar ju gå helt åt helvete.

Dagen har varit rätt menlös och jag kan knappt vänta på att få gå och sova och vakna till en förhoppningsvis bättre dag.

/Issa

En qué estrella estará

Samma person som skickade bilden skickade även en låt.





He creado un ángel verde y gris, que se pasea de noche, no lo puedo ver.
Está donde la luz que dicen que hay,
donde terminan los sueños de la realidad,
donde se escapan los niños si no quieres más;
donde se ahogan los gritos de mi mitad.
He creado un ángel verde y gris,
a veces le hablo bajito, por si está.
Le busco por la calle del caminar.
A veces le echo de menos si tú no estás,
a veces tengo que hacer de tripas corazón.
A veces tengo que huir, porque no puedo más.
En qué estrella estará, para cuidar de él.
Me pasaré la vida sin dormir.
En qué estrella estará mi dulce corazón,
por qué me roba la vida y la razón.
Dime quién vendrá a ocupar su lugar,
por qué mis sueños se rompen de golpe.
Donde terminan los sueños de la realidad,
donde se ahogan los gritos de mi mitad.
En qué estrella estará, para cuidar de él.
Me pasaré la vida sin dormir.
En qué estrella estará mi dulce corazón,
por qué me roba la vida y la razón.
Dime quién vendrá a ocupar su lugar,
por qué mis sueños se rompen de golpe.
En qué estrella estará, para cuidar de él.
Me pasaré la vida sin dormir.
En qué estrella estará mi dulce corazón,
por qué me roba la vida y la razón.
Dime quién vendrá a ocupar su lugar,
por qué mis sueños se rompen de golpe.

Quiero irme con él

You figure it out ;)

/Issa

Därför fortsätter jag hoppas...

Det här var så jävla gulligt. Fan vad det värmde. Det är pga. sånt här jag fortsätter hoppas.

image190
mina favoritblommor också :D

/Issa

Helt allvarligt..

Jag orkar inte med mer motgångar nu. De tar aldrig slut...

/Issa

Personligt

Eftersom Em, som i vanliga fall är den som brukar få lyssna på mitt gnäll, är i KINA! (Eller inte riktigt än, men hon är påväg dit iaf) så tänkte jag gnälla av mig här...

Igår på jobbet satt jag och lyssnade på Lasse Lindh - Du kan få mig hur lätt som helst. En låt jag alltid kommer att förknippa med en person. Just precis då, när jag satt och lyssnade på den, så fick jag ett sms av den personen. Ett sms som slet ut mitt hjärta men på nåt konstigt sätt samtidigt gjorde det lite helare. Jag har blivit så jävla berörd av allting som har hänt och jag bannar mig själv varje dag för att jag inte kan kontrollera det. Jag saknar den personen nåt fruktansvärt.

Nånting som jag antagligen borde fokusera mer på än det här ovanför är min jävla kropp. Och nu blir det riktigt personligt, men det skiter jag i, jag är inte så blyg så, och jag måste få skrika ut min frustration över sjukvårdens ignorans.
Första gången jag fick inflammation i livmodern var jag 15 år. Jag har haft det flera gånger sen dess, senast för nån månad sen. Jag har frågat läkarna vad det beror på men de säger sig inte veta. Jag har alltid svarat bra på behandling. Men inte nu.
Jag har blödit de senaste 3 veckorna. Pga. musklerna i bäckenet har jag ofta ont i magen så jag vet inte om värken där nu beror på ryggen eller magen, men jag tror mycket beror på magen, det gör ondare och ondare och idag är det riktigt illa.
Förra veckan var jag in till vårdcentralen och tog prover, idag fick jag veta att de inte visade någonting. Jag har käkat antibiotika i en vecka nu och inte blivit det minsta bättre.

I morgon tänker jag kräva en ordentlig utredning. Jag kan inte förstå hur de kan ignorera det här. Skicka hem mig med tabletter gång efter gång. Nånting måste ju vara fel. Jag känner mig så jävla ynklig när det handlar om det som finns inuti mig. Ett köttsår ser man, man ser om det läker, blir sämre osv. Nu har jag ingen aning. Och ingen aning om vad som är fel, och jag är livrädd.

/Issa

RSS 2.0