Note to self:

Kolla inte på kärleksfilm förrän om tre veckor!!

/Issa

En sån dag idag.



Mitt liv står i pausläge för tillfället, då gör det så jävla ont att lyssna på den här. Varför ska det vara så svårt att låta bli?

/Issa

Woho, första advent!

Efter en natt av fruktansvärda mardrömmar så är det dags att adventstäda och jag ska faktiskt till och med sätta upp ett par julgardiner!! Jag tror aldrig nånsin jag gjort det tidigare...

Jag tog ju faktiskt lite bilder i fredags, även om det var ytterst lite, här får ni ett urval (vilket betyder; alla som det blev nåt av):


Britta och Em blev väl kanske lite väääl friendly med snögubben vi hittade



Men Em ville ju bara ha käääärlek



Smör


För exakt 6 år sen fick min lilla söta Palace dö *snyft*, inte trodde jag att jag sex år senare skulle sitta här med katt igen. Det är lustigt det här livet... undra var jag kommer att sitta om ytterligare sex år?

/Issa

BP

Oasis Issa..till dig från den andra Oasisnörden.


Aj som fan!

Vad hände igår egentligen? Har ont som fan i mina bröstvårtor! Aj! :( *snyft* Stackars mig!

Hade annars skoj igår. Roligaste kvällen på länge faktiskt! Så är det jämt när det blir impulsfest! Det var trevligt att träffa gamla kompisar man sällan pratar med. Bytte nummer så man kanske rent av kan hitta tillbaka till varandra igen? Hade säkert varit skoj! Vänner kan man ju inte få för mycket av?

/TisseAJAJEm

världens största prövning

Det känns som världens största prövning, och det här är bara början. Det är väl nu jag ska få känna av min envishet och min oförmåga att släppa nåt som känns så rätt i hjärtat. Jag är en person som behöver mycket trygghet så det här är väl inte direkt det ultimata för mig men det är fan så mycket bättre än allt annat.




hoho, kom hem?

/Issa

Nä nu!

Nu är det fan färdighaft med freeks of fuckin' cocks!
Och hur fager är Ron Jeremy?!
Nu ska vi lyssna på A-ha och titta på Rocco.
Och vad fan heter Jenna Jamesons föredetta man? han är hetkujhkug.kgk'

'



/Issa, Em å Britt'

Storleken har betydelse


1. Test - Storlekens betydelse


2. Test - Intelligens


3. Godkännandet - And you I like

/How to loooooose a guy in a secEm

röj

Henrik var förbi nyss och hämtade spriten han lämnat sen i lördags, när jag gav honom den plus en påse med tre öl kände jag hur det drog lite inom mig. Ja, se på fan, även om jag hela veckan sagt att det blir en lugn helg så kände jag för att gå ut och röja ikväll. Frågan var bara om jag kunde lura med mig Em, Jaana åker ju upp till de otillgängliga träskmarkerna i helgen så där var det kört. Jag förväntade mig att jag skulle få använda mig av en obegripligt stark övertygelseförmåga, så jag höll på att trilla baklänges när jag knappt behövde fråga innan Em var på (ok ok, helt otroligt var det inte, hon har ju blivit värsta partyprinsessan nowadays)
Så, nu blir det upprustning av mig själv sen tar jag med mina tre flaskor vin och knatar över för lite skitsnack och choklad.

/Issa

Lite bra

Fan vad skönt väder det är ute! Det snöar lite grann och är inte alls kallt. Boman kom hit strax före 23 och vi gick en promenad tillsammans. Najsigt värre! Skönt när någon bara tar tag i en och drar med en! Uppskattat! Så lite duktiga har vi allt varit idag :)

/BraEm

Tribute 2 Skrutte


När katten är borta tittar musen fram, dansar på bordet och äter upp gröten!
Tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp













:D

/Musikaliska Em

Hairyboy

Han är ju inte direkt smidig den här Harry...

Jag vet inte hur många gånger jag snubblat över honom (och trots att det här låter som att det är jag som är osmidig så är det faktiskt han eftersom han jämt springer framför fötterna). När Ina skuttar som en gasell genom lägenheten kommer Harry och rusar som en av tjurarna i Pamplona, det är bara att hålla sig själv, och allt ömtåligt, på avstånd. Han är också expert på att mosa mina bröst när jag försöker sova, ikväll tog han liksom sats och störtdök på dem! Jag vet inte om han lärt sig av farsan (intresset, inte hanteringen), eller om han försöker få hem honom så fort som möjligt eftersom det är bäst att han skyndar sig hem om han vill ha några bröst kvar att gosa med.



/Issa


Systrar.

Kan inte förstå hur någon kan leva utan systrar? Det bästa som finns! Man kan lixom inte vara på pissigt humör när de dyker upp (det trots att de delger mig information som stör mig!). Tryckte i oss tacos och jag känner mig fet som aldrig förr :) wiii! Passade på att borra hål i tvbänken för kablarna medan syrrorna dansare runt här i lägenheten. Ber om ursäkt till grannar som kanske fått se för mycket :P

Känner mig trött. Borde gå en promenad. Vi tar det sen :P


Love


/Glad&IrriEm

Värmer ett fruset hjärta

Komplimanger värmer ett fruset hjärta. Även om jag inte är det minsta bra på att ta dem, låtsas mest som om jag inte hör dem, så är det klart att jag suger i mig varenda en! Fortsätt gärna med komplimanger även om jag är usel på att visa uppskattning!

/UselEm

Klipp klipp klipp............

Idag är en sån dag jag tackar gudarna för musik. Jag har plockat komponenter hela dagen och att vara själv i princip hela dagen är ju inte sådär jättekul, utan lurar på hade man ju blivit tokig! Att sitta och klippa närmare 2000 komponenter är heller inte kul, jag kan nästan lova att jag under en mikrosekund eller två somnade till.




Nu ska jag sova och jag lär ju drömma om att klippa komponenter ...klipp....klipp....klipp....

/Issa


Oh!

Ah! Nu har jag hittat min blivande man! :P Det hände idag på jobbet! Råkade se en snutt av 'Halv åtta hos mig'! Oh ge mig honom! ;) och jag kan dö som en lycklig kvinna! Synd att han är upptagen å det :P


/MuppEm

käääärlek!

Aaaaarghhh vad jag saknar ! ! !
Tiden har gått snabbt men det känns så sjukt länge sen jag fick krama honom. Ikväll fick jag iaf se honom och det var så skönt..att få se hans speciella rörelser, hans uuunderbara ögon, hans skratt :)
Nu är vi inne på halvtid men det känns på nåt konstigt sätt som att det är kortare tid tills jag får träffa honom än sen han åkte, jag hoppas att den känslan håller i sig.

yeye, mer kärleksdravel, men va fan, jag är skitkär ju.



/Issa

Det nalkas..

..kycklingsallad för att toppa av denna nyttiga dag! :) Mmmm hungrig!
Längtar inte efter min teleräkning. Den kommer inte vara att leka med denna månad! Har inte direkt skickat 1 sms! Borde kanske dra igång mitt sms till alla igen:P 
Om tjejfesten uteblir på lördag blir det kanske bio, middag eller tappra försök att underhålla lilla Issa med sjuk rygg (din arma stackare!). På söndag är det tydligen 1:a advent och därav även skyltsöndag. Dagen verkar ska gå i lekledare Higges tecken vilket torde innebära buffé :P höhö! Kanske spelkväll hos Anneli på söndag oxå. Blir säkert trevligt, men Anneli lär ju inte hålla igen med sällskapsspelen. Viii gört!
Nästa helg är det julbord med jåppet samt  Bomannens födelsedagstjosan. Helgen efter det är det luciavaka (läs fest) hos Julle i Bredåker. Så då vet ni läget!
I övrigt tuggar jag på ett melontuggummi och det är 'Vänner' som visas på televisionen. Såg förresten lite av sista avsnittet utav 'Ensam mamma söker', ja men hur söta får man vara? Ursäkta mig! LOVE! :)

/EmmyPemmyKexchoklad (fast utan kexchoklad)

PS. Issa, när får vi se bilder på lusseskruttor, lussesnoppar och lussebröst? :D

Thank you thank you thank you thank you

Var som sagt till läkaren idag. Även om jag själv inte blev vettigare över orsaken till min ryggvärk så känner jag mig nöjd. För första gången på 6 år (!) har jag fått starkare piller är Pronaxen. Så jääääävla skönt! Nu hoppas jag att de hjälper bara, heh...

Herr läkare trodde dock inte som de andra hundra läkarna att jag har en inflammation, eftersom jag fått kortisonsprutor i två omgångar utan resultat. Så nu blir det sjukgymnastik, konditionsträning med syfte att öka blodgenomströmningen och piller när jag inte kan somna eller koncentrera mig på jobbet.

Jag har tidigare känt att jag verkligen vill ha en diagnos, men helt ärligt skiter jag i det så länge jag får piller som kan dämpa smärtan. Eller skiter i det gör jag väl egentligen inte, man vill ju gärna kunna ge en förklaring när folk frågar vad som är fel. Säger jag att jag har ont så, ja, man blir inte riktigt tagen på allvar. Men skitsamma just nu, jag har ju smärtstillande, wiwiwi! :D

/Issa

The new model

Idag var då första dagen på det "nya" livet :P eller hur är det man brukar säga? Pallrade mig till Nautilus till kl.13 och blev pinad! Det var lite nära döden emellanåt, men jag överlevde ju bevisligen, men jag läääär ha träningsvärk imorrn! På vägen hem gick jag och surrade i telefonen som vanligt :P och gick förbi flera frisörer. Det slutade med att jag gick tillbaka, klev in och fick klippa mig på en gång. Det är fan inte gratis att klippa sig! Aja det sker ju typ en gång på 3 år så :P höhö risig! I övrigt har det väl inte hänt så väldans mycket. Ska försöka ta tag i mitt hem som jag låtit förfalla under några månader nu! Wish me luck!



/The new model of Em





efterskalv

Och här trodde jag att det skulle bli bättre.
Att ligga ner är det som känns bäst just nu, även om det gör förbannat ont ändå, men mindre ont än att stå eller sitta iaf. Jag blir hemma från jobbet idag, det kommer verkligen inte funka att jobba med det här. Jag hatar att vara hemma från jobbet.
Men men, nu får ni gärna hålla tummarna att läkaren är snäll med mig i eftermiddag, så ska jag förhoppningsvis slippa såna här dagar i fortsättningen.

Jag får väl ligga här, i en massa olika konstiga vinklar, och filosofera hela dagen. Jag kanske kan komma på nåt vettigt, vem vet.

/Issa

Yes!

Ledig imorrn! Det ska bli skönt efter jobb hela helgen. Jag har stämt träff med Antonio på Nautilus under morgondagen. Eller han vet inte om det, men han lär ju märka det! :P Det är dags att komma igång nu! Ser fram emot det! Hoppas man kommer ha tid att träna tillsammans med Issa eller Anneli och inte alltid bara ensam.
Kanske inte blir nån tjejfest på lördag då Annso inte vet om hon ska dit.. iofs ingen förlust om jag "vilar" en helg från festandet :P Vem vill hänga med en alkis liksom?
Jag glömde för en stund att det var slut på självömkandet. Råkade falla tillbaka, men det är åtgärdat!! check!

/soon 2 be fitnessEm

Ryggjävel

Imorgon ska jag till läkaren och fan om jag inte får värktabletter nu... Läkarna på den värdelösa vårdcentralen på örnäset, eller kanske värdelösa läkare iofs, vägrar ge mig annat än Pronaxen, något som inte hjälper ett piss när det är som värst och som bara ger mig ond mage. Jag pallar fan inte att vara utan värktabletter längre, ryggen blir bara sämre och sämre och höfterna likaså, jag vill ju gärna kunna somna om kvällarna.
Som nu, jag är svintrött och tänkte sova länge men jag har sån fruktansvärd jävla värk i vänster sida av ryggen och ut i benet, det är nästan så att jag måste gå och ta mig några klunkar vodka för att få bli av med det här, och att ta sig en sup varje kväll är väl kanske inget jag vill syssla med :S
Jag vet ärligt talat inte vad jag tar mig till om jag inte får smärtstillande, det tär så mycket att ha ont hela tiden. Jag hatar det.
Ofta önskar jag att det syntes på mig att jag har ont. Jag vet att många inte tror mig, de tror att jag hittar på och då tror väl läkarna samma sak, de bryr sig väl inte om att läsa i min journal där det står att jag gått till läkaren i snart 14 år för den här jävla ryggen. Hade jag hittat på hade jag väl gett upp för länge sen?
Fy fan vad bitter jag är ikväll. Ryggjävel.



/Issa

Julklappsångest

Förstår ni hur svårt det är att köpa julklappar?
Om man bortser från att jag är pank vilket gör det hela skitsvårt, så är det svårt att komma på något grymt att ge bort. Syster får alltid en mascara hahaa, hon lyckas alltid få slut kring jul så det är ju egentligen perfekt att hon önskar sig en av mig varje år :P
I år kommer jag att ha sån ångest, jag har redan ångest. Jag önskar att jag vore rik så att jag kunde ge bort sånt som jag verkligen vill ge. Jag tror dock att jag vet vad en viss herre ska få, jag måste bara hitta den perfekta versionen av den, gah, bäst jag skyndar mig, jag lär väl hinna ändra mig tio gånger innan jul.

Det här är en grej som gör att jag kanske inte är så förtjust i julen. All hets. All hets att köpa så mycket som möjligt, så bra som möjligt. Vill man ge bort presenter så är det ju finare att göra det vilken dag som helst, bara för att man vill.
I år är första gången på väldigt länge som jag ser fram emot julen. (Hallå, vi har ju till o med hunnit baka lussebulla!) T är väl en stor bidragande orsak, men jag tror att jag börjar bli gammal. :S Jag ska bli en riktig bullmamma, ungarna ska älska julen! Mysigt ska det vara, inte sånt tråk som jularna varit de senaste åren.
nu babblar jag...

Nu är det natten.

/Issa

Piss

Jag hatar mitt temperament. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att sluta brusa upp mig, jag vinner ju inte nåt på det direkt. Nu har jag lyckats förstöra nåt som jag sett fram emot så jävla mycket, men jag antar att det är så jag lär mig, jag vet inte. Jag gillar inte mig själv. Det känns så jävla piss.

/Issa

.

.

revenge

Jag städar sovrummet nu på morgonen och alla vet ju att när man städar måste man ha musik, musik som håller igång en. Det fick bli lite Disturbed, InFlames och Avenged Sevenfold idag. Typiskt att jag var sugen på det va? Typiskt att sovrummet ligger bredvid grannarna från helvetet va? (Tydligen har nån av dem fått för sig att "öva" gitarr om nätterna nu).
Jag kaaanske, bara kanske, råkar dra på lite extra då och då, men det är ju såklart för att det kommer en bra låt.
Fighting fire with fire var det va?


fan vad han sjunger genom näsan...

iaf, trevlig helg!

/Issa

freeeeedag!

Bilen fixad!
Det var inget fel på motorvärmaren, det var fel på vägen dit. Sladden var paj, även om den är testad att den funkar.. skumt det. Men när den ändå var på verkstaden fick de fixa fläkten som också varit paj. Så nu har jag en varm och go bil igen :)

Inge jävla lussebullar!
Jag har varit sugen på lussebullar sen jag första gången såg på Coop att de börjat med det. Den gången höll jag i påsen men tänkte "näe, jag måste tänka på fläsket"
Dumt av mig.
Sen dess har jag, varje dag, tänkt unna mig en lussebulle, varje dag har det varit slut. Tills igår. EN lussebulle var kvar. Jag tog den ur lådan, tittade lite på den, var precis påväg att lägga den i en påse så säger det "tjopp" (jag kan nästan lova att det lät så) och halva lussebullen faller mot golvet. I den stunden hade jag helt ärligt kunnat mörda. Idag var en viss herr P och köpte sig lussebullar på Coop. När jag kom dit några timmar senare var det slut.
Vad fan är det här? Nån jävla komplott mot mig? Är det inte tänkt att jag ska få mig några lussebullar i år? VA?!

Men en jävla massa vin!
Jag tog mig en rejäl korvmacka när jag kom hem, för att trösta mig för bristen på lussebulla. 3 liter vin i kylen gör inte saken sämre. Jag+vin+korvmacka= grym kombo. Nu inväntar vi bara samtal från Em och sen får vi väl se vad som blir av kvällen.

The Killers är väldigt typiskt Issa, så den här låten får också vara med ikväll! även om just låten kanske inte är typiskt mig men hallå, det är The Killers!



Och hej vad träffsäkert.
/Issa

trötter

Jag har sovit 11 timmar i natt igen. Om folk brukar klaga över hur trött och slö jag är och ser ut så förväntar jag mig det dubbla nu,  bring it on, nu tar jag inte illa upp, för nu är det fan illa. Jag hade gärna gått och lagt mig igen.

ops, nu blev det bråttom. Bilen ska in på verkstan tjoho!

/Issa


Flyt, fast det motsatta!

Det är fan inte min tid just nu. Känner mig inte allt för nedstämd över det faktumet, men nångång borde det väl vända? Jobb, kärleken, den egna kroppen.. ingenting går riktigt vägen! Jag klantar mig gång på gång! Har väl ingen annan att skylla än mig själv så det är väl bara att bita i det sura äpplet.. eller i mackorna med rostbiff och potatissallad på :P Vem fan orkar vara smal när allt annat går åt pipsvängen?! ;)

/OtursEm


Pust!

Köttfärslimpa i magen! check!
Snart jobb! check!
Trött i ögat! check!
Nyduschad! check!
Glöggafton med lussebullar på lördag! check!
Julnoja för första gången! check!


/Em halva veckan

Same same

Det är katthår i sängen. Det är katthår på toaringen. Det är katthår i kylen. Det är katthår i näsan. Det är katthår i ögonen. Det är katthår på alla kläder. Det är katthår på ställen jag inte vill nämna. Det är till och med så att jag löder katthår, det luktar bränt hår då och då. Och idag; Det är katthår i min popcornskål! Mina fina popcorn. Håriga popcorn. mums. Tur för dem att de är söta ;)

Tobbe vet hur han ska retas. Han har en hemlis. Som jag tydligen ska få veta men jag måste vänta EN MÅNAD! Jag undrar om han vet vad han ställt till med här, jag kommer att tjata varje dag om att få veta heheheeee.

Annars har det varit ännu en blahadag. Fisk till lunch, fisk till middag, trasig motorvärmare, trött som fan, har en kattrumpa i ansiktet, same same som alla andra dagar.


/Issa

Dags

Sitter hos Henrik och muppar. Tänkte se en film. Uppmärksammades återigen på att bloggen ser ut som skit i explorer. Britta har varit på mig att jag måste fixa :/ men jag är ju hjärndöd och klarar inte av det! :P Aja får väl göra ett tappert försök sen. Jag är blott en simpel amatör!

/Amatör och PsykologEm


Vänner

De visar ett vänneravsnitt när Ross och Rachel gör slut och blir tillsammans om och om igen.. De är verkligen såååå söta! *snyft* Jag vill oxå bli upphånglad i regnet haha Det händer i verkligheten oxå! :D visst visst!

/Living in a lieEm

Blaha

Jag har sovit så fruktansvärt dåligt i natt och vaknat minst en gång i timmen, orolig, men sen insett att det inte finns nåt att vara rädd för eller oroa sig över och somnat om, men så har det fortsatt hela natten. När jag vaknade i morse var jag så yr att jag var tvungen att hålla emot väggen påväg till toaletten. Tack och lov ringde Tobbe så jag la mig ner i sängen en stund och pratade med honom, annars hade jag väl kört ner i diket eller nåt..

Annars har dagen bara varit blaha..inget nytt. inget kul. bara vanligt.

Jag borde så mycket men jag skiter i det. Jag ska lägga mig och se nya avsnitt av två serier, somnar jag så somnar jag, det är faktiskt ingen kris om jag gör det, även om jag på nåt sätt får för mig det. So what om jag inte har nån mat tills imorgon, jag har ju Statoil på vägen till jobbet :P

Nä nu är det tid för Harry- och seriemys i soffan!

/Issa

En vacker dag...

Jag är en sucker för The Notebook. Tobbe däremot ratar den(utan att ha sett den!!) Men nån dag ska jag lura honom hehee. "Nämen bejb jag looovar, det är en komedi, loooovar!"



en av världens bästa låtar
en av världens bästa filmer

Kanske jag måste somna till den ikväll. Det är som en sån kväll.
Kärlekstörst.

nattinatt
/Issa






Skum helg

och det fortsätter bara skumma?

/Whut the fuckEm

2008-06-07

2008-06-07
Då skrev jag ett inlägg om att jag skulle med Em till Boden och festa. Jag avslutade inlägget med;  "Jag känner på mig att det kommer att bli en mycket märklig kväll. På ett bra sätt faktiskt."
Tänk om jag då hade förstått hur rätt jag skulle ha. Det blev en mycket märklig kväll, på ett bra sätt, jag träffade ju The love of my life.


fuck vad jag saknar

/Issa

piss

Från det att jag vaknade imorse har det varit en pissdag, och det har inte blivit bättre. Jag är helt slut.
Det är ingen idé att ni ringer, för jag vill inte prata. Inte med någon.

/Issa

Skåååne

Åååh pratade nyss med Sanne! Kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar världens bästa skåning! Får en alltid att skratta! Hur FAN kan en sån brud vara singel? Killar har fan ingen som helst smak eller så är de bara rädda för att vara med en kvinna som är så mycket hetare, smartare och roligare än de själva är. Så måste det vara!

/LoveSkånelandEm

Dags för ny telefon?

Min telefon är inte direkt populär hos mig just nu. Den senaste månaden har den börjat tjorva hur mycket som helst. Den hakar upp sig i alla möjliga konstiga lägen. Jag har tidigare varit nöjd och inte tänkt på att byta men nu tjorvar den nåt så gudförbannat så det är väl bäst att jag inser att jag inom en snar framtid kommer att vara fruktansvärt sugen på en ny mobil. Så, om inte övertidspengarna går till stockholmsresan så får de bli en del av en ny telefon. Jag måste ha en med bra kamera, så jag funderar på den här. Men jag vet inte om det är dumt? Med tanke på att den är så pass ny lär den väl ha en massa barnsjukdomar. Men ojoj...jag tror nog jag är sugen på den.



NU är det väl dags att göra nåt vettigt?

/Issa

Söndagsmys


Det är liksom inte så lätt att slita sig från sängen när man har en så här mysig kille där!



/Issa


grejsa på är min grej

Jag har hunnit vara vaken i några timmar men jag ligger fortfarande i sängen, morgonrocken har jag hunnit få på mig iaf. Man skulle kunna tro att det är jag som är bakis.

Gissa vad jag ska göra idag? Grejsa på här hemma. Som vanligt. Gör jag nånsin nåt annat?  Jag måste vara mästare på att stöka ner.

Men jag skyller faktiskt på att jag inte är helt nöjd med min boendesituation. Visst trivs jag väl, lite iaf, det duger tills vidare..men jag har aldrig varit typen som är bra på att bo själv. Även om jag gillar när det är fint och städat och fixat och perfekt så känns det på nåt sätt lite meningslöst när det ändå bara är jag som ska släpa mig omkring här hemma, och speciellt när jag helst skulle bo nån annanstans och då blir jag less och skiter i allt istället. Kan det bara gå ett år eller två, eller hur länge det nu tar, så han flyttar hem så jag får bo med honom!?!

Nu ska jag ringa Em och höra vem hon hånglat upp.

/Issa

Igår.

Jag, Sara och Pontus. Tre tappra riddare satte sig ner för att slutföra uppdraget: bli fuller:P Henrik, Roffa och Tobbe kom över plus två kvinnliga kumpaner till Tobbe. Lyckades ändå rätt bra med hela den där häva sig i fyllan-grejen och var i ganska optimal form när det var dags för Olivers. Jag vet inte vad som riktigt hände, men jag dansade nästan ingenting!?! Say whut?
Hånglet var bra! Jag är nöjd! Skäggigt som vanligt, men det får man tydligen leva med om man inte råkar ha en rakhyvel eller eppilator i väskan:P Jag överlever nog. Får vi hoppas iaf! Sova själv var ju lite av en nitlott, men vad gör man?
Snart äre väl dags att plocka upp Sara :P tihi!

/BakisEm (a.k.a ge mig en bakisburgare och lite bakismysEm)

PS. Jag tror att mina ögon nu är öppna.. åtminstone halvöppna! Alltid nåt!

Mörast

Firmafesten igår var väldigt trevlig. Det spelades söderhavsgolf och bowling, badades i badtunna, bastades och dansades långt in på småtimmarna.
Mina höfter är ömma av all dans, jag har ingen aning om var allt mitt smink är och det blev till en lite för avslöjande bild på mig, men jag är ändå helt klart nöjd med kvällen! (Bilder finns här)

Idag var jag och Jaana på hockey, jag trodde helt ärligt att jag skulle trilla framlänges i trappen när jag skulle ner igen (vi satt ju såklart högst upp också) men det löste sig. Men nu är det dags att inhandla lite popcorn och sen ska jag se film hela kvällen. Önskar bara han var här och såg med mig... jag är lite småfjantig och sover på hans sida av sängen nu när han är borta, det känns lite bättre så.

/Issa

stressade fan

Idag skulle jag låna en symaskin och få ett par strumpbyxor att ha på mig imorgon. När sen personen är den mest uppstressande människa jag mött och vet att jag inte klarar av stressen hon håller på med så går det fan inte att vara där. Jag tog min ouppfållade kjol och gick ut genom dörren.

Så nu blir det att försöka komma på nåt annat att ha på sig, för min symaskin vill nog inte riktigt vara med.

Lätt att komma på det såhär i sista minuten.

Och nog kan man ge sig fan på att magen börjar tjorva igen, hejåhå, ska vi gå å kräkas igen då? Bajsdag :(

/Issa

Öööh vänta!

Ointressant, ointressant, ointressant! Ge mig en fucking break eller ge mig åtminstone INTRESSANT!

Utflykt = bra idé! Någon med lite hjärna iaf! Trevligt.

/Emotionellt avskärmad Em

Vilken dag!

Först en massa kärlek från T, sen lite till, sen lite till och sen ringer far min och säger att han köper de bästa biljetterna till Oasis han kan få tag på. Det lät inte som att han funderade så mkt över vad de skulle kosta så förhoppningsvis blir de bra.
Han och lillebror följer med ner, papi ska inte med på Oasis men det ska lillebror. Stackarn kommer att skämmas över sin storasyster...heheee.

Om jag nu inte hade behövt gå till Coop och köpa kissemat så hade dagen varit perfekt. Jag är så jävla sugen på Julmust och Lussebullar så det är inte sant! Och vad har de på Coop? .....

Min hälsa var bra förresten, typ. Blodtrycket var lågt som vanligt (108/65) och jag har växt drygt 1 cm. sen jag mätte mig sist, så långa fina 171 cm. är jag nu, jag som trodde man sjönk ihop och blev kortare med åren...

Jag kanske borde köpa en trisslott?

/Issa

Fusk Issa

Medan Issa överöses med blommor och annat snuttigull så får jag stå ut med hoptuvningar och annat :P Verkar som om alla råkar ha en "kompis" som de kan pracka på mig! jippie! :P

Avis på Issa och hennes äkta kärlek!

/Jag kan ta din kompisEm

Varför jag älskar honom

Han gör mig trygg. Vi är väldigt lika. Han har världens underbaraste skratt (och jag behöver inte känna mig ensam i världen om att ha tårar sprutandes under ett skrattanfall) Han bryr sig om alla runtomkring honom. Han får mig att känna att jag betyder nåt. Han är galen. Han får det att pirra i kroppen när han ser mig i ögonen. Ett samtal från honom gör dagen lättare. Han är en av de få jag verkligen kan vara mig själv med. Han putar sött med munnen när han funderar. Han får mig att skratta. Det mesta känns meningslöst utan honom. Han är förjävla het. Han är det första jag vill berätta för när något hänt. Han har världens underbaraste (och farligaste!!) ögon. Det bästa som finns är när han ligger bredvid mig så jag får hålla handen på hans bröst och känna mig liten och trygg. Han har dålig humor. Han låter sig inte trampas på. Han är han.

Han slutar aldrig överraska!



När jag kom tillbaks till jobbet efter hälsoundersökningen stod det ett paket på min stol. Jag kan inte beskriva känslan, det är ingen idé att jag ens försöker, för det skulle inte göra den rättvisa. Han är så jävla underbar och jag har aldrig längtat så mycket till framtiden som nu!

/Issa

hälsan

Idag är första dagen med min morgondrink...jag måste säga att jag ju smakat godare saker, den smakar ungefär som nutrilett choklad blandad med mjölk istället för vatten. Men det måste ju betyda att det är bra grejer?

Idag ska jag på hälsoundersökning och kolla rubbet, det ska bli intressant. Kanske kan de tipsa om nån bra tejp att tejpa fast ögonlocken med så jag inte vaknar med uttorkade ögon varje morgon?

/Issa

stockholm

Den 28 Januari ska jag till Stockholm! Woho!
Trevligt med lite övertid må jag säga. Tanken var att de pengarna skulle gå till en tatuering men de får gå till trippen dit ner istället. Jag känner lite för att åka 28 Januari och komma hem 1 Februari, skulle inte vara helt fel! Får hoppas att Jay inte hunnit flytta till Norrköping bara, jag kanske kan vara lite trevligare den här gången än förra, då jag låg och sov medan han och hans kombos gick ut och drack öl, kul tjej...

Men jag ska ju få se Oasis, då kan det inte bli kasst!


ahhh, the good old days...

Nu har jag en klo inkörd i skinkan, så det är väl bäst att jag avslutar.


/Issa

Kvällspigg

Jag är mycket, mycket piggare om kvällarna än om dagarna. Kring 16 försvinner tröttheten jag gått omkring i hela dagen och jag blir produktiv. Jag kommer alltid på en massa saker att göra på kvällarna.
Isaksson på jobbet sa till mig: "Du ljuger verkligen inte om att du blir piggare om kvällarna, man ser det ju över hela dig, du ser verkligen mycket piggare ut"

Ikväll tror jag att jag har kommit på varför.
Om dagarna tänker jag inte så jävla mycket, för det mesta, det är ju om kvällarna alla tankar kommer, och då inte de bra tankarna. Det är lättare att hålla sig positiv under dagtid så när kvällen kommer måste jag ha energi till att göra saker så jag inte funderar så förbannat.

Vilken jävla tur att jag har det där gymkortet då ;)  (även om jag såklart hamnar i tankar ikväll igen....)

/Issa

Skobuffé!

Efter att jag och Mr.Buffé himself käkat lunch gjorde vi ytterligare en utryckning på staden för att hitta ett par vinterskor. Jag trodde det skulle bli förgäves och Pontus ständiga: "köp dem! köp dem!" fick lyckoruset att kännas avlägset MEN man skall icke misströsta! Nu sitter jag då här med 1000 kronor mindre på kontot och ett par grå filstövlar som förhoppningsvis är VARMA! Nu kan vintern och kylan komma så jag får stoltsera runt! Bring it!
Arbete och film ikväll.

/Shoes are made for me Em

Om jag vore kille..

..skulle jag frossa i vackra smarta roliga kvinnor!
Varför är alla foxy killar allmänt tröga eller elaka och alla mindre attraktiva hur fina som helst. Är det bara män som kan få hela paketet i dagsläget? Alla brudar ser ju bra ut nu för tiden och de flesta har ju faktist även något innanför pannbenet. Jag menar se bara på mig och Issa, vi är smarta, snygga som faen och jävligt roliga! Hur ofta stöter man på en kille som är komplett? Aldrig hittills. Fast issa säger väl T :P

/pojkEm

Slapp morgon

05.30 ringde första larmet. Jag har fortfarande inte klätt på mig, hehe. Jag kom på att det mest troligt blir övertid ikväll så det är inte direkt nån brådska till jobbet, 7-20 känns lite overkill. Så jag tar det lugnt, dricker kaffe (kaffet på jobbet verkar totalt sakna koffein, man måste dricka 10 koppar för att det ska ge nåt).

Mor min håller på att rensa ur sitt hem. Allt ska ut! Nästan iaf.. Hon har iaf fått för sig att jag och syster ska ta alla våra gamla leksaker och annat krafs vi haft där. Ok att min syster gör det, hon har ju barn, men hallå? Vad ska jag med alla leksaker till? Är det inte en mors plikt att förvara sånt tills man klämmer ut en unge? Va, va, va?

Jag hittade ett barbiehus, en barbie skidanläggning (?), ett My little Ponyhus, flera My Litle Ponys och... min actiondocka! Min fina She-Ra! Bara dockan dock, inget svärd, inget annat. Så hon fick stå på mitt sängbord, tyvärr har hon ju hår så det tog inte alltför länge innan Ina var där och tuggade så det var bara att slänga in She-Ra i lådan.

Jag hittade även nån slags beskrivning på hur man gör med killar från det att jag var 9 år eller nåt sånt:
1. Titta på han länge
2. Stå så nära han som möjligt
Det ska börjas i tid!


Min fiiina She-Ra!


Idag kommer jag att gå på rosa moln. Han är så fin, gör mig så lycklig och alltihop är så jävla värt det.

/Issa

Dagen

Promenad till stan
Latte-Kaffe-Espresso
Promenad till Bergnäset
Lasagnette till middag
Promenad till syster
Lek med Emil (jag är het trots att jag cyklar på en trehjuling!)
Promenad till stan
Med Anneli på Jonas shootfightingträning
Promenad till MAX :P
Promenad hem

Har blivit en hel del knatande idag, men jag tror att jag och Anneli vägde upp det med lite kvällsfika på MAX :P Aja skitsamma! Jag ska bli fet, måste bara bli snäll och trevlig först! ;) Yeeeesss! Morgondagens tillskott till tjockislevernet blir lunchbuffé med Pontus.

/FlottEm

Jag saknar dig

Jag har en pissig skitdag idag. Tankarna snurrar och så blir de värre och värre och tillslut är jag helt säker på att det händer, eller kommer att hända, en massa saker som verkligen får mig att må dåligt. Jag tycker att jag är ganska stark, klarar mycket, men när det gäller just det här är jag så fruktansvärt sårbar.
Trots så många fina ord idag kan jag inte slappna av, inte ikväll. Det enda jag önskar är att han var här nu.

Så jag ska ta ut mina aggressioner ikväll, eller kanske snarare depressioner. Sen somnar jag förhoppningsvis gott.

/Issa

Sluta upp!

Jag måste sluta vara så fucking egoistisk! Bara jag som förlorar på det!

/Skärp dig för fan Em

SATC

Sex and the city! Get carried away! ;) Hade väl kanske inte räknat med att den skulle vara 2.30 lång (!) men det kändes inte som det. Antingen var filmen bra eller så vägde det goda sällskapet upp :P Sipen alltså haha. Nä men det är sällan man bara ser en film och känner lugnet nu för tiden.. beror väl alldeles säkert på att jag är en sån där singel och inte glor film med mig själv men men :P Det kändes bara som en lugn och avslappnad afton då man inte behövde tänka på ett skit! Så skönt! Och allt tack vare Sex and the city-filmen ;D

Nästa helg är det fest på lördag bara så ni vet. Jag ska dansa. Punkt.

/carried away Em

Äh, vi muntrar upp oss lite



Nu ska vi inte vara sura, vi lyssnar på Beatles istället!
Ina verkar gilla låten! Shit var hon börjar härja här hemma :P

(Ja jag är smått uttråkad så vad gör man? Jo man svamlar här....)

/Issa


Vill ni veta en sak

Oasis släppte sitt nya album den 6 oktober och jag har kollat en massa gånger om de kommer till Sverige. Jag hade hört rykten om att de skulle komma i Februari.
Nu, jävlat bara för att jag inte kollat på ett tag så kommer de till Sverige i Januari. Biljetterna släpptes den 5 November, och jag missade det! Biljetterna är slut!

Förihelvete. Ingen jävel gillar Oasis, men när de kommer hit, ja då tar biljetterna slut på en gång. Bah. Vilket jävla skit.

Jag har inte brytt mig nämnvärt i debatten om att använda sig av personliga biljetter eftersom människor och fjantiga "företag" köper upp biljetterna och sedan säljer dem mycket dyrare. Men nu jävlar.
Jag hoppas att far min, som lovat mig en biljett, är villig att lägga ut mer pengar på en biljett....

Vad ledsen jag blev nu :( Vilken jävla bajsig vinter det här ser ut att bli.

/Issa



Fotosession





/Issa

buhuu

Nu börjar Pearl Harbour. Det är ju en sån film man inte "ska" gilla men jag älskar den. Så fort musiken spelas i början så gör det ont i hjärtat.
Jag antar att jag kommer att ligga och gråta ett tag nu, jag kommer att vara totalt uttorkad till jul och då får jag förhoppningsvis gråta av lycka.

Jag tänker inte be om ursäkt för allt kärleksdravel jag skriver nu, det är ju det som berör mig just nu, men jag ska väl försöka skärpa mig på måndag ;)
4 dagar känns som en evighet, bara några evigheter kvar nu då.

/Issa

Ute på en fredag?

Det är fysiskt möjligt att vara ute på en fredag, men man är äldst på stället haha Hoppet återkom dock något vad gäller att det faktiskt finns en enda söt kille i Luleå. Man får ju tyvärr räkna med att de känner lillsyrran! :P Måste dessutom motsätta mig svartsjuka flickvänner som försöker förstöra kvällen för sin stackars alldelse för snälla pojkvän! Klockan var 3 innan jag var hemma så jag antar att jag kommer vara helt död idag på jobbet, men det kanske går :) Syrran ville ha med mig på nån lagfest och det lät väl inte helt fel, men SATC då! Har ju inte sett den filmen än juh! Aja nu måste jag göra mig redo för en arbetsdag.

/PartyEm

Märkligt

Em är:

Likelihood of you being FEMALE is 50%
Likelihood of you being MALE is 50%


  

HAHA

Här kan ni kolla om ni är man eller kvinna, baserat på er internethistorik.

Likelihood of you being FEMALE is 23%
Likelihood of you being MALE is 77%

I knew it!

Nattinatt
/Issa

bajs

Fy faaan vad jag saknar ikväll :(

/Issa

tvärvändning

Jag har haft en riktigt jävla pissig dag idag. Jag har varit trött och haft ont i mage, rygg och huvud. Åkte till Ica Maxi för att hitta vinägerchips, men tror ni det fanns? Näe! Förstår ni hur jävla sugen jag är på dem!? Så egentligen borde det komma ett "jag-är-förbannad-på-allt-och-alla"-inlägg här, men icket!

Jag kom hem, pratade lite med T i telefon, slog på datorn och såg söta saker. Pang sa det så var jag på grymt humör :D Det ska fixa sig det här, det måste det, för jag tänker inte ge mig!

Ikväll ska jag fixa hemma så mkt som jag orkar, resten tar jag i helgen. Jag ska leka duktig och jobba lördag och städa och förhoppningsvis tvätta söndag, så det blir inget partaj för mig. Det får vänta till nästa helg då vi har firmafest, ojoj...

/Issa

En märklig känsla

Jag har en märklig känsla i kropp och knopp. Nu är tiden när jag brukar må som sämst.. det börjar bli mörkt och hemskt och man känner sig allmänt ynklig :P men nu efter ett samtal med Henrik som är fantastiskt less på mig, tillsammans med resten av mina vänner (vilket jag fullständigt förstår!) tänkte jag bara: va fan skärp dig för fan Emmy! orka gå å vara deppig för att det är mörkt ute eller vad? :P Nu  är det fan färdig haft med nåra jävla deppfasoner! Den inre dialogen ska inte vara depressiv! :P Jag måste ju faktiskt finnas där för mina vänner oxå! Issa kan ju som ett exempel behöva lite positivt sällskap! Bort med martyren och fram med bärmhärtige samariten!

/Get a fuckin' grip, snap out of it Em

Ledig dag

Imorgon är min lediga dag denna vecka. Hurra för det :P Jag ska trava runt på stan hade jag tänkt. Kanske med Bomannen. Sara pratade oxå om att pallra sig till Luleå och det hade juh varit trevligt. Ska även ha kaffebjudning imorrn, hoppas det går bra :P Måste väl införskaffa nåra bullar eller nåt.
Samtal idag igen. Alltid trevligt att surra bort nån timme!

/En femhundring för dina tankar Em

jobbajobbajobba

Det blev en lång dag på jobbet idag. Mitt i all ekonomisk kris och mängder av uppsägningar går det skitbra för företaget jag jobbar åt. Det anställs folk hela tiden och vi måste nu jobba övertid för att få ut produkterna till kund i tid. Så idag har jag varit på jobbet 8-20 och på lördag blir det också att jobba. Jag skaaaa försöka orka med 8 timmar då men frågan är om det inte lockar lite mer att fixa hemma, känns som att jag aldrig har tid till det.

Fick höra en kommentar idag om att jag håller på att försvinna. Tydligen syns det rätt bra att jag gått ner i vikt :D Än är det en massa kilon kvar dock, så nästa vecka tar jag tag i det ordentligt och ställer mig på det där jävla löpbandet igen...

Äh, jag har inget vettigt att säga. Förutom att jag älskar och saknar bejb. Fan.

/Issa

Är någon sugen på korv? :P



Ja den var omogen, men va fan :)

Att veta är icke att tro

Jepp, svart på vitt var det alltså, mina misstankar:P men men shit happens så att säga och lögner med tyvärr:P Har varit hundvakt idag åt Sipan, eller är det fortfarande i ca en halvtimme. Hon är ett pain in the ass, men rätt söt iaf:P Stefan slipper ju åtminstone ha henne i bilen! Alltid nåt.
Fick ett samtal idag som var så där bara trevligt. Det känns som om det är sällan någon ringer och man bara kan surra på om ingenting egentligen. Iofs ringde ju Lucas igår och vi kan ju alltid gagga på hur länge som helst om ingenting, men det var bara trevligt med samtal idag. Även om det var en jävla bodensare haha

Peace out!
Pöss från Em

PS. Jag älskar och är snäll även om jag ibland är en apskata! :) dagens kuriosa!

Sexantabus

Finns det antabus mot sex? Min kära vän Lucas kan dra kommentarer som kan få en att vilja avstå från sex i ett år eller två, men kanske finns det även ett piller som kan döda sexlusten? ja just ja det finns juh! P-piller! Yes!

/AvhållsamEm

serietips?

Jag har nog inte riktigt fattat det än men jag skulle tro att det kommer när jag ska sova, vilket är alldelens snart. Jag är jävligt tacksam för att jag har åtta små tassar springandes omkring här hemma, jag har nåt att slösa tid och kärlek på.

Tur att jag inte är en tröstätare, jag är snarare en tröstsvältare, även om det kanske inte heller är så bra men... Mina räddare i nöden är en massa olika serier, jag plöjer serier när jag är nere, antagligen för att slippa tänka. Kanske jag till och med kan försöka förstå mig på varför "24" ska vara så himla bra... :) Finns det andra tips kanske?

/Issa

Jag hatar imorgon.

På nåt sätt kändes det som att den dagen aldrig skulle komma, det har varit ett utdraget avsked och jag har gråtit varje dag sedan jag fick veta. Jag är så jävla tacksam för allt han gjort och för att jag fick träffa honom. Jag försöker gång på gång att påminna mig om det han säger, att han inte dör, han kommer bara att vara lite längre bort.
Jag hoppas iaf att det går bra för honom och att han en dag kommer tillbaks, köper hus, gör mig med barn, och så lever vi lyckliga i alla våra dagar. Det låter väl bra?



/Issa

Sudd

Min dator är speciell. Har tagit bort en massa adresser som den inte tycker jag ska ha kvar. Bra gjort av den! Tack dator :)
Idag har Britta varit förbi och vi gick en promp. Gjorde vegetarisk pastasås (då Britt' är en "sån" :P) och suttit  å surrat. Alltid trevligt när folk kommer och hälsar på. Vi undrade båda vad som hände med spontana besök. Det är nästan ingen som kommer och hälsar på nu för tiden. Alla är för trötta efter jobbet eller leker endast med sina respektive. Förr kunde man nästan förutsätta att man skulle umgås med någon, men inte nu. Man är nästan orolig att man ska tränga sig på när man hälsar på någon. "Vuxenlivet" är ett ensamt liv eller?

/Vill inte växa upp riktigt än Em

Ännu en helg avverkad

Ja då har Gällivareborna återvänt hem och lägenheten inklusive jag själv är rätt upp och ner :P Har ont i ögat och är röd som fan då jag var tvungen att pilla ut en ögonfrans igår i berusat tillstånd och då inte insåg att det gjorde ooont! Blir väl pizza ikväll om jag orkar göra något åt mig själv så jag kan visa mig :) Helgen har ju varit lite speciell, men kan väl inte säga att jag haft tråkigt heller. Har åtminstone inte sprungit naken och flashat Chrille :P Nu måste jag göra en helrenovering av mig själv så jag inte skrämmer någon sen!

Over and out!
/BakisEm


PS. Higge, det är lika bra att du kommer hem nu för du saknar mig ju så fruktansvärt redan!



Religiös javisst!






/Friend with J-man Em

RSS 2.0