sweet

Med endast fem timmars sömn bakom mig är jag rätt förvånad att dagen gick så snabbt som den gjorde, det brukar ju gå sviiinsegt när man är trött. Kanske berodde det på att fikarasterna bara blir bättre och bättre hähä ;P Det var väldigt trevligt igår, mindre trevligt imorse men mest trevligt mitt på dagen, omjagsägerså.

Nu ska jag iväg och träffa världens underbaraste lilla pojke för första gången, ååååå jag kommer att mysa sönder honom!

/Issa

Att ta farväl

Begravningar är fan aldrig skoj.. Även om det denna gång inte gör så ont i mig personligen (jag är inte känslokall men banden var inte så starka och det var inte helt oväntat med tanke på den långa sjukdomstiden) så blir man ledsen för att andra mår så dåligt! Stackars älskade fammo! Man kan inte förstå hur det känns att mista sin livskamrat. Tårarna var inte långt borta när hon gick fram och tog farväl:'( Fick ont i huvudet senare, troligen för att man höll emot gråten, för nu har den gått över.
Syrran har mått pyton hela dagen, men skulle prompt med i alla fall. Hon åt inget efter begravningen så pappa fick offra sig och äta två portioner :P Vi åkte hem tidigare och tur var väl det för spyan kom i en påse i bilen! Hoppas det inte är magsjuka för då ligger jag och resten av släkten (kramkalas!) risigt till!
Jag lovade fammo att jag skulle bättra mig när det gäller att hälsa på henne. I morgon skulle hon till Bergnäset så då ska jag dit och visa att jag bryr mig om gammeltanten, innan det är för sent.



/Em som kämpar mot gråten


Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

Efter stan idag åkte jag och handlade. Med en jävla massa överskottsenergi hela dagen tänkte jag ta mig ut och springa nu på kvällen. Väl på Kvantum fick jag en jävla huvudvärk och tänkte att det var lika bra att ta en lugn hemmakväll och ha vilodag idag, springa med huvudvärk är väl inte så kul?
Sen hörde MaK av sig. Färjan har premiär idag. Där finns det öl.

Helt plötsligt har jag inte lika ont i huvudet längre.

/Issa

DQ

Jag har funderat på det vid tidigare tillfälle och Britt' upplyste mig här om dan att jag kanske är en...



/DQ Em

Det händer..

..att man får en konstig känsla i kroppen. Från magen ända upp till halsen. Vad den beror på är vid tillfällen svårt att säga, men den brukar hålla i sig tills dess att orsaken visar sig och den gör det svårt att koncentrera sig på annat.

/Magkänslan Em

The claw!



Syrran har fixat naglarna, så jag gjorde en budgetvariant och köpte lösnaglar för 79:- :P Blev lite längre än tänkt så jag måste väl träna på vissa saker.. typ torka sig på toan å de utan att skada sig! :/

/Em "the claw" O

Skit

I Sex and the city säger Carrie att man aldrig ska sluta tänka på honom, för då ser man honom.
Jag måste nog börja lyssna på Carrie.

Spinning idag, lurade med mig FI från jobbet, hehehe, ska bli intressant att se hur han mår imorgon!

Nu ska jag ringa Em, sen läsa, sen sova. Jag och MaK ska göra stan imorgon. Skit. Bäst att betala räkningarna först.

Nattinatt!

/Issa

Fylla är överskattat

Testa att vara riktigt trött istället. Jag har tårar i ögonen och hostar som en galning för att jag håller på att skratta ihjäl mig åt mig själv.

Issa säger:
ja deft kan jag dförstå
Issa säger:
jag tror jag är gtröt
Issa säger:
t
Issa säger:
hn
Issa säger :
öh
Issa säger:
mdnå
Issa säger :
haha
Issa säger:
shot
Issa säger;
blir ju inte ett jävla reätt
Fjant säger:
mupp
Issa säger:
dy har nog smittat mig'
Issa säger:
jag åste nig sova nu, annars tar jag mig alfdrig upp imotong
Issa säger:
haha
Issa säger:
det är rätt skönt att vara så rttrött så man bara ligget och skrattar åt hur dym men är
Fjant säger:
okej gör de , verkar behövas
Fjant säger:
mongo

När man är riktigt trött är det här riktigt kul.

Ni ska bara veta hur länge det tog att skriva det här inlägget, grymt jobbigt att koncentrera sig på att inte göra några stavfel..

/Issa

88 timmar senare

Uhh, nu kan jag lova att jag är mör.

Jag har inte varit hemma sen halv sju i fredags. Jag har sovit på en soffa i tre nätter och vaknat varje morgon klockan åtta av en stooor tunga mot min arm. Jag har rusat en halvmil idag och solat så att jag bränt skinkorna. Men det är skönt att känna att man lever.

Jag och MaK hann med att gå en sväng på stan idag. Tydligen har vi lika smak när det kommer till killar ;) Roligast var ändå när jag varit iväg på utvecklingssamtal med produktionschefen. När jag kom tillbaks dröjde det inte länge innan hon kom; " var har du varit? Jag har sökt överallt, och telefonen hade du tydligen inte med dig heller" Det var tydligen en het kille i fikarummet och hon tänkte vara snäll och visa mig honom. Det är tur att jag har nån att singla med. :P

Oh well, nu ska jag försöka varva ner och somna.
nattinatt!

/MOSTER Issa

En bild säger mer än tusen ord







120-års fest



Jahapp, Boman har anlänt och sitter och dricker kaffe (och luktar inte kardemill!). Vi är lagom avslagna inför kvällens aktiviteter! (det vill säga 120-års fest på Blackis). Kommer alkoholen räcka? :P Det återstår att se. Nå väl.. wish us luck! Vi hörs imorrn..

/Soon to be bakis-Em

Middag

Päronen har åkt till Sundsvall för att spana in Rod S på nära håll. Vi kids intar villan för att käka middag tillsammans ikväll. Ska försöka röra ihop en tacopaj, får väl se vad det blir... nu ska jag duscha av mig lite snabbt och sedan ska jag och Nea handla.



/Em




Yeeeeeessss

Dagen ser ut att kunna bli en av de bästa i världshistorien.

Håll tummarna nu!

/Issa

Jackes störtkruka




Kvällsaktivitet

Åkte på att vara barnvakt på kvällskvisten och han som aldrig sover! Wish me luck!

/Nanny Em

I alla fall

Nu har jag iaf knatat i en timme. Det är finfint väder ute :) Dags att tillbringa resten av dagen framför böckerna.

/At least I try-Em

Deff

Tryckte just i mig en matlåda med lasagnette till lunch. Mmmm! Men nu är det väl ändå dags att dra igång deffandet inför beach 2008 eller var det 2020? :P



/Fitness Em




Drömmar och karma

Ibland drömmer man så jävla märkliga saker! Det var ingen porrdröm, snarare en festdröm och jag hade så jävla roligt! :)


NAKEN: Om du drömmer att du är naken kommer din livssituation att förbättras. Kan också vara ett tecken på en önskan om frihet.

MAN: Om en kvinna drömmer att hon talar med eller bli uppvaktad av en ung man, betyder det tur i kärlek och löfte om framtida lycka. En dröm om en mycket gammal man brukar sia om arv.


Undra om man ska tro på karma? Ibland känns det som ens handlingar kommer tillbaka och biter en i arslet, men det borde de väl inte göra förrän nästa liv? :P

/Psycho Em

Måla fan på väggen

image264


Kom ihåg-lapp

Issa, kom ihåg att jag är skyldig dig pengar för MAX-mat!

image265

Boring Issa

Ligger i sängen och väntar på att tvätten ska bli färdig. Det är nånting som luktar väldigt gott här men jag har ingen aning om vad det är. Jag har miljoner projekt igång ikväll och jag tror knappast att jag kommer att hinna med hälften.

Imorgon (hoppas hoppas hoppas) kanske jag åker och sover hos syster+sambo. Det finns en möjlighet att de blir föräldrar i morgon! Vilket jag verkligen hoppas att de blir. Och jag ska sköta om stora stygga Leo medans de är borta.

Äh fy fan vad jag är tråkig. Det händer ju ingenting. Och händer det ingenting har jag inte så mycket att säga så..jah..

/Issa

B-näset

Sitter på B-näset. Har just käkat taccos till lunch. Innan var jag nära att dö svältdöden! Har kokat kaffe åt mig, syrran, farsan och Göran. Emil röjer i köket! Ska ta mig en kopp kaffe nu innan jag måste börja ta tag i skrivandet.

/Em

Up with the tupp..

..som vi brukar säga på ren svengelska

image264

svettigt värre

Hela dagen har jag gått omkring lite smått orolig. Eller kanske inte så mycket orolig som nervös. Eller ja, nåt sånt. Jag har nämligen en spinninginstruktör på mitt jobb. Han frågar varje vecka när jag ska komma och köra lite spinning. Igår lovade jag att komma idag.

På nåt sätt hoppades jag på att inte hitta träningskläderna, men när jag till och med hittat sportbhn som lätt slinker in var som helst eftersom den är så halkig så var det väl bara att inse att jag måste gå. Men AHA! Jag hittade inte träningskortet. Fandå att han är instruktör på stället jag går till, jag lär ju inte behöva nåt kort. Men jag hade inget lås till skåpet! Men det gick visst att köpa...När jag till och med hittade vattenflaskan jag trodde var long lost så var det bara att inse att jag skulle svettas skiten ur mig idag.

Och fan vad glad jag är över det! Dagens höjdpunkt var när en svettdroppe föll från min näsa ner på golvet. Ibland kan man bli lycklig över lite.
Och ikväll ska jag bli ännu lyckligare när jag kan fixa färdigt i vardagsrummet där jag tapetserade igår.

Guuu vad jag babblar..nu ska jag och mitt onda arsle ner i källaren!

/Issa

Häpna!

Sitter nu i bibblo på skolan! Inte illa om jag får säga det själv :P Blev så där lagom svettig efter cykelturen (i motvind som vanligt). Snart kommer Britt' och då blire att dricka kaffe, hoppas jag!

/Duktig Em

Kallt

Det är kallt som fan i min lägenhet. Jag vill ha en soffa NU! Det är trist att vara ensam :( Ingenting verkar stämma idag! Bläh!

/Melankoli Em

Patetisk

Ibland är man rätt patetisk! Huja!

/Nördvarning Em

Datajävel

Det är nåtfel på min mellanslagsknapp,såom ni undrarvarföralla ordsitter ihop ärdetför attjag inteids bankapådensådetblirmellanslag.

Gudförbannadeskitteknik!

/Issa

Det här med mode

Hälften av alla tjejer som försöker vara inne har inte en jävla aning om vad de gör. Nu är det tydligen inne att äga en t-shirt där det står Ramones. Hälften av alla som äger eller kommer att äga en, har säkerligen aldrig hört en enda låt av Ramones, men är de inne så är de och då måste man ju äga en för att hänga med, eller?

Jag blir faktiskt lite frustrerad av sånt här. Ska man ha en t-shirt med ett bandnamn på kan man väl för fan se till att lyssna på dem? Ha hört en låt? Veta vilka de är?

Härfår ni lite Ramones, så kan ni iaf nämna några låtar när folk börjar kommentera er tröja och bandet i sig.





Fast jag kanske inte ska säga nåt, jag hade ju på mig en Hellacopters-tröja utan att ha hört nåt.. Men mina vänner förklarade lite och jag har ju faktiskt på senare år börjat lyssna på dem, så det räknasväl inte? ;)

/Issa

Ehehe...

Nu ska jag gå och lägga mig jävligt nöjd. Jag känner att jag sitter i en bra position här. Jag har övertaget och det är en så jävla skön känsla :) Jag kanske ska tacka alla idioter, nu har jag lärt mig. Komsikom... ;)

/Issa

Stinker klor

Nyligen hemkommen från bad i Boden. Det blev i Boden då Piteå inte behagade ha öppet! Riktigt mysigt att flyta runt och lalla på :) Blev iaf jag, Britta, Lucas & Perx2 som badade. Nu blir det nog taktikvila innan grillning hos Boman och Larsa.

Peace, Love & understanding!

/Em

Grrr...

Jag har en ny bakgrundsbild på datorn ;)

image261

/Issa

Men bajs...

De har hittats en mördad kvinna på mitt bostadsområde...min mörkerrädlsa kanske inte är helt obefogad ändå :S

Var som sugen på partaj idag, men så fort jag kom hem sjönk jag ihop..ska väl till Fjant ikväll tror jag. Så slipper jag oroa mig för mördaren iaf :)

Å så måste jag väl hitta på nånting att äta. Fy fan vad tråkigt att äta! Mat är bara dyrt och onödigt, oftast inte så gott heller...

Helst av allt hade jag bara velat sova och vakna på måndag morgon till en ny arbetsvecka...

/Issa

Känner man någonsin någon?

Ibland förväntar man sig saker av personer man tror sig känna och så beter de sig precis tvärt om! Väldans frustrerande! Varför måste vissa vara så förbannat svåra? Jag tror jag är en lätt person..öhm.. kanske inte då :P

/Complicated Em

Fråga inte ens..

..vad jag redan gör uppe :P
Måste styra upp den där inlämningen till kl.12! Mycket välplanerat!
Lite chirre till frukost :P

Ja du, Issa, tror inte det blir nån utgång för min del. Ska du ut ikväll? Imorrn blir det FAKTISKT bad för min del (då Brittas Per oxå ville med och bada :D) och sen blir det att åka till Boman & Larsa och frossa grillat :) mmm!

/Em


Jag måste bara säga

Jag älskar den här reklamen ;) <--klicka!

/Issa




Det går vilt till...

..här på bloggen märker jag! Kontaktförmedling och grejer, inte är det dåligt ;)

Happ, vårkänslorna har kommit med besked idag, jag menar, det har varit så himla varmt, puuuuhhhh :P

Har hälsat på syster och hoppas att det var sista gången jag såg den jättemagen, jag tycker faktiskt att bäbis ska komma ut nu! Leo var som en galning, jätteglad när jag kom och hoppade så jag höll på att välta, men så söt, så söt :)  Syster + sambo tyckte att jag hade gått ner i vikt! Tyvärr hade hon slut batterier i vågen, samma sak i min, och vågen på jobbet mäter bara upp till 50 kilo och så positiva ska vi väl inte vara...

Nu lagar jag mat och ska väl somna snart...Jag behöver inte så mycket sömn längre, det tar en timma att somna och så vaknar jag vid fem på morgonen...börjar bli gammal kanske. I helgen vill jag faktiskt gå ut! Om du Em inte ids tror jag att jag ska släpa med mig en från jobbet :)

oh well, nattinatt

/Issa


En pank fantast

Jag har ju som lite svårt att tacka nej när folk ringer och vill hitta på nåt :) Hur jävla upptagen och pank man än är :P Det är ju så roligt när nån ringer helt spontant och vill göra nåt!
Snart lunchdejt med Boman!

/Em

Whut to do

På lördag var det tänkt att vi skulle åka och bada, men vissa bangar ju (ingen nämnd ingen glömd :P) så nu vet jag inte om jag ids längre. Måste fundera på saken..

Den 23:e är det inflyttningsfest i Lill-Pite till Issas stora förtjusning :P
Den 24:e är det 30-års fest
Den 29:e är det begravning :/


I sommar blire 80-tals fest! Hur kul lät inte det?! :D


/Em

Frusen man söker kärlek

image260

Är du intresserad av BOB så hör av dig, så kan vi kanske ordna en rendevouz! ;)

Åh baby...

...du går till och med före Robin Hood!

image259
Helt klart tidernas hetaste!
GRAOOWWRRR!

/Issa

Grynet ROCKS!

image258
Grynet borde vara alla kvinnors idol. Mer Grynet åt folket!

Need bakgrundsbild?

image257

Ibland..

..förstår jag ingenting.

image256

Förhud

image255

Ibland undrar man!

Ensamhet

Varför känner man sig ibland så ensam, trots att det finns människor omkring en?

image254








Lördagsdopp

image253

På lördag är det tänkt att vi ska bada, i boden eller piteå. Förhoppningsvis blir vi några stycken! I alla fall jag och Britta :D hihi! Man badar ju inte så mycket på sommarn (BADKRUKA!!) så jag får väl passa på att bada inne :P Issa klart du ska med, din torris!

/Badkrukan Em

Upp&Ner

Ja, livet är ju lite upp och ner just nu. Får då ingenting vettigt gjort, dvs. skoljobb.. men det kanske man får ta.. Mitt vardagsrum är nu inrett med en tv och ett vardagsrumsbord. En soffa hade ju inte varit helt fel :P Någon som kan maila mig en soffa kanske? Nu ska jag försöka göra en kraftansträngning vad gäller pluggandet. Ska tvinga Issa att umgås med mig idag så det lär väl inte blir nåt gjort efter middagen.

Over and out.

image252

/Slöaste Em

knäppa människor

Jahaja, lika händelserik dag idag som igår och dan innan det och innan det and so on...
Jag är jävligt glad att jag fått så knäppa arbetskamrater, den ena tokigare än den andra :P Men det känns jävligt bra, det gör det. Och ännu bättre att jag kanske lyckats träffa en tjej som jag faktiskt kan umgås med, såna växer ju inte på träd, men jag tror vi är rätt lika varandra. Det är bara Em hittills som stått ut med mig :P

Nu ska jag slappa i soffan med lite fil. Operation viktnedgång ligger i en jävla jobbig fas och man ska tydligen inte lägga sig hungrig. Det säger Paulún och det Paulún säger är lag, right? Jävla jobbigt att jag inte fixat  nån mat till imorgon, men det blir väl en sallad a la statoil skulle jag tro.

Varför är det aldrig nån som gillar samma musik som mig? :P



/Issa

Hetingfight




image251
Vem vinner Issa?! :P

Frulle

Jag bad Britta maila frukost här om dagen och det gjorde hon :)

image250

/Hungrig Em


Today I fell in love



Jag plågar mig lite genom att lyssna på den här låten. Men ibland måste jag.

Fuck! Robin Hood började för 20 minuter sen. Jag älskar Robin Hood. Och Kevin Costner. Om jag nånsin gifter mig ska han vara som Kevin Costner. Jag ska ha min egen Robin Hood.

/Issa

slapp

Nu har jag just käkat middag. Sitter mest bara och slappar i soffan, är sjukligt trött idag men det var värre tidigare. Trist eftersom det varit så fint väder, men med tanke på att det blåste nå jävulskt kanske det var lika, kanske inte hade varit ute nåt ändå.

Somnade på soffan hos Fjant igår. Vi såg en helskum film, "Jumper", den var lite...konstig om man säger så, men den egenskapen som han i filmen hade skulle jag inte tacka nej till. Rätt fränt. Jag hade glömt hur avslappnad jag är med Fjant, en av de få som jag kan vara just jag inför. Jag kan göra vad fan som helst, Fjant känner mig utan och innan, och jag är så tacksam att jag har en sån person.

Tidigare idag tänkte jag på hur jag saknar att skriva nåt vettigt. Här lallar jag ju bara på, det är inte direkt så att jag tänker efter så mycket när jag skriver här. Det saknar jag. När jag pluggade blev det mycket mycket sånt och jag gillar det. Jag kanske måste hitta på något sätt att skriva så igen. Att skriva så enbart för mig själv att läsa känns inte speciellt kul..men hur ska jag göra då?
Jag får väl se till att få komma tillbaka till diskussionsforumet jag blev utslängd från för att de trodde att jag inte var jag. Pöhh, vad de misstog sig.

oh well, nu ska jag slappa vidare, och svulla lite, det är ju lördag idag, då får man. Speciellt när jag vet vad han gör, var han är och vad han inte tänker på. Skit.

/Issa

jag håller mig borta från msn, orkar inte riktigt prata med människor nu. Jag vet inte varför egentligen. Men så är det.

uppe o nere

Eftersom Em är uppe och svävar nånstans i det blå verkar hon inte riktigt ha tid för bloggen ;) Själv ligger jag 1,5 meter under jord. Det som håller mig lite halvt uppe är jobbet. Provanställningen skulle sträcka sig till den 25 maj, men de valde att anställa mig på riktigt redan från den första. Wiho!

Nu ska jag och Kirilira iväg till Pite och hälsa på. Bilen är fixad och jag tror att sötingarna på Selbergs bilhall (vadå smygreklam?) fixade bromsarna också helt gratis.

Dagen har varit hyfsat härlig, jag har varit på bra humör. Tills jag fick höra hans namn... Men sen gick det uppåt igen, så länge jag har nåt att göra går det bra. Tror jag ska dra med mig Fjant ut på promenad, det behöver nog båda.

Oh well, dags att dra.

/Issa (som väntar ihjäl sig på att systers bäbis ska ploppa ut, komsikom söto!)

aHA!

Jag, Em och Henrik snackade toapapper för ett tag sen. Det ska tydligen inte vara för mjukt så det korvar sig, och inte för hårt så det gör ont. Jag undrade varför toalettpapper alltid är vitt, i Sverige iaf, och tydligen var det en dum fråga :P Men, mina damer och herrar, någon har tänkt i samma banor som mig. Nu finns det svart toalettpapper.
Jag måste nog köpa det bara för att vara tvärsemot.

image249
(Det doftar också, kan ju vara bra)

/Issa

Resultatet av att vara vuxen.

Klockan är fyra och jag är vaken! Fyra! Vaken!
Jag vaknade och var överjävulskt pissnödig.

Jag måste nog dra ner på mitt citronvatten.

/Issa

Jag är en tragisk vuxen människa.

Jag har aldrig gillat vatten. Som i att dricka det alltså. Tills för ca. ett år sen då jag började dricka vatten ur flaska och jag fick i mig en hyfsad mängd. Det har blivit mer och mer under det senaste året och nu har jag hittat bästa sättet att få i mig vatten. Citronvatten. Förut gillade jag det inte alls men helvittas vad jag dricker vatten nu! Jag skär citroner i skivor, lägger dem i en tillbringare med vatten och ställer in den i kylen. Alltid iskallt, skitgott vatten. Helt otroligt. Jag börjar nog bli vuxen.

Nu stinker hela jag citron, har fläckar av vit fär här och där (har målat om lite dörrlister) och är precis påväg till sängen för att läsa "Hitta Kärlek", hur tragiskt är inte det på en skala?

image248

Nattinatt!
/Issa

Samma som Issas


Will it be ok? Bom Bom Bom Ja tydligen kommer allt ordna sig bara pang pang pang :P
How are you feeling today? Rose Garden Hihihi :)
How do your friends see you? Drop it like it's hot Är jag het eller kommer jag bara vara utan vänner snart?:P
Will you get married? Riding with the King I see, it all make sense now ;)
What's your best friends themesong? Slow cheetah Haha äre du Issa? :P
What is the story of your life? Car chase city Ett jävla röj helt enkelt! :P
What was high school like? Take another little piece of my heart Haha så jävla farligt vare väl inte?:)
How can you get ahead in life? Nothing on me Ahapp! Man måste alltså vara näck :D
What is the best thing about your friends? Sticky situation Jaha? Är det bra?
What is tonight going to be like? The wind beneath my wings Jo, men jag får fan inget gjort juh! :P
What is in store for the remainder of this week? Brotha Är det min egen (som jag inte visste jag hade) eller någon annans bror jag måste träffa?
What song describes you? Not falling Nej här ska fan inte deppas i onödan :P
To describe your grandparents? Education Man kan alltid lära sig nåt av gamfolket!
How is your life going? Got the life Sweet!:)
What song will they play at your funeral? For Emily, Wherever I may find her Okej, det där var nästan lite läskigt!
How does the world see you? This fortress of tears Jävla munter man måste vara! :)
Will you have a happy life? U won't forget me Oh Yes! Mig lär ni minnas :P
What do your friends really think of you? Rhiannon En drottning? ;)
Do people secretly lust after you? Playground Det är som en jävla lekplats!:P
How can i make myself happy? I've got my mind set on you Jasså, är han så bra?
What should you do with your life? In your face Där fick ni så ni teg!
Will you ever have children? Heartbeats Jopp! ;)

äntligen!

Jag har varit hemma från jobbet idag, det gick inte att sova, hostan har blivit värre och nu vaknar jag mitt i natten av att det sätter igång. Äntligen har jag fått mig lite hostmedicin. Jag verkar vara lite känslig och känner mig lite slapp i huvudet, seg i kroppen. Jag som skulle städa. Jag vet att jag måste äta men är inte hungrig, känner bara äckel. Det känns likadant som när jag åt Kodein..Så det är väl på gott och ont jag tar den där medicinen... oh well, bara jag slipper hostan så är jag nöjd!

Jag ska slänga mig i soffan med ett gigantiskt glas citronvatten och försöka få i mig två Lingongrova med Keso och Alfalfagroddar, (Gu så nyttig jag är!) och invänta ett samtal över internet. Jag behöver det. Längtan. Möjligheten att tränga bort annat.

Men först ska vi (eller snarare jag!) ha lite kul!

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn?t make sense.

NO CHEATING!

Will it be ok?
One way or another Ja det får jag ju hoppas
How are you feeling today? Introduction to Romeo Åhåå, så det är ikväll han kommer?
How do your friends see you? Now we're getting somewhere Jag kanske börjar skärpa mig
Will you get married? In the garage Sålänge det står en R8 eller en Mustang GT där så ;)
What's your best friends themesong? Yesterday went to soon I don't get this one
What is the story of your life? Cool change Changen väntar jag på!
What was high school like? All the boys in town Haha what? nää, int väl? :P
How can you get ahead in life? Learn to fly Piece of cake
What is the best thing about your friends? Tears in heaven öhm?
What is tonight going to be like? Private Investigations Ja, Romeo skulle ju komma ;)
What is in store for the remainder of this week? Monkey Boy ......
What song describes you? Prisoner society
To describe your grandparents? Be good Johnny
How is your life going? Gold Ja det låter ju lovande!
What song will they play at your funeral? Shine Ja, ingen ska va ledsen där inte!
How does the world see you? Hanging on the telephone Jag tror den här blandade ihop mig och Em ;)
Will you have a happy life? And we danced Tydligen..
What do your friends really think of you? Sympathy for the devil Haha tack för den!
Do people secretly lust after you? Everybody here wants you Ja, den kom på riktigt. Fränt.
How can i make myself happy? Summer in the city Fan, jag som hade tänkt åka utanför stan.
What should you do with your life? Please don't go Nänä, jag stannar väl i stan.
Will you ever have children? Toes öh.

/Issa

Fixardag

Issa städade för fullt idag och jag har sprungit upp och ner från förrådet med grejer. Det är inte lätt att få ordning på singellivet :P Nu ser sovrummet hyfsat ut, men resten är fortfarande misär! Vardagsrummet ajajaj! Man får helt enkelt bjuda in gästerna direkt i sovrummet haha Välkommen :P

image247




/DonarEm

Imorrn

Imorrn ska jag tillbaka till lägenheten (tack och lov!) efter att ha spenderat några dagar hos mor och far. Måste verkligen handla mat! Och ta tag i mitt liv, dvs. pluggandet! Har inte gjort något vettigt dessa senaste veckor, men skallen har som varit full av annat :/ Jag kan verkligen inte släppa problem och få någonting gjort! Istället blir man helt jävla apatisk!

/Em

NK

Jag är medlem på en sån här (tragisk) sida där det är meningen att man ska hitta kärleken men man bara hittar skräp. Alla känner alla och alla har pratat med alla.

De här två herrarna sitter tydligen inne med dåligt minne...

image245

Nu blir det sängen för mig, jag har varit påväg dit i en timme nu, men nu blir det på riktigt. Datorn hänger dock med. Jag har alltid funnit någon slags tröst att titta på serier när jag känner mig nere, Gilmore Girls är en sån serie som ofta dyker upp när nåt har hänt. Men den blir det inte ikväll. De som känner mig behöver nog inte ens gissa vad jag ska titta på.

Nattinatt

/Issa

graowr!

För att tänka på annat började jag se Green Street Hooligans. Och för att det här ändå är en blogg skriven av tjejer tänkte jag att vi skulle få se lite mums.
image244
En rakad, kaxig och het britt, kan det bli bättre? I think not!

/Issa

Jag blir så arg på mig själv...

Varför plågar jag mig själv såhär? Det kommer verkligen inget gott ur det! Ändå kan jag inte låta bli.
Hur kommer man över någon? Jag föll så jävla stenhårt, har aldrig varit med om samma sak förut. Det där med att inte vältra mig i min egen sorg kan ta sig i arslet, det går inte att låta bli.
Jag vill bara släppa det här nu men det går inte :( fan fan fan fan fan




Jag blir så arg på mig själv för att jag aldrig slutar hoppas.

/Issa

Jag var bara tvungen...

Em är grymt inne i Guitar Hero ;)

image243

/Issa

Idag har han namnsdag!

Min lilla cooling...även om han nu skulle råka vara en hon så har han ändå namnsdag, det är ju Filip och Filippa idag!

image242
Matte..med lillskiten där bakom! :)

/Issa

Pållen

Har varit med syster i stallet och lekt lite med Fantomen

image239
Först måste man bli stilig!

image240
Sedan måste man mysa lite! :)

image238
Tomi var sugen på morötter :)

image241
En ståtlig springare som inte alls ville göra som matte ville :P

/Drängen Em

Valborg

image229
Alla måste kolla tempen för att avgöra vem det är mest synd om! :P

image230
Denna gång fanns det snacks :D

image231
Man var så där lagom snygg :P

image232
Issa bjöd på survin :P

image233
Nea dök oxå upp när det nalkades middag

image234
Varför gå ut när majbrasan är utanför fönstret? :P

image235
Dinner for 4

image236
Sedan fick vi påhälsning av 2 pajalabor. Det shotades en del..bläh!

image237
Tvingade Issa att baka chokladkaka trots brist på kakao :P



Issa minns..

..gårdagen som om det vore igår :P

image228

Finfint väder! :)

Åååh snart äre sommar! Våren är här med sin värme! Passar ju bra till mina två par vårskor jag impulsköpte igår :P Sitter hos syster och snor lite bilder på Emil (till en födelsedagspresent, men jag kan inte säga vad:P). Morsan sövde just Emil i vagnen så nu ska väl jag, syrran och morsan ta oss en kaffekopp i solen. Iiiinte helt fel :) Cozy!

image227

image225


/MysEm

RSS 2.0