Okej så här är det

Jag har inte tid. Jag har ingen tid alls. Jag är mer stressad än nånsin. Satans.
Och när jag blir stressad blir jag, istället för mer effektiv som jag en gång trodde att jag blev, handlingsförlamad. Jag får ingenting gjort.

Jag har dock varit och hämtat Kira eftersom husse skulle iväg över dagen, jag hade egentligen inte tänkt hämta henne eftersom jag har så mkt att göra, men bättre att hon får vara här när han ändå är borta så länge.

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till stan, där jag ska springa runt med magkatarr över att inte ha hittat några kläder till bröllopet än. Sen ska jag hitta ett träd, hittar jag inget vette det fan vad vi ska hitta på i bröllopspresent. Idéer?

Har sovit som en stock till Green street hooligans på repeat hela natten, tills jag fick ett sms vid halv fem och det tog 1,5 timme att somna om, men det var ett fint ett, så det gjorde inte så mycket :)

Äh, ingen tid ju!

/Issa

Jag fick ett märkligt samtal nyss

För tre (fyra?) år sedan på Lulekalaset så träffade jag en kille och vi bytte nummer. Jag sparade honom som GayKalaset i telefonboken eftersom jag trodde att han var homosexuell. Vi smsade fram och tillbaks i några veckor men det var inget mer med det. Ikväll ringde han.

Han ville att vi skulle träffas och älska hela natten, som han så fint uttryckte det.
Du ser, när man är kär och bara vill ha en person, då kommer de jävlarna. Det slår aldrig fel.

/Issa

Menååå

Det gick ju bra för mig igår, eller imorse snarare...klockan var nog vid åtta när jag somnade. Hela jävla dagen är förstörd och jag får lite panik när jag tänker på allt som jag måste hinna.

*Städa bilen invändigt och utvändigt
*Tvätta kläder
*Städa
*Hitta kläder till bröllopet
*Hämta, och umgås, med Kira
*Hälsa på syster
*Handla

Men jag är handlingsförlamad. Jag vet inte var jag ska börja. Jag har ingen energi.

/Issa

Det var så sant som det var sagt...

Jag kan inte sova. Jag är trött men ändå inte. Jag kan inte slappna av. Bajs.

Det blev inte bättre av att jag kände mig hungrig och tog mig två hårdbrödmackor och sedan kom på hur jävla äckligt det var när jag hittade konstiga trådar på en macka och maskar i paketet när jag redan hunnit käka en halv. Så då har jag ju varit tvungen att fundera på det där ett tag och äcklas lite av att ha käkat hårdbröd utan att kolla dem först.

Men mest av allt känns det så jävla dött här hemma, tråkigt. Jag gillade faktiskt att sova bredvid en mysig tröttis och ha en pigg jävel bredvid på soffan som sitter vaken längre än mig och skrattar åt fula serier eller svär över nån som dödar honom i nåt spel. Det gör mig trygg, nån att krama och nån som är vaken och håller koll. Jag kanske måste jobba på det här med tryggheten så jag klarar mig själv...

Nu är det väl dags att försöka igen, för jag har verkligen inte tid att sova hela morgondagen!

/Issa

full fart

På nåt sätt är det skönt att komma hem, men på ett annat sätt känns det inte alls bra. Jag vet att jag kommer att sova väldigt dåligt inatt och jag vet vad som skulle behövas för att ändra på det, men jag får stå ut.

I fredags skulle vi på beachparty, men han som höll i det hade hört talas om att det skulle bli dåligt väder och ställde in. Vilket inte visade sig vara så smart, för vädret hade verkligen varit med oss den kvällen. Men vi löste det iaf med att ha det trevligt, spela Twister, leka lite med barn och lura dem att kasta in fotbollen på balkongen under oss. Det blev en tidig kväll vilket nog var lika bra då Tobbe skulle upp klockan nio för att gå på svensexa.

Under tiden passade jag på att städa lite, eller ganska mycket, även om det inte blev så stor skillnad kanske :P
På kvällen åkte jag och två av Tobbes vänner lite bil, skämde ut oss på Åhlensparkeringen ;) och hämtade två andra vänner i den där byn. Sen åkte vännerna hem och grillade hamburgare,( gissa var Em..lyckligtvis slapp jag hamburgare den kvällen iaf) och jag åkte iväg till Tobbe och partajet som verkligen var i full gång. Vi badade badtunna, drack äcklig Koskenkorva och försökte dränka varandra. På nåt konstigt sätt lyckas det alltid vara jag själv som får spö, hur mycket jag än vill få ner alla andra. Jag hade riktigt trevligt!

Söndag och måndag har varit riktiga slappardagar, men imorgon blir det full fart med att tvätta och städa bilen, och tvätta kläder, och sånt tråkigt men ack så nödvändigt.

Jag längtar väldigt mycket till fredag, för jag tror faktiskt att jag kommer att få det riktigt trevligt! :)

/Issa

Här är en spillra av mig..

.............................................


sms

Jag fick just ett sms. Gissa från vem?

Från mig själv. Öh? Hur hände det? En glad smiley fick jag.

Skumt.

Förresten, jag tror att jag är döende. För ett tag sen fick jag utslag på magen, tre på varje sida om naveln. Kliade gjorde det också. Men efter ett tag försvann de, och igår dök det upp nya på armen, på nacken och på kinden. Idag dök det upp ett ovanför örat, stort som en femtioöring ungefär. Så nu har jag världens boll ovanför örat.

/Issa


Ja jag mest bara babblar nu för tiden, var fan håller Em hus? Va? Va?

utmaning igen!

Jag och Filip gillar inte varandra just nu. Vi utmanar varandra. Vem ger upp först?
Jag vill låsa in honom i buren så jag kan gå ut på balkongen och ha dörren öppen. Jag försökte lura in honom genom att ge dem ny mat och godis. Meeeen, så fort han gått in och jag går mot buren, vad tror ni fanskapet gör då? Jo, han skyndar sig ut. Man ser verkligen hur han skyndar sig. Han är inte dum den lilla skiten.

Nu är han inne igen. wish me luck!

HA! Matte är inte så dum hon heller. Om man närmar sig buren utan att gå, typ hoppa eller sånt, då verkar det funka. För jag såg nog inte det minsta normal ut nu när jag närmade mig buren.

Iaf...nu ska jag ta på mig min nya bikini och sitta loite i solen på balkongen tillsammans med Kira och en kopp kaffe. Efter det ska jag speeda hela dagen.




/ISsa

utmattad

Nu luktar jag sol och håller på att somna här i fotöljen. Jag tror minsann det är dags för en powenap i soffan.
Har varit in till stan och köpt mig en bikini, två par badshorts, en kjol och en tröja, kjolen funkar på bröllopet, tröjan gör det inte, så vi får väl se var det slutar, nu har jag hälften fixat iaf :)

/Issa

love love love

Avenged Sevenfold är fan bra.

Jag blir alltid så jävla glad av den här låten.


Afterlife

Och hans röst, helt underbar!


Gunslinger

Och sist men absolut inte minst, världens mys.


Dear God

/Issa

De ska vara förband åt Maiden idag och den 26 tydligen. Fan då.

Vad gör man när man inte vill sova?

Jo, man skriver mastodontinlägg med, för er, tråkiga listor, för mig, skön underhållning.

Gillar:
1. Favoritartist, kvinnlig :  Maria Mena, Eva Cassidy öh, jag vet inte
2. Favoritartist, manlig:  Liam Gallagher!
3. Motiv på din musmatta: Äger ingen musmatta
4. Vilken startsida har du?: superstart.se
5. Gillar du musik på hemsidor?: Nej för fan, det får min dator att kajka

Sant eller falskt?
1. Jag är alltid välorganiserad:  Yeah right
2. Jag gör en budget för hushållsutgifterna och lyckas för det mesta hålla den: Ingen budget här inte, men jag har alltid slut pengar i slutet av månaden.
3. Jag har gott lokalsinne: Mitt lokalsinne är något jag är väldigt stolt över
4. Jag älskar måndagar: Ibland, ibland inte. Jag älskar mitt jobb så det är inte helt otroligt att jag längtar till måndagar.
5. Jag ljuger aldrig, inte ens en s.k. "vit lögn": Johohooru

Läsvanor:
1. Läser du mycket? En gång i tiden gjorde jag det, nu har jag dock hamnat i nån slags torka. Jag saknar såna böcker jag lyckades hitta förut.
2. Nämn tre av dina favoritböcker: Min smala lycka av Jane Green, Medicinska memoarer av PC Jersild och det mesta av Maeve Binchy
3. Har du någon gång funderat på att skriva själv?: Det hade varit förjävla kul, men så mkt fantasi har jag nog tyvärr inte. 4. Är du med i någon bokcirkel/bokklubb? Nej
5. Köper du oftast pocket eller inbundet? Pocket. De har ju samma innehåll, är betydligt billigare och lättare att ha med och hålla i, inte så otympliga.

Just nu...
1. Är det något speciellt du längtar efter just nu? Torsdag kväll
2. Hur är vädret hos dig just nu? Jag tror minsann att det smattrar lite på fönstrena.
3. Vilken hemsida kommer du att besöka härnäst? IIngen skulle jag tro, tänkte väl sitta här tills jag somnar.
4. Önskar du att du vore någon annanstans just nu? Jaaaaaa
5. Skulle du vilja vara nån annan? I så fall vem? Inte en chans :)

Favoritplatser:

1. Vilken är din favoritplats i din stad? Oj, jag gillar inte min stad så mkt...
2. I ditt hemland? ähhh inte vet jag!
3. I hemmet? Köket. Eller ja, det är där jag oftast är.
4. I världen? England. Alltid. British museum är underbart. Och Port sunlight. Och Little Sutton.
5. I fantasin? Kuba

Vanor och ovanor:
1. Innan jag går hemifrån kollar jag att .... Jag har nycklarna?
2. Det spelar ingen roll hur jag än försöker, jag kan ändå inte .... somna så fort jag lägger mig
3. Jag äter för mycket .... Kolhydrater
4. Jag brukar alltid .... Oroa mig för saker.
5. Jag har svårt att .... Hålla det fint hemma

Dagligen:
1. Hur många timmar sover du per natt och är det tillräckligt för dig? Det varierar fruktansvärt mkt, jag sover helst 9 timmar, det är perfekt.
2. Har du lätt att bli arg eller upprörd? Håhåhå, jag kan ha ett jävla temperament. Få som får se det dock, tack o lov.
3. Dricker du mycket kaffe, kanske för mycket? Jag har ju lyckats pajja magen, så jo, jag dricker alldelens för mkt kaffe.
4. Har du mobiltelefon och isåfall, använder du den mycket? nja, jag använder den väl inte alltför mkt. Telefonräkningen säger dock nåt annat..
.
5. Hur många timmar tillbringar du vid datorn varje dag? Grymt olika.

Våren
1. När börjar du verkligen längta efter våren och leta efter dom första vårtecknen? April nån gång, kan man leta efter vårtecken tidigare här uppe?
2. Vad är det bästa med våren? När snön smälter och det bildas en kant vid botten av snöhögarna där det droppar och rinner vatten, det älskar jag :D
3. När anser du att man kan säga att den är här? Ja inte vet jag
4. En del storstädar, en del köper fröer, en del klipper ned buskar, vad gör du som du tycker är ett riktigt "vårgöra"? Impregnerar skorna
5. Av vårens första underbara blommor och växter som kommer upp i början, vilken är din favorit? Vilka kommer tidigt? Smörblommor och rosa pioner älskar jag iaf



Ah fuck.

Jag ska på nåt slags badparty på fredag, jag har inga badkläder.
Jag ska bli medlurad på en annan grej på lördag, jag känner inte en enda människa. så vi får väl se.
Jag ska på bröllop nästa fredag, jag har inga kläder.

Jag vet inte hur jag ska lyckas med att kliva upp klockan nio på lördag när det är fest på fredag. Känns som att det kan bli väldigt svårt, känns som att jag måste fixa en perkulator till Tobbe.

Förresten har jag skaffat en pixbox, så där får ni bilder. Och är ni med fast ni inte vill vara med så säg till så tar jag bort. Men jag ska försöka att inte lägga up de mest juicy bilderna där, ibland kan det dock bli svårt :)

Nu ska jag joina Kira för lite mys framför tvn, lite lyckligare än i morse och förjävla mycket lyckligare än på väldigt länge.

/Issa





lycklig

Jag är en sån här fjantigt överlycklig tjej idag. Det finns nog ingen bättre känsla! Allting känns så jävla underbart så min brist på pengar kan inte ens få mig på dåligt humör. Just nu känns det som att jag har allt jag behöver och jag har så otroligt bra människor runtikring mig, det är helt sjukt. Jag har världens bästa vänner, världens underbaraste hund och världens bästa Tobbe.

Jag
börjar äntligen komma tillbaka, Jag som jag har saknat i flera flera år. Och jag kan bara tacka de jag har runtikring, ni är så jävla underbara!

/Issa


Vilken helg :)

Jag vet nån som måste vara världens sötaste, oftast ;) Jag hade så fruktansvärt kul i lördags. Tobbe trodde sig kunna köra nån slags dare, en utmaning, trodde han verkligen att jag skulle banga? pfffttt, han fick så han teg! Roligast fick jag, när saker och ting inte riktigt gick som planerat ;)
Han är riktigt jävla knäpp, och jag älskar det! För då får jag vara likadan :P



Igår blev det lugnt, samma idag.

ja

/Issa

bilder på gång

eller nä, inga bilder får ni. Men jag har en hemlighet.

Ja herregud...

Igår var de misslyckade planernas kväll. Mina planer att åka till Boden grusades. Marias planer att få besök av en vän grusades. Saras planer att gå på firmafest grusades. Minna vet jag inte om hon hade nå misslyckade planer, men hon var där ändå :)

Sen tror jag att jag misslyckades med det mesta faktiskt. Gjorde världens jävla tabbe som jag haft mer än mycket ångest över idag. Jag har legat i sängen och våndats i några timmar nu, ringt lite samtal utan svar, fått lite mer ångest..men sen tillslut verkar det lösa sig. Ja shit. Nu fick jag en sån där jävla knäpp på näsan igen. Rejälaste nånsin. Jag måste verkligen skärpa mig.


Issa och Maria var inte så jättenyktra.

Det är väl dags att ta sig upp från sängen nu. Nu ser jag ljuset iaf ;)

/Issa

så jävla kul :P

Ja ibland är man lättroad! Jag skickade ett sms till 118100 och frågade vem jag är (mitt namn dårå) och fick till svar:

"(Fullständigt namn) Isabelle är en go och glad tjej på 25 år från Luleå, hon delar sin födelsedag den 8 januari med bland andra fotbollsspelaren Hanna Ljungberg. Isabelle är född i stenbockens tecken och är enligt sitt horoskop en praktisk, principfast och noggrann person med ett stort hjärta. Vi på 118100 tror att Isabelle har en speciell person i sitt liv, så vi tror inte att hon är singel. Ha en fortsatt bra dag!"

Hur kul var inte det? :P

Grym låt!

I dubbel bemärkelse.

Fresh.



Nu ska jag och min kaffedarriga kropp röja lite mer. baj.

/Issa

röj

Nu är det väl kanske dags att kliva upp från sängen på riktigt? Jag har vara varit upp en snabbis för att fixa kaffe. Man kan verkligen säga att jag började semestern slappt :) Ute är det sol och här inne är det en massa jävla kläder som behöver hjälp in i garderoben, så jag ska slänga på lite musik, som påminner mig om den 7 juni och får mig på bra humör, sen är det bara att köra gärnet här hemma.

/Issa

WOHO!

SEMESTEEEEER!! Wööouuwööåå!

Vi har varit 10 stycken på jobbet den här veckan, resterande 25 har haft semester. Idag fick 5 av oss nog och bestämde oss för att ta semester en dag tidigare. Så, nu kan jag slappa hur mycket jag vill, dricka hur mycket öl jag vill, göra vad fan jag vill, i några veckor...ahhhhh så skönt!

Jag har bara tagit ledigt i tre veckor, men funderade på en fjärde, chefen upplyste mig dock om att jag kanske borde spara lite till kring jul, då behöver jag bara ta ledigt 5 dagar men får vara ledig i 16, det låter ju inte helt fel det!

Jag är så jävla uppåt just nu så jag har hur mycket energi som helst, det känns som när jag tog koffeintabletterna igår och var igång hela dagen, jisus, såna måste jag verkligen köpa. Magen har pajjat av all oro och äckligt kaffe på jobbet, så kaffe där är numera uteslutet.

Annars då, vad händer?
Jo, ikväll blir det grillning (bilder utlovas!), på lördag blir det också grillning (hamburgare - när T själv får välja) imorgon vette fan, vi får väl se.

Annars har det inte hunnit hända så mycket. Vi verkar ha lite dåligt med tid för att skriva här och nu när jag har semester hoppas jag verkligen att jag inte har tid. Jag tänker inte sitta hemma under de här tre veckorna utan ska verkligen försöka att vara borta så mkt som möjligt.

Idag känns livet underbar och jag hoppas att det håller i sig, jag måste bara lära mig att sluta oroa mig. Hypertänkare? Jag? Neeeejdå!

/Issa

mycket bättre

Det är nästan så att jag kan skratta mig till sömns nu. Det krävs så lite för att jag ska bli så jävla glad.
Em, nu har jag hopp! :D

wiiwiwiwi

/Issa

Snacka om humörsvängningar?

Lite bättre

Okej, lite av mitt pissiga humör tänker jag faktiskt skylla på att det är den tiden i månaden. Och så skyller jag lite på att jag nog är ganska knäpp. Och sen skyller jag på resten.

Kaffe och jordgubbar hos Emmy fick mig dock på lite bättre humör. Visst har jag ont som satan i magen, men det är väl smällar man får ta. Jag måste nog ringa doktorn imorgon.

Jag tänker ta saker för vad de är och inte försöka måla upp nån fin bild av hur jag vill att det ska vara. Det blir som det blir, så måste jag nog tänka om jag ska fixa det här livet. Jag tar saker på så stort allvar och har lite för mycket känslor om allt.

Man kan ju undra var man är om 10 år. 35 år gammal. Och garanterat inte ett dugg smartare.

/Issa

upprepning

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Jag ger upp. Det här är inte klokt. Nu har jag tappat all energi, lust, tro och hopp om saker och ting.
Än har jag inte fått det bekräftat men jag bara väntar på det, och det gör så förbannat ont. Jag orkar inte mer.

Jag kommer att leva som en zombie i veckan. Tack och lov att det är semester snart så jag kan ligga under täcket i tre veckor.

/Issa

Förbannat!

Ibland vill man bara grina! Min kamerajävel gick sönder i veckan. Jag har fortfarande inte gjort en uppgift till kognitionsvetenskapen för att allt till MATLAB inte ville fungera på skolan.. så jag lånade morsans dator för att installera en studentversion av MATLAB som min lärare var så snäll att skicka till mig.. och nu har jag tydligen slarvat bort morsans datamus och laddare! Är det jävla sant!? Jag är fan inte ens slarvig av mig! Fy fan vad less jag är! Vem fan är det som vill mig nåt?! Sorry om jag nån gång skulle råka ha ett ruttet korvöre över!! FAN Å! Jag hatar mig själv och min evinnerliga otur!

/Värdelös Em

ajaj

Jag är expert på att oroa mig. Jag vet att det många gånger är obefogat men nog många gånger är min oro befogad och de gångerna räcker för att jag ska fortsätta oroa mig för saker. Satan.

Det är snart dags för mig och mitt magont att gå och sova. Helgen blev hård, det verkar vara nåt jag måste börja räkna med. Nästa helg bör jag ta det lugnt för sen drar det igång igen...

/Issa

höö

Här sitter jag när jag egentligen skulle behöva stressa runt som en tok. Iaf diska.. men så kan det gå.
party party

/Issa

Less på mig

Jag är less på att vara mig. Vill vara någon annan, framgångsrik.. som inte behöver må dåligt över den jag är och den framtid jag inte har.

/Less(en) Em

Likskär


3 muppar bak i båten. Emils flytväst var lite för stor :)


Emil gillar sand! :D


Likskär var mysigt värre..


..men vattnet var kallt!


Matros Titen


Kapten Högström



/Em

RSS 2.0