Ansiktsbeklädnad

image119
ett ordentligt mustaschskrik

image120
helt ensamma var vi inte. höll oss på vår kant

image121
klinkar lite på gitarrerna och ser koncentrerade ut

image122
up close. kan vi skönja nåt grått i skägget mån tro?

image123
tre glada pojkar. resten var å yrade runt

image124
kvällssnacks när vi kom tillbaka till campingen. fyllona lämnade vi kvar;)

svammel

Jag råkade köpa ett par skor idag.
Var på sko söder och sökte lackskorna, men de fanns inte, men det var rea...hoppsan. Kom hem med ett par orangea, orange...brandgula? roströda? ja, nåt i den stilen iaf, fräna var de :D

Försökte mig på att träna också, shiit så mycket folk det var! Alla löpband var upptagna så jag tog mig an en cykel. Grymt jobbigt, jävlar vad jag cyklade! Sen när ett löpband blev ledigt stapplade jag dit och körde ett dåligt pass. Men men, man kan väl inte alltid vara på topp. Körde ett intervallprogram iaf, jobbigt, men jag vet att jag borde klarat mer. Kanske bra att jag är jävligt envis och vill se snabba resultat, då kör jag nog hårdare, även om jag tydligen ska försöka köra ännu hårdare så jag får upp pulsen mer, idag var den inte särskilt hög =/

Nuuue, nu försöker en vän få mig att sända radio..jag prata i radio? Jag prata alls? hummhumm, det lär ju gå som det går, om det nu går.

Ikväll blir det mys med Kira! Det behövs, saknar det här med närhet och mys och kramar. Käääärlek. Jag vill ha kärlek. Ska det va så svårt?

/Issa

För att jag aldrig lägger in bilder.


det här är nog den vackraste bilden jag har på mig och Kira.

/Issa

nattinatt

Jag har hittat ett par skor jag bara måste ha! ohh, så tjejig jag låter :) såklart är det sneakers och de är röda, och grå, och svarta, och lila, och gula och blå...påminner på nåt sätt om cirkus..i lack!

Åkte förbi coop när jag körde hem från middag hos mamma, handlade en bok på bokrea, bara för att den var fin. Det var en riktigt fin bok, sen var det en romantisk komedi också och nåt sånt sött behöver jag nu, där man inte behöver tänka det minsta.

Nu blir det sängen för mig. Blev ingen träning, tror min kassa kropp behöver vila lite idag, jag tar det imorgon istället.

På jobbet har vi förresten en spinninginstruktör som tycker att vi ska vara med i "spinn för livet". Inte en jävel verkar intresserad, men imorgon ska jag skriva på listan som ligger i fikarummet. Vi ska vara ett "lag" som ska hålla igång en cykel 24 timmar i sträck. På nåt sätt ska detta gynna barncancerfonden. Kan bli intressant, och gratis spinning får jag ju inte säga nej till, det ska vara jävligt bra ju, tydligen..

/Issa

träningen

Jag bestämde mig för 45 minuter på bandet. Men när jag började gå kändes det som att maten skulle komma upp igen, jag som tyckte jag väntade bra tid med 2,5 timme efter middagen. Jag bestämde mig då för 30 minuter.

När 30 minuter hade gått kändes det bra så jag bestämde mig för 45 minuter.
När 45 minuter hade gått var jag så jävla nära 5 kilometer så jag bestämde mig för det.
När jag hade gått 5 kilometer var jag så jävla nära 50 minuter så då körde jag på det.
När jag hade gått 50 minuter var jag ju så nära 1 timme så det fick bli det.

Nu efteråt känns det skönt att jag inte gav upp tidigare. 30 minuter hade jag tänkt gå där ett tag...jag klarade ju det dubbla, och hade säkert klarat mer om de inte hade stängt och jag kanske inte ska köra alltför hårt i början så jag ledsnar..

6,4 kilometer blev det iaf. Det låter inte så mycket. Nästa satsning är en mil men imorgon ska jag släpa med mig mamma så det lär väl inte bli då.

Har fortfarande ont i tån sen förra lördagen, undra vad jag sparkade in i....

oh well, gonatt!

/Issa

energi

Det är helt otroligt att ha energi kvar när man kommer hem. Jag kan fortfarande inte komma över chocken att det är så här det ska vara. Så här jag borde ha haft det senaste året. Så här de flesta har det, de som inte fattade hur jag kunde vara så trött, de som kallade mig för slö. Men nu jävlar, nu ska ni få se!

Var och tränade igår och ska strax iväg igen. Går promenad på lunchen och äter när jag bör äta. Jag kanske kan bli het till sommaren. Jaaaa, det ska jag!


/Issa

Jonne Jay far away

Vissa har det bra. Jonne + bror roar sig med en resa till Thailand. Jag roar mig med...drömmar om Miami, Havanna och Australien.
Jag hoppas de kommer hem med liv och lemmar i behåll, men känner jag Jay rätt så är det tveksamt. Jag kan iaf följa dem på resedagboken, så jag kan sitta hemma, avis...

/Issa

första dagen

Jag har massor att skriva men ändå inte, det snurrar för fullt i hjärnan.

Jobbigast just nu är att jag måste gå ut och pilla in motorvärmarsladden i stolpen. Handla mat skulle jag också behöva göra. Och laga mat. Sånt måste jag syssla med nu när jag inte är bortskämd och får färdiglagad mat på jobbet.

Dagen har gått grymt bra, jag är tydligen en naturbegåvning när det gäller det här med lödning moaha. Trevlig arbetsplats, glada människor, trevliga människor, det blir nog bra.

Sen vill jag bara tillägga att britterna kan sin musik. De har röstat fram tidernas bästa album och kommit fram till följande;
1. Definitely maybe - Oasis
2. (What's the story) morning glory? - Oasis
3. Ok computer - Radiohead

Sug på den du H! Och Em!

/Issa

Mustasch

image117
Imorrn bär det av till Mellansel (Ö-vik) och på torsdag åks det till Östersund för att glo på Mustasch. Hoppas det blir najs! :) Har med mig öronpropparna så jag inte ska bli hörselskadad på äldre dar.
Hörs på fredag!
Pöss
/RockEm

Nu är det så här va

Det finns två bloggar som jämförs med varandra i Metro. Jag har hamnat i en diskussion om varför de jämförs. Vissa förutsätter att det är för att de båda är unga tjejer, manliga skribenter hade minsann inte blivit jämförda, inte en manlig eller en kvinnlig heller...och tycker att det är förjävligt att de ska jämföras bara för att de är just tjejer, att man ställer dem mot varandra som konkurrenter.

Sånt här kan jag irritera mig på grymt mycket. Att man förutsätter att saker är på ett visst sätt bara för att det handlar om ett visst kön. Är det inte lika illa, eller ännu mer illa, att förutsätta att saker är på ett visst sätt pga. kön än de som gör den här jämförelsen?  Vad är det som säger att man gör jämförelsen pga. kön? Någon i diskussionen tyckte att man ju inte gjorde denna jämförelse när de två i toppen bestod av en kvinna och en man. Men vad har det att göra med att man gör jämförelsen nu? Bara för att man inte gjort den jämförelsen tidigare kan man inte göra den nu?

Ta för fan inte förgivet att likheter eller skillnader i människors agerande när det kommer till andra människor  beror på olika grupperingar, det kan lika gärna handla om individerna. Det blir inte bättre av att personer som säger sig vara emot grupperingar av olika slag, kön, hudfärg, sexualitet, klass, börjar förutsätta att folk agerar på ett visst sätt pga dessa indelningar.

Sen till det här med abort. En ung tjej har skrivit att hon tycker att det är OK med abort, ja då jävlar bryter hela helvetet lös och det slängs fula ord hit och dit och hon blir kallad för ett och annat. De tycker minsann att man ska stå för det man har gjort, har man haft sex vet man om riskerna och får ta konsekvensera.
Det låter som att det tycker att det är ett utmärkt straff för en tjej att ta hand om ett barn om hon varit dum nog att ha sex utan skydd.
Men har de inte glömt nåt? Barnet? Ska det får leva med en ointresserad mor? En frånvarande far? En familj som inte har råd eller vill eller kan ta hand om barnet?
Mamman får leva med att bära runt på barnet i nio månader, föda det och sen leva med det i resten av sitt liv. Hur ska vi då göra med pappan? Vad ska vi hitta på för straff för honom? Eller är det bara tjejens problem att inget skydd användes?

Jag bliiir så frustrerad.

/Issa

Å så blocka han mej på Facebook!

Skitbra dag idag, jag har sovit precis rätt antal timmar och är pigg, det är jätteljust ute, jag har ett nytt vardagsrumsbord, började dagen på ett bra sätt ;D och ska sätta igång med storfixning här hemma.

Jag har hittat en av mina första vänner på Facebook, grymt kul! Har inte träffat henne på flera år, men som man gör med gamla vänner så har jag tänkt på henne rätt mycket. Dumt att man inte tar kontakt, och behåller kontakt, med de man gillar, men lyckas träffa såna man inte gillar hela tiden.
Jag hittade min första kärlek också. Jag gick i ettan och han i tvåan. Jag var överlycklig när jag fick ett foto av honom och vårdade det ömt tills en dag när jag råkade klösa på det så det blev lite förstört under hans öga, oooj så ledsen jag blev! Han var blåögd och blond med massa hår...

/Issa

GammelEm

så här kommer jag alltså se ut när jag blir gammal..lagom smickrande :P

image116

/Em

konstigt

Inte blev det att sova så länge jag ville idag inte. Far min ringde igår kväll och sa att de skulle komma idag. Bra framförhållning.
Sen bär det av till Exet. Undra hur det kommer att kännas. Antagligen rätt skumt. Oh well..

Jag har hunnit med att städa nu på morgonen. Jag kanske måste få folk att komma på besök så jag håller det fint och städat? Jag bjuder på kaffe och bulla, komsikom.

/Issa

Insomnia

Omöjligt att somna som vanligt. Ligger på soffan för att inte hålla Peet vaken.. Är inne i en svacka som vanligt när ovissheten öppnat sin famn och välkomnar en in i sina armar (poetiskt).. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.. tydligen ska jag vara klar med skolan till sommaren.. kommer jag få en examen som är värt ett ruttet korvöre? Jag är så jävla skraj att inte hitta ett jobb. Att hitta ett jobb som jag vill ha eller som jag kommer trivas med har jag sedan länge gett upp hoppet om. Folk verkar inte vilja sluta skälla på mig för det beslutet. Det är inte heller särskilt hjälpsamt även om de förmodligen vill väl(?). Nu gäller det bara att hitta något som kan hålla en flytande för stunden, något som kan betala hyran i lägenheten man inte vill bo kvar i.. Jag kan inte se hur någon skulle vilja anställa en bitter människa som jag själv som inte ens kan svara på vad jag kan tillföra och vad jag är bra på.. Jag tycker inte om att ljuga (trots att det troligen är det enda jag är bra på) någon rakt upp i ansiktet. Varför ska jag säga att jag är intresserad av ett jobb jag inte ens vill ha eller säga att jag skulle passa till ett arbete jag inte själv tror att jag skulle klara av.. säga vad ni vill om den saken, men det är fan inte legitimt på något sätt. Personlig assistent eller städare (förlåt, sanitetstekniker!) var kanske inte det jag hade som mål här i livet, men ibland kanske man måste vara realistisk och inse sina egna begränsningar? Inte för att jag nu smutskastar någon som trivs med de yrkena, det är bara inte något som är optimerat för mig..om det finns något sådant.

/DeppEm

En dag kvar

woohh, en dag kvar på jobbet, och den kommer att gå så seeeegt...Skönt är det iaf att vi är tre istället för två som jobbar morgon. Jag ska få avsluta min karriär på stället med att göra 91 militärer nöjda. 91 jävla stycken...
Fick presenter av chefen idag eftersom hon är ledig imorgon, blommor och presentkort på Presenta & Här. undra vad jag ska göra för det. En klippning hade väl behövts men jag vill ju bli långhårig..Kanske lite krämer för att hålla mig ung!

Har fått veta att det inte är magen jag har ont i, det är ryggen. Min underbara rygg. Tydligen är det spända muskler och senor vid bäckenet som får det att göra ont i magen. Oh well, jag dör väl inte av det iaf.

Jag har en bild på H som jag inte kan sluta titta på. Det är nåt speciellt med den där mannen. Och hans ögon! Blåaste nånsin! Dags att mojsa ner sig i sängen, och hoppas på att få ett samtal om nån timme.. Kanske..?

/Issa


Jag är grym!

Jag har varit hur duktig som helst idag!

Klockan 05.00 var jag hungrig, och åt frukost en kvart senare! Hungrig! Frukost! Shit!
I vanliga fall brukar jag inte alls vara sugen på frukost förrän vid klockan åtta, 4 timmar efter jag vaknat. Nu räckte det med en timme, Pernilla tror att jag kan ha fått igång förbränningen nu! wiiii

Jag har bokat in mig för ännu en koll av magen, imorgon, det ger sig inte... och hämtat mina betyg från gymnasiet, receptionstanten verkade glad att se mig, alltid kul att bli ihågkommen ;) Sen åkte jag till Vuxenutbildningen och anmälde mig till distanskurser i Naturkunskap och Matte. Det fick bli distanskurser eftersom man då bara behöver vara på skolan en dag i månaden, annat funkar ju inte samtidigt som man jobbar.

Jag fick lite smått panik när jag fick höra att kurserna inte startar förrän vecka 11 och avslutas 4 juni. Jag måste ju läsa de här kurserna för att få behörighet till utbildningen jag ska söka till och där ansökan ska vara inne 15 april. Men, tydligen kan man komplettera i efterhand, ända till den 19 juni, så ingen panik än så länge.

Jag har fixat min mp3 också! Så, nu ska jag ladda över lite grym musik och sen ska jag ta mig en tur runt sjön. Ja, runt sjön! Det lär ta evigheter...Nääh, jag ångrar mig, jag tar en tur härikring bara..

Men jag är på så jävla bra humör idag så det gör inget!

/Issa

Ett nytt bord anlände idag

image115

Måste köpa lite färgglada kuddar eller nåt för min brun/svarta period verkar snart ha tagit över hela vardagsrummet :P sånt som händer! Det är svårt när man inte har råd att köpa allt man vill ha på en gång, utan måste köpa det i omgångar.. då hinner man nästan bli less på vissa grejer innan man knåpat ihop allt som man tänkte sig det från början. Att hitta nåra snygga tavlor kan man ju bara glömma!

/FattiglappEm

Skev och snedvriden

Man har rätt mycket mentala problem som man borde ta tag i. Det finns mycket som gör en upprörd(!) bland annat tycker jag att det är fruktansvärt frustrerande när någon nära & kär säger att man är bra på någonting eller ger en tips. Jag är usel på att ta kritik, positv som negativ. Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Det är nästan så att jag blir mer upprörd när någon påstår att man är duktig på någonting för då vet jag med ens att det är lögn. Vad vet de egentligen om vad jag är bra på? Stryka mig medhårs för att jag inte ska bli ledsen vilket har motsatt effekt. Att ge mig konstruktiv kritik går inte heller för sig. Man är en tidsinställd bomb redo att detonera när än någon öppnar käften.. det är givetvis inte tillräckligt att tillkännage sina fel och brister, frågan är hur man ändrar sitt beteende?

/PsykoEm

Ps. Om du är en potentiell vän, arbetsgivare eller liknande som kan komma att ha kontakt med mig i framtiden så avråder jag dig starkt från detta

mat

Jag har lagat mat idag på jobbet. Något så avancerat som att steka champinjoner och prinskorv. Äggröran och omeletten fick kockarna hjälpa till med. Jag kände mig aningens panikslagen där bland alla kastruller och pannor. Kocken tyckte att jag måste lära mig laga mat så jag kan fixa det när jag får mig en sambo. Jag tycker att jag ska träffa en rik man så att vi kan äta ute varje dag. Eller en kock. Så H..ska du bli rik eller kock?

/Issa

Mera bilder

image105
Boman med sin fina drink med Åsna på.

image106
Ja nåt har vi ju för oss..

image107
Val av musik är inte alltid så lätt, om man inte gör det enkelt för sig och väljer Oasis.

image108
Två pojkar vågade stanna iaf.

image109
Alla anstränger sig verkligen :P

image110
Vissa hade hela strumpbyxor iaf.
image111

image112
SötMonkey

image114

Jag har ont överallt. Jag hittar nya ställen det gör ont på hela tiden.
Jag har ett uppskrapat knä, en grymt öm fot där stortån inte mår bra alls, blåmärken på ben och händer.
Det var en grym kväll med andra ord...

Ajajaj;)

image104
2 fyllon:P

Lite från lördagen

image93
em sitter å äter mitt i smeten:P hungrig som få (snygga tofflor!)

image94
delar av peets skiftlag

image95
3 muntra pojkar

image96
det var ett jävla sjå att försöka välja musik!

image97
simon och peet myser.. å så en brud i bakgrunden ;)

image98
boman kittade avancerade drinkar à la alkoholfritt

image99
britta dök upp:)

image100
väldigt foxy om jag såg säga det själv

image101
sissys höll koll på fyllona

image102
issas strumpbyxor (som fästs i bh:n?)

image103
äkta coopkvalitet

Jaha, då har min älskling gått och gift sig..

image92

Vaaee...vad gör jag då?

/Issa

Ska vi bli lite glada?



/Issa

ajaj

Idag såg jag en av de här frusna killarna, ni vet..Frusna män söker kärlek? eh, ja nåt sånt....Jag försökte övertala Minna att gå och ragga på honom, men tydligen hade han för ful frisyr.
Sen kom Paolo Roberto och Marie blev alldelens till sig..Vi är singlar allihopa, det dreglas mycket på min arbetsplats kan jag lova, Marie när det kommer militärer, Minna när Luleå Hockey kommer och jag när jag får snuskiga mms ;)

Bäst idag var när jag stod i kassan och klagade inför Marie hur ont i örat jag har och sen visade det sig att jag hade en läkare framför mig som förklarade varför och hur jag skulle lösa det. Hans tips om nässpray, pga svullen gång mellan näsa och öra, lät mer troligt än Maries tips om lök och en bomullstuss..

Nu ska jag snart dit och roa mig igen så det är väl bäst att jag försöker ta mig till sängen, nåt säger mig dock att jag kommer sitta här tills jag fått prata lite med H :)

/Issa

Stan

Ska träffa sis på stan snart. Hon ska klippa sig. Avis!
På TV var det nåt experiment bland vänner. Hur de andra vännerna reagerade om en bara inte dök upp när de alla stämt träff med varandra för en heldag på SPA. När de ringde och messade så svarade hon inte. Eftet ett tag började vännerna bli oroliga och undra om det hänt något, ringde familjen, ringde någon som skulle kolla hennes lägenhet etc.
Undra hur ens egna vänner hade reagerat. Tjejen i experimentet trodde att de skulle fortsätta med sin dag som vanligt, vilket de inte gjorde. Det var väldigt olikt henne att inte höra av sig eller ens svara. Jag tror ju inte att vänskapen kan mätas i hur många sms man skickar. Hon frågade en av vännerna när hon väl kom tillbaka varför hon enbart skickat 1 sms medan de andra två ringde och messade som galningar. Givetvis fick det henne att känna sig som en rutten kompis. Vad hade det hjälpt att hon skickat en massa sms när de 2 bredvid henne inte fick svar på sina?
Om personen i fråga inte brukar höra av sig när de inte tänkt dyka upp så blir man nog inte orolig. Om man bor i en liten pygméstad antar man nog inte alltid det värsta heller. Jag tror inte jag hade gjort det iaf.
Sånna saker kan man ju fundera över.

Jocke berättade en gång om en man som fejkade sin egen begravning för att kontrollera hur många av hans vänner som verkligen kom. Begravningen hade en deltagare, hans mamma. :P Man vill ju iaf hoppas på att ens syskon oxå dyker upp.

Nu till stan
/Em


PS. Min dator/tangentbord innehåller numer min frunch!


7 arbetsdagar kvar

Snart ingen mer helg, ingen mer kväll, inga mer kassa avtal men arbetstidsförkortning, flextid och övertid utbetalat i lön!
Idag skiner solen och jag tänker gå på en kort prommis innan jobbet.

Jag funderade över lördagen, det kommer ju säkert att fotas en hel del så jag tänkte föreslå för Em att vi bara visar de heta bilderna på oss två. När jag sedan tänkte snäppet längre kom jag fram till att några såna bilder aldrig har existerat så det är ju föga troligt att vi prickar in några just på lördag, men vi måste ju underhålla våra läsare så jag antar att vi bjuder på oss själva?

Jag tänker inte ens nämna att det är Alla hjärtans dag idag, näe!




/Issa

Märkligt

Varför är det så att man alltid träffar människor man inte vill träffa, speciellt vid olämpliga tillfällen? Exempelvis när man är uppiffad och ovanligt fräsch då ser man inte en käft och när man är osminkad å skabbig träffar man hela världen (som får skåda eländet!). Jävligt märkligt tycker jag!
Varför ska det nödvändigtvis vara så?

/Förvirrad Em

Du ska få för halvhjort!

image91

oväntat besök

Imorse fick jag oväntat besök av syster och Besten som kom förbi med frukost bestående av bakad potatis och kyckling. Egentligen var det väl menat som lunch men..


Jag har hunnit med att handla ännu mer blodapelsiner, jag äter hur många som helst, söka några jobb, registrera mig hos ännu ett bemanningsföretag och insett att jag nog försöker hålla mig ung genom att ljuga om min ålder. På mitt cv är jag fortfarande 24 år, och det har jag skickat till en mängd arbetsgivare.

Det slog mig också att jag började på Lärarutbildningen år 2004! Jag tog studenten 2003! Fem år sen! Och då var jag ändå ett år efter..Jajja, 25års krisen fortsätter...

Nu ska jag se Into the wild, käka apelsiner och kludda i min nya dagbok. På nåt konstigt sätt har den gamla blivit full av kärlekssvammel och frustration, så det var väl på tiden att jag köpte en ny. Jag lever ett så spännande liv.

/Issa

Ge mig!

Em + ett ruttet jobb = ett liv?

Okej, vem var det?

Vem var det som ringde mig igår på jobbet, mitt på dan, och berättade så fint om hur han onanerade och ville att jag skulle hjälpa till? Det var ju så skööönt och han var så håååård.
Jag hade mina aningar, nu har jag ändrat de aningarna lite och har två potentiella snuskisar som kan ha ringt. Jag tror ju inte att det var någon helt främmande, man ringer väl inte till en arbetsplats bara sådär och hoppas på att en tjej ska svara?
Jag tror nån försökte driva med mig, men han var lite för mesig för att det skulle vara ett bra sätt att driva med nån.
Ena ska jag fråga i veckan och den andra ska jag aldrig mer träffa så det känns inte som nån vits att dra upp det med honom.
Skumt var det iaf.

Nu ska jag kurera mig, med godis.

/Issa

Emil stal showen

image86
gåträning som stal showen från födelsedagsbarnet :P

image87
sötmonkey hade bakat kakor (med vitchoklad i, måste poängteras!). de var lite mindre hela efter resan, men ack så goda!

image88
alla var glada! (isa medverkade oxå men är tyvärr inte med på bilden)




sjuk

Jag har lyckats bli sjuk. Feber, yrsel, hosta, huvudvärk och svullna fotleder. Jag jobbar 11 timmar idag. Grattis. Jag som nästan aldrig är sjuk lyckas såklart pricka in när det är som minst lämpligt. Har iaf fått in extrapersonal till imorgon så jag får vara hemma. Allting går i slowmotion. Hjärtat sviiider av saknad. Ynk igen alltså.
Fast ärligt talat kommer det att bli skönt att få bädda ner sig och se film hela dagen. Om jag nu hade haft H här hade det ju varit ännu bättre. Men man kan väl inte få allt här i livet...

/Issa

slapp

Jag har inte varit utomhus en sekund idag. Det märks. Känns konstigt. Jag blev väckt klockan 9 av ett sött sms, har varit konstig i halsen, målat, målat lite mer, ätit frukost, haft middagsgäster (som hade med sig maten!) och sen somnat vid 18 för att sen vakna vid 21. Nu vandrar jag till sängen i hopp om att kunna somna igen och vara utvilad imorgon.

Har läst lite bloggar ikväll och den här raden: "Det är som att missa en pojkvän som ska åka till Thailand i en månad för att alla tunnelbanor var sena."  ahhh vad den drog ner min stämning. ahhh vad det gjorde ont att läsa och ahhh vad tankarna börjar snurra.

Hur fan ska jag klara mig? Va!?

/Issa

Tårta

Grannarna spelade musik till efter 4 igår så man är lite tärd idag och kommer förmodligen inte alls få gjort det man ska, men men det är ju födelsedagen så det kanske är legitimt att slöa? Har lektioner idag.. that sucks. Min kära mor & far ringde och skrålade i telefonen imorse. De påstod att de hade varit lite tveksamma till den modiga akten då jag inte har det bästa morgonhumöret :P Förstår inte vad de menar.

image85

Du kommer väl och äter tårta, Issa? :) men Peter har redan varit å norpat en bit så den e inte fullt lika vacker än.

/25-year old virgin Em

Idag blir Em en tant!

Woho, Grattis på födelsedagen Em!



Jag har fö inga normala bilder på henne, så jag måste nog be om hennes godkännande innan jag visar nån av dem. Eller ska jag det....? ;)

/Issa

gnäll gnäll gnäll

Magen mår lite bättre idag. Visst gör det lite ont, men inte alls som i går. Nu ska jag strax försöka mig på en promenad, går det bra blir det en till ikväll.

Blev lite iriterad igår hos läkaren. Så här är det ofta.
Jag kom dit, sa vad jag hade för problem och fick genast en blick som sa att jag var misstrodd. Jag ser inte sjuk ut, jag skriker inte ut min smärta, så därför kan det inte vara nåt fel, eller hur?
Hon tog några minuter på sig att läsa igenom journalen och dååå blev hon helt plötsligt trevlig och tog mig på allvar, då när hon svart på vitt såg att jag haft såhär tidigare och att det är bevisat.

Samma problem har jag haft med ryggen, när jag kommit till en ny läkare och sagt vad jag haft för problem. Nämenvadå, jag är ju bara otränad. Jo tjena, eller jo, det är jag ju, men det var jag verkligen inte för 10 år sen då jag hade det likadant, så det är inte det som är problemet, inte det största iaf.
Jag har bett om värktabletter, för att få en chans att somna när det är som värst, men jag är för ung. De tror väl att alla under 35 knarkar i sig pillrena för att få en rolig stund. Well, jag är inte ute efter en rolig stund, jag är ute efter att kunna sova, eller jobba. Idioter.

Det konstiga är att när jag var 18, och under 18, så skrev de ut Kodein, utan problem, då var det jag själv som fick säga att jag inte ville ha dem mer eftersom jag blev så snurrig i skallen av dem, jag gick runt och kände mig full. De skrev ut piller på piller på piller och sa aldrig något om biverkningar, kollade aldrig upp hur min kropp reagerade, tills den dag jag hamnade på Reumatologen och tog prover för att se om jag har reumatism. Då kollade de en massa olika värden och såg stora förändringar på levern. Inte bra. Inte bra alls.

Jag slutade totalt med tabletter efter det. Det var jobbigt men det gick. Nu när jag jobbar går det inte. Då kunde jag stanna hemma från skolan om jag hade ont eller inte kunnat sova, så funkar det inte nu.

Jag är så jävla less på att inte bli trodd, på att folk tror att jag utnyttjar det här för att få fördelar, på att folk bara tror att jag är slö när jag inte orkar göra nånting. Man blir trött av kronisk, konstant, värk och kronisk inflammation.

Ja, gnäll gnäll. Jag är faktiskt, tro det eller ej, på bra humör, men jag känner av mitt temperament. Jävlas nån idag är det inte jag som sitter tyst. Det är ganska skönt med såna dagar ibland.

/Issa

Paris så här års


grannen var tyst & lugn


herr eiffel


utsikt en bit upp


triumf på camps élysées


stora bågen i la défense


utanför louvren


en av många glaspyramider


maria letar förgäves efter ella

ynk

Jag har lärt mig att hantera ryggvärk, men nu när det gör så förbannat ont i magen blir jag världens ynkligaste, klagar, tycker synd om mig själv och önskar att H var här för mys och kramar. Nu är det ju tyvärr inte så, så jag får helt enkelt försöka mysa själv, vilket är svårt med tanke på hur jääävulskt ont det gör, och inga piller biter. Men jag försöker med en cola och en film, nerbäddad i sängen och hoppas på sömn strax.

Ännu en tidig morgon imorgon, ska bli så skönt att slippa vakna klockan 4, jobba helger och ha kass ob. Men ändå känns det inte helt rätt...

/Issa

Jag saknar dig

Grym dag idag. Även om jag varit jävligt trött efter bara tre timmars sömn så har hela dagen flytit på perfekt. Märkte att det inte alls varit fel på motorvärmaren utan det var bara en säkringsgrej jag fick vicka på så var den igång igen. Jag trodde jag hade slitit sönder uttaget efter att än en gång ha åkt iväg med sladden i...undra var jag har mina tankar egentligen..och hade jag varit teknisk av mig hade jag antagligen kollat säkringsgrejen tidigare och sluppit kall bil i flera dagar...

Jag och Minna pratar alla hjärtans dag-presenter, vi började prata om dyra tröjor och vaser för 50 000:- men kom fram till;
image74

Jag skulle vilja återuppleva alla underbara kyssar som jag fick i helgen, som får det att pirra i hela kroppen bara jag tänker på dem..H är grym! Hade min bästa natt nånsin ;)
Kan jag få det i alla hjärtans dag-present?

/Issa

byebye

Jahopp, då ska jag iväg igen. Jag har inte varit utanför stan på flera år och så åker jag två gånger på två veckor, så kan det gå! Ååå vad jag ska mysa! med den där rumpan ni vet....

Sjukt stressig dag på jobbet, så det blev ingen bra dag hur mycket det än verkade som det imorse. Lumparjävlarna blir bara fler och fler och värre och värre.

Och, hur kan det vara så svårt att plocka undan efter sig själv? Och sen ha mage att klaga på servicen när vi får springa och plocka bord som nå dårar för att hinna få bort allt tills nästa gäng med passagerare kommer?

En av gubbarna på Luftis hade hört rykten om att jag skulle sluta. "Ska du lämna oss?! Jag fick höra igår och låg vaken hela natten på grund av det" nåå, är det inte sött så säg ;)

Det är ju det, jag kommer att sakna människorna, inte bara de jag jobbar med utan alla som jobbar på flygplatsen..men jag kommer absolut inte att sakna arbetsuppgifterna. Mor min sa att hon märkt en så stor förändring på mig nu och tror det beror på att jag jobbar mig för slut. Det kan nog stämma, jämför jag mig själv med hur jag var för ett år sen märker jag också stor skillnad..mycket av jag har försvunnit, jag orkar helt enkelt inte.

Men nu blir det nya tag,
så nu jävlar ska jag tillbaks som  jag var!

/Issa

långhäre

woho, jag har nästan långt hår nu :)


21 timmar kvar till H!

mycket bra dag idag.

/Issa

RSS 2.0