3 dagar och 22 timmar

så länge var det tydligen sen jag skrev här. Jag känner mig mycket säkrare nu ;)

Helgen har varit helt jävla skitbra. Idag känns det att det har varit fullt upp hela tiden, ingen tid att slappa här inte! Nu är jag hur trött som helst men vill inte gå och lägga mig riktigt än.

Jag skulle vilja berätta om en massa saker som har hänt i helgen men njah, man vet ju aldrig vem som är här och snokar. Jag har iaf varit i Boden hela helgen, på Boden Alive. Inte för att jag såg så mycket annat än ett öltält, men det var ju liksom där det var kul :) Roligast var det dock på förfesten i fredags, jag skrattade så jag grät (inte för att det är nåt ovanligt), magmusklerna fick sig en rejäl omgång när B inte riiiktigt höll koll på reglerna i ölspelet :) Gubbarna från i lördags var också härliga. Ja ujuj, grym helg. Jag har haft ett konstant leende sen i lördags.


Jag är bara så jävla glad just nu.

Och trött.

Soffan kanske?

/Issa

Sittproblem

Har beställt en soffa idag, så jag hoppas att mitt sittproblem därav är över :) Bara man har råd med skiten när den väl levereras. Och JA Issa, det blev en i manchester, svart manchester. Kanske måste ha en insittningsfest när jag får soffan :D Fast då lyckas vi väl spilla i den förstås :P

På fredag äre iaf rajraj. Var på systemet idag minsann, snacka om förberedd!

/Problemfri Em

oj, nej, jo, ops, yes, hjälp, fan, yaay!

Mina nerver sitter för tillfället på utsidan av kroppen. Jag är spattig, pirrig, nervös, skitskraj... Man behöver bara peta på mig så antingen sprängs jag eller rasar ner i marken i tusen bitar. Ena sekunden går jag omkring med världens leende och självsäkerhet för att i nästa sekund hålla på att skita på mig för att tillslut tänka att det går åt helvete.

Jag hatar den här osäkerheten, den gör mig galen. Klarar jag mig igenom helgen lovar jag att slappna av och inte tvivla så gudförbannat.
Jag kan inte tänka på nåt annat just nu, det är det enda som snurrar runt i skallen på mig och när det ger mig så blandade känslor vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen. Osäkerheten hatar jag men ändå älskar jag den situation jag är i. Som sagt, blandade känslor.

Vi får väl se hur det går att somna ikväll. Jag hade tänkt vara först på jobbet imorgon, någon som  vill satsa pengar på det? Nej, trodde väl inte det... Men vill man sluta halv tre är det bara att komma dit klockan sex. Och att jobba själv i en timme tror jag faktiskt kan vara riktigt skönt.

Är någon vaken klockan fem? Ring och väck mig i så fall!

/Issa

håhå

Aldrig verkar det slå fel med den där, först tänker man; nähä, inte det inte, men sen hinner man knappt börja tänka nästa tanke innan man får ändra nähä till johoho, tamejfan, yeeeey! Varje gång, och jag älskar det!

Jag kanske måste börja inse att saker inte alltid är som man tror de är, ibland kan de faktiskt vara långt mycket jävla bättre!
(Tänk på treveckorsregeln nu Issa, inte än, inte än, inte än...)

/Issa

underbara dag

Jag har fått sju räkningar från telia.
Mitt ex ger mig huvudvärk.
Jag kommer nästan inte att ha råd att leva i juli (tack gode gud för semesterlönen)
Är inne på tredje veckan och är skitnervös.
Jag ska spendera min afton med att rensa bland alla papper.
Jag ska besikta bilen imorgon.

Hepphepp

/Issa

Midsommar Boden style.



Midsommar utan kubb? Don't think so!


Muntra grabbar i sommarens mysigaste; hammocken!


Kolla vi blev ju tre på den här bilden :)


Mitt i natten fick vi sällskap av lite föräldrar, väldigt kul! :)


dagen efter var vi igång igen. Det blev dock mest filmer och en och annan bild som inte bör visas här.



Då var det bara att vila upp sig lite i veckan då!

/Issa

Em kan ju kolla den där pixboxen för lite med juicy bilder ;)

M-sommar


kubb i S-byn


vackert partytält!


mysigt på stranden

/Em

Midsommar

Midsommar var en ovanligt nykter tillställning (för mig själv iaf) som utspelade sig i Sunderbyn för att sedan övergå till Burströmska då vi försökte vidga våra vyer. Dagen började med lite träning (ja hör och häpna!!!) sedan var det dusch och ett försök att fixa det ofantliga burret som uppstår på huvudet när man blåser det torrt. Resultatet går att diskutera! Jag varvade fuktiga, varma plattångssessioner på toaletten med ett fläktande bris på balkongen. Kladd i håret monterades i bilen och ögonbrynen fick sin sista finputs:P Kring 12 var det sillunch i Sunderbyn och alla började dricka förutom jag som efter lunchen åkte för att plocka upp Monkey innan brännbollen (hade hört att vi behövde förstärkning!). Vi mötte upp med ett annat gäng (tydligen enligt en 3-årig tradition) och takterna från mellanstadiet satt givetvis i! Vi var heta! Efter det var det grillat till middag, lite luftgevärsskjutning, frisbee, kubb, brottning, fotboll, efterrätt & kaffe, harpan, någon märklig spelning (?) innan vi sedan bestämde oss för att röra oss vidare till Burströmska. En fördel med att vara nykter är ju att man lätt kan förflytta sig! På Burströmska var det antingen ett jävla drag eller så kom festen med oss för det var allsång och dans för hela slanten. Pavarotti, släng dig i väggen! Kvällen avrundades i hyfsad tid, men klockan var alldeles för mycket innan Emmy mötte JB. All and all en trevlig kväll måste jag säga. Trots min brist på fylla.


/Nykter Em

(nån bild kommer kanske sen då jag lite klantigt glömde kameran i Monkeys väska)

10 år för mord

Den 19-åriga killen från Malå som mördade en 15-årig tjej i februari får 10 års fängelse. Hade han varit två år äldre hade han fått livstid, vilket nog egentligen inte säger så mycket.
Han slog henne, tog stryptag och avslutade med att kasta en 23 kilo tung sten i hennes huvud. Han ville ju inte att hon skulle frysa ihjäl. Bättre med 23 kilo på huvudet?

Jag kommer aldrig att förstå mig på såna här människor. Visst att saker kan ske i stundens hetta, man kan bli förbannad, man kan slå, men man tänker för fan efter sen, man fortsätter inte. Jag försvarar inte på något sätt våld, men alla vet vi att det kan hända. Men att helt och fullt medvetet döda en annan människa, krossa huvuden, skära upp...nä fy fan! Även om rätten kommer fram till att ingen psykiskt störning finns så tror jag att det gör det. En normal människa gör inte sånt.

Argh, fy fan!

Aja, ska ta och muntra upp mig själv lite nu, jag ska ju faktiskt iväg till Boden :D

/Issa

uh

Uhhh, något trött jag är nu. Något ont i ryggen jag har och nååååågot jag vill ha semester! Jag tog mig iaf upp i bra tid idag, så att jag kan sluta tidigare, ska satsa på att ta mig hem halv tre.

hmm hmm, jag har egentligen inte så mycket att säga, tänkte mest skryta med att jag faktiskt tagit mig upp klockan fem imorse, vilket är ett under med tanke på hur trött jag varit på sistone.

Imorgon är det midsommar och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Men det löser sig väl.

/Issa

Det löser sig. Det gör det alltid.

Dagen började lika överjävligt som igår men allt eftersom tiden gick så blev dagen bara bättre och bättre och jag sitter nu här i köket fullständigt tillfreds med min situation. Nu känns det bra. Riktigt bra.
Trots att jag har hela köket nerkladdat med dressing, avocado och tonfisk.

Nu måste jag hinna smälla upp lite hyllor och tavlor och sånt innan det blir för sent för att hamra i väggarna.

/Issa

Förihelvete

Vilken jävla dag.

Det började med att biljäveln vägrade starta. Jag plågade min möra kropp upp på cykeln eftersom jag var tvungen att åka och handla innan jobbet och skulle komma förjävla sent om jag först gick till statoil för att handla och sen ta bussen. Jag plågade mig in till stan där cykelhelvetet kände för att börja tjorva och jag höll på att flyga över styret några gånger tack vare de förbannade skitväxlarna.

Så jag tog bussen från stan.
Fick lära mig att testa kretskort idag och lamporna som skulle lysa gult lyste istället orange. Helvete.

Höll på att hungra ihjäl på eftermiddagen eftersom jag bara hade äcklig gröt till lunch.
Mamma kom och hämtade mig på jobbet och jag tog med mig en batteriladdare till bilen.
Jag sa att hon gärna fick skynda sig eftersom jag höll på att svälta ihjäl. Men vad gör hon? Jo, kör nån konstig jävla väg, runt hela stan, blir stående länge i ett rödljus (hon tog den vägen eftersom "den går snabbare, det är jag säker på") Och sen då? Jo, ett jävla tåg! Jaha bara att vänta. Brum brum körde hon vidare efter tåget tagit sin tid att passera. Men vad tror ni händer då? Vägbygge...mamma svänger höger. Är tvungen att köra ännu en jävla omväg för att till sist hamna på samma väg vi kom ifrån. Här höll jag som bäst på att skriva avskedsbrev, hungern höll på att ta mig.

Aja, jag fick i mig mat tillsist. Sen skulle jag hjälpa mamma att registrera nåt antivirusprogram. Tror ni hon hade nån produktnyckel? Nä just det.

Nu känner jag för att gå och spy och sen lägga mig under täcket och aldrig mer komma fram. Det var länge sen jag var på sånt uselt humör. En enda person har tillåtelse att ringa mig idag. Så det så.

/Issa

Allvaret

Idag börjar allvaret. Suck!

Lugn helg my ass

Ja inte blev det lugnt för mig inte, planerna ändrades ganska drastiskt men jag måste medge att jag är rätt nöjd över det! Jag är helt jävla mör i kroppen nu och jag tror verkligen att jag kommer att ligga i sängen inom en timme.

Håhåhå vad jag är trött, ska inta soffan med mina kakor som fick bli min middag idag (kakor är bästa resematen, visst Em?)

Nattinatt och allt sånt där från en nöjd och glad

/Issa

Tack o lov för en lugn helg!

Äntligen. Får man säga så? Känns som att jag inte gjort annat än saker som sett till att jag inte är hemma. Men i helgen blir det lugnt! Jag ska ju orka med midsommar nästa helg och Kirunafestivalen helgen efter. MaK drar med mig dit (svårövertalad som är är hrmm..) De enda jag vill se där är Hellacopters, last chance ungefär. Annars tänkte jag bara stirra ner i ölglaset och vara glad; inte en jävel i Kiruna känner mig :D

aja, nu ska jag nog lägga mig på soffan, ta ett djupt andetag, och blunda!

/Issa

Navelludd

Jag är inte feminin eller sexig. Jag har inte långt vackert kvinnligt hår eller en kropp att dö för. Jag har inga skills i sängen och är heller inte omtyckt av alla. Ingen är avundsjuk på mig eller svartsjuk på den som får vara med mig. Jag är inte särskilt smidig eller fascinerande på något vis.
Jag kan förändra mig, men vem vill du att jag ska vara. Jag är någon annan, men vill du att jag ska vara mig? Jag är den jag alltid varit och kommer aldrig bli mer eller mindre.

Jag älskar vardagstristess. Jag pillar gärna navelludd tillsammans med dig framför dubbla avsnitt av Dog Whisperer.


Vardagstristess tillsammans med Daddy rocks!

/Vardagstristess Em

Teori och praktik

Jag är en teoretiker även om jag önskar att jag kunde prestera praktiskt! Allt fungerar så bra i teorin och är så logiskt, men ack så svårt i praktiken! Det går aldrig att räkna med yttre omständigheter och föränderliga situationer!
Ibland får jag en känsla av att jag är.. vi kan kalla det "mindre bra" eller "mindre omtyckt".. men jag kan inte avgöra om det är ett faktum eller om det i slutändan är hjärnspöken. Är det hjärnspöken är det något som måste förändras. Att andra anser att jag är kass är ju något som man faktiskt måste lära sig att leva med. Min fråga är dock hur fan man tar reda på om det är något jag själv konstruerar i min skalle eller ej? Man kan fan inte fråga vad som helst utan att framstå som ett kvastskaft!
Ibland gör man saker eller säger saker för att i nästa sekund ångra sig och då är det ju redan för sent! Jag är expert på att göra ett uselt första intryck. Det är som att jag undviker att tala när jag borde tala och när jag väl talar så säger jag nåt urbota dumt som jag måste ångra i nästa veva. Jag tror att mitt samtalsfilter måste vara trasigt eller åtminstone bakvänt!

Saker jag måste arbeta med:
-Inte grubbla och analysera så förbannat mycket
-Positiv inre dialog
-Alla behöver faktiskt inte tycka om mig!
-Säga till när något stör mig till den det berör
-Inte behandla andra på ett sätt som jag inte vill bli behandlad
-Mindre tankeverksamhet mer göra!
-Framstå som normaaaaal!


jag kanske borde ta på de praktiska glasögonen idag...

We have a problem...

Mitt vänstra öga har tjorvat i några dagar. Det ser ut som att jag fått en smäll över det, blå runtikring och svullen, det rinner lite extra också (mina ögon rinner för det mesta men..) Jag hoppas verkligen, VERKLIGEN, att det inte är lödröken som gjort det så. Men, har det inte gått över om en vecka antar jag att jag bör kolla upp det. Fan, håll tummarna att det är nåt annat än lödröken! (Observera att lödröken lätt kan blandas ihop med rödlöken :P )

Hur var det nu...klädhögen i sovrummet va?

/Issa

Dagens sanning..

..jag klev upp 6.15! (jag veeeeet!)
..jag har ätit 2 bitar kladdkaka och druckit ett flertal koppar äckligt kaffe!
..jag har cyklat en omväg hem, blev dessutom otrevligt svettig på kuppen. motvind är botten!
..jag hade velat göra slingor i mitt hår idag, men varken vågar eller hinner
..jag borde duscha och göra mig respektabel
..jag fick en femma i psykologin (jag är bäst på psykologi, synd bara att man inte var bra på nåt annat :P)
..jag trodde att kvällen skulle spenderas i hemmets trygga vrå med en massa bra, vettiga saker, men kvällen blev räddad. sikken tur!
..klockan går för fort just nu och för sakta tidigare på dagen!!
..jag är naken
..jag har just pratat med pancho
..jag vet ingenting om nånting!

ajajaj

Min bula är kvar. Den gör ont och är stenhård. Jävla luftgevär. Livsfarligt!

Ibland är det bra med bilder på en på internet, som man själv inte tagit, då ser man vilken tröja man hade på sig när man åkte hem. Em, har du hört nåt om mina kläder? :P

Jag tog aldrig hand om klädhögen, jag valde att somna på soffan istället.

/Issa

En sån där dag

Idag har jag en sån där dag när inget går rätt. Allt går inte fel, men inget går rätt. Och saker går inte helt åt helvete så jag har inte rätt att bli helt sjövild och skrika ut min frustration utan får nöja mig med att sucka och skaka på huvudet.

Nu ska jag gå och gömma mig i klädhögen som ligger på sovrumsgolvet. Den lär ju ta ett tag att ta hand om...


/Issa

Dra täcket över huvudet

Jag har inte alls nån lust att åka på nåt jobb idag. Har bara lust att dra täcket över huvudet och aldrig mer kliva upp ur sängen!!! Blä säger jag bara! Pest och pina!

/StrutsEm

Fika och annat krafs

Träffade Boman, Monkey, Jeanette och Sandra idag för att fika lite på stan. Det blev en lagom fika på ca 4 timmar :P Antar att det är så det går när man inte setts på länge.
I övrigt har det varit en pissig dag. Jag känner mig ful, fet, värdelös och dum.. Hade alldeles för många ambitioner inför sommaren och har insett att jag inte kommer ha råd att göra något av det. Fan vad sämst man är! Kan inte ens hitta ett jobb för fan!

/Världens sämsta Em

slut

Ja man kan ju inte säga att jag lever ett händelselöst liv just nu iaf! Det händer saker hela tiden, även när det inte händer så jävla mycket, men det känns faktiskt riktigt bra :) Det är lite skillnad jämfört med i vintras när det inte hände ett piss och allt jag ville var att stänga in mig hemma. Det vill jag iofs göra ikväll också men nu beror det på att jag är så jävla trött tack vare väldigt dålig sömn om nätterna, och så har jag knappt varit hemma nåt på jag vet inte hur länge, så det ska bli skönt.
Egentligen hade jag tänkt ta hand om lägenheten och tvätten och sånt ikväll men det skiter jag fullständigt i. Jag är ju ändå aldrig hemma så det kan ju se ut hur fan som helst ;)

Jag fick en bula i ögonbrynet i lördags och nu har den förflyttat närmare centrum av pannan och gör förjävla ont. MaK har gått och blivit råförkyld och Em bara skrattar hela tiden. Lördagen var på alla sätt och vis en kväll att minnas försöka att inte komma ihåg ;P

/Issa

omg, shit, wow!

Åh vad jag blev glad när jag kom hem och hittade ett brev från Spanien på min hallmatta.

Det visade sig vara från Loteria Primitiva, eller International lotto commission, eller Lottery award board, eller Loterias y Apuestas del Estado. De verkar inte riktigt kunna bestämma sig för ett namn eftersom det stod flera olika namn överallt på pappret. Men det kanske bara betyder att det är flera företag som gått ihop för att kunna betala min vinst på, som de klargjorde så väl i brevet; "SIX HUNDRED AND FIFTEEN THOUSAND EIGHT HUNDRED AND TEN EUROS". Ett underbart "security company"  som heter Alliance security network sl, köpte lotten i mitt namn, det enda de vill ha är 10% av vinsten.

 Tänka sig att världen fortfarande innehåller fina människor.



Lucky, lucky me!

/Issa

En fest i Norrlands tecken


Jag och Issa var där. Fint folk kommer sent!


Gästerna verkade trivas på gården!


Viss aktivitet förekom kring vedhögen..stapla ved = fyllegöra!


SnuskgubbePär gladde sig över att han alltid har Stoffe!


Panncho medverkade givetvis!


Em spänner musklerna och Pär äcklar sig!


Andra styrkemätningar förekom givetvis. Även strippkubb.. fråga inte!!!


Issa bryter ihop Stoffe!

Min envisa vän Em.

Jahaja, jag ska tydligen till Boden. Jag vet inte om jag visar nån slags brist på envishet, självbehärskning och egen vilja här egentligen. Men va fan, det kommer en helg till ju, om jag överlever kvällen alltså, så jag får väl vara så snäll och följa med. Även om skuldkänslorna gror lite i magen på mig och jag får en liten spricka i hjärtat.
Jag får väl se det som vänskapsvård, min älskling kommer ju alltid att vara kvar hos mig men om man inte vårdar vänskapen så försvinner den va?

bluöööööööööööööö,  nu ska jag ut och vårda matte - hund realtionen lite, har mutat henne med grisöron, piffat till henne genom att klippa håret i stjärten och lärt henne massa hyss med hjälp av godis.

Jag känner på mig att det kommer att bli en mycket märklig kväll. På ett bra sätt faktiskt.

/Issa

Jag & Issa ska på fest i Boden

Idag väcktes jag av en mardröm strax före sju.. den var så hemsk så vi glömmer den! Sedan hade jag ångest för att jag skitit i skolan och åkte dit i nån timme. Det var bra av mig! Duktig flikka! Sen kom Boman förbi och hämtade lite grejer som hon lämnat här.. brudarna ska på Waldorf och käka och sedan ut på färjan (så passa er!:P). Jag hade hakat på om inte jag bestämt att jag och Issa skulle till Jonas och Madde på inflyttningsfest. Och JA Issa, du ska med!:) Känner du dig inte tacksam över att ha en vän som är så enträgen? :P Dessutom är ju MaK oxå i Boden! Kan det bli fel?! I think not! Släpp skuldkänslorna och greppa ölen för nu går tåget ;) Eller rättare sagt 17.30, men du fattar :P

PUSS!

/Em full rulle, ingen rast ingen ro här ska vi gno må ni tro för vi är som Baloo!

"...glöm bort bekymmer, sorger och besvär!" :D



Blixtvisit

Har varit i stugan från torsdag till fredag. En blixtvisit skulle man kunna kalla det. Har iaf lyckats hjälpa pappa lite med veden (rättare sagt 8-10 träd som skall klyvas till något som går att elda). Brände mig dock på ryggen under tiden :/ Attans! Illrött som kommer övergå i grisskärt.. det är inte lätt!
Imorrn är det inflyttningsfest hos Jonas & Madde i Båden. Blir säkert trevligt. Är förmodeligen enda helgen jag kommer festa i sommar så det får baske mig lov att vara skoj :)


I byn var det livat värre!


Delar av muppiga familjen..


Fader vår såg till att vi sattes i arbete!

/Vidbränd Em


ufff

För varmt för att vara ute. Uteserveringen på Roasters och Färjan lockar dock. Kira ligger utslagen i köket och jag funderar på en tupplur. 6 timmars arbetsdag, som gick otroligt snabbt. Jag har börjat ändra min uppfattning om mig själv vilket känns jävligt bra. Och så har jag nog sett världens snyggaste kille på stan, flera gånger. (Han jag trodde du missade Em hehe)

Nu lite (massa) laktosfri (!) mjölk och soffan. Sen dusch och förhoppningsvis nån öl på stan.
Bra dag.
puh.

/Issa

Hyfsat slut...

Jag har aldrig tid att vara hemma längre. Och ska jag vara ärlig känns det jävligt bra!

Idag på jobbet var en tung kartong min bästa vän. Jag tror det är bäst att jag får semester snart, det här håller på att spåra ur! :P

Jag och Em gick in till stan, jag fick ont i hälen, men såklart kunde jag inte stanna hemma när MaK ringde och hörde om jag skulle med och kolla när pojkarna körde, ehhh...frisbiegolf? freesbe, frisbi, frisbe..jeje...

Nu är sitter jag utslagen i fotöljen och undrar hur i hela fan jag ska orka släpa mig till duschen. Men jag ser fram emot en 6-timmars arbetsdag imorgon och KIRA!

Nu natt

/Issa

Allvarligt!

Alla är baske mig sin egen lyckas smed! Nu gäller det att skapa sig sin egen lycka och sluta förlita sig på att andra!
Från och med..... NU!

/Em, sin egen lyckas smed

Ja då ska vi se..

Hur ska man få pengarna att räcka till? En soffa 13000 check! En vovve 13000 + försäkring + mat + utrustning check! Leva många tusen check!

Behöver jag säga mer?

/Pank Em

Ja just ja!

Jag hade tänkt skriva en grej här, men jag ångrade mig. Och på nåt konstigt sätt så fattar jag inte hur man raderar ett helt inlägg, men jag kan skriva en massa skit och publicera det så har ni ändå ingen aning om vad jag tänkte skriva. Nyfiken?

/Issa

ops

Skatteåterbäringen kom idag..

tre par byxor, ett linne, en t-shirt, en klänning, lite sminktjafts och ett par trosor som tydligen är rena underverk :)

och ja, det är internetsladden som ligger där och skräpar. Jag antar att jag måste köpa en router nu när jag fått pengar, annars är det nog fel på mig.

så, nu ska jag beställa en, flirta lite med S och sen kaaaanske bada lite för att sen hoppa i säng. Uh, som om jag verkligen kommer att ta mig i säng innan elva...

/Issa

Gudinna

Tänkte stänga in mig i min ensamhet ett tag.. kände inte alls för att prata med nån just nu. Inte ens de man tycker om..det går över snart.
Jag har aldrig gillat Takida, men är lagom trollbunden av orden "I'm head over heels, goddess of mine".. en dag ska någon känna så för mig!



/Goddess Em

Besvikelse kontra Godtagbart

Ibland känns det som om jag kastat bort mitt liv med utbildning då jag vet att jag inte kommer att hitta ett jobb inom det jag är utbildad till.. Andra dagar känns det som om min utbildning gett mig så mycket och att jag kan njuta av mina kunskaper privat om jag då inte kan nyttja dem i arbetslivet. Jag skäms mest när någon frågar vad jag utbildar mig till.. det känns som om de inser att jag inte kommer att hitta något jobb och sen att jag måste ta "skitjobb" som jag kunde få innan min utbildning gör väl inte saken bättre. Man känner sig rätt värdelös när andra som inte har någon utbildning får jobb, men man själv går arbetslös.. Välkommen in i det arbetslösa livet. Soc here I come! Joy to the world, 'cus it's a beautiful place!

/Bitterfittan Em

ops

Jag skyller på att lampan i kylskåpet gått sönder...


Den är inte öppnad iaf...

Helvete. Klockan är en timme mer än jag trodde. Mycket bra...

Nattinatt!

/Issa

To dog or not to dog

Fick ett jobbigt mail från en uppfödare som ska ha valpar i september så nu är spekulationerna i full gång igen! HUR ska jag får det att gå ihop? Klara jag av det? Är jag dum i huvudet?
Suck..

/Värdekass Em

Sommaren


Jag inbillar mig i mitt stilla sinne att sommaren är här!

Fågeljävlar

Hur lätt kommer det att bli när fåglarna där ute verkar tro att det är morgon och kvittrar på som idioter? Som att det inte räckte med mina egna små idioter. Kolla vad Filip den jäveln har hittat på. Han kommer att vakna med tio stjärtfjädrar mindre!



/Issa

nystart

Nu har jag rensat bort allt som jag inte vill ha kvar. Bilder, meddelanden, telefonnummer.
Jag ska precis tag tag i att rensa i hemmet också.

Det känns bra. Total utrensning. Jag behöver inte saker som får mig att minnas, det är bara onödigt, jag ska inte leva kvar i något som varit. Jag ska ta tag i mig själv, bli mer egoistisk och prioritera mig själv.

/Issa

RSS 2.0