Bitterljuvt

Nu är de inne i buren. Mammahjärtat gråter men jag vet att de kommer att få det bättre dit de ska än de skulle ha det hos mig, de får det nog bättre än de haft på sista tiden också. Jag har för lite tid och fåglar är väldigt krävande djur. Jag försöker tänka positivt, men nu när de för sista gången flygit omkring här inne kan jag inte sluta tänka på avskeden som kommer. Det börjar på riktigt på söndag när jag ska åka och lämna dem i Kalix, sen fortsätter det på tisdag. Jag vill inte ens tänka på den dagen.


Fredde och Filip

Jag försöker trösta mig med att två andra sötnosar ska flytta in. De kommer att bli alldelens sönderknosade av allt gos jag kommer att ge dem när jag saknar för mycket.


Harry och Ina


/Issa

Mera minus, WOHO!

Ställde mig på vågen, -0,7 kilo! Totalt har jag nu tappat 5,6 kilo. Jag har två veckor på mig att gå ner 0,4 till, då har jag klarat mitt första delmål :) Så jävla nöjd! Och ännu bättre blir det när jag får kommentarer om att det syns på mig :D

Nä nu har jag inte tid med er, nu ska jag jaga in fåglarna i buren och sen åka iväg för att mysa lite.

/Issa

Efterlysning av en låt!

Jag vill ha tag i Steve Earle´s Poison lovers, men den verkar vara omöjlig att få tag i...iaf för mig :P
Nån som har lust att hjälpa mig?

Tills dess går denna på repeat. Lyssna på den HÖÖÖÖGT!



/Issa

Next stop



Haha humor Skrutte, humor! :P

Lush - Single girl

Single girl, I don't want to be a single girl
Single girl, I don't want to be a single girl

Don't want to be on my own again tonight
Don't want to put out the light

Single girl, I don't want to be a single girl
Single girl, who would want to be a single girl

Don't want to talk to myself again tonight don't want to put out the light

When you abandoned me
Well, it was heaven sent
When I abandoned you
It was what you meant
Well, it was me that knew it
And it was you that went
Haven't changed our minds it was meant to be

Don't want to clean up your mess again tonight
Don't want to be in a fight
And I can do what I want again tonight
With who I choose, it's alright

Single girl, I just want to be a single girl



Grattis!

Grattis Elsa och Isabelle på namnsdagen :P

.

Den här veckan har verkligen inte varit bra. Jag har noll energi. Jag orkar inte mer.
Imorgon ska jag supa mig så jävla full så jag inte vet vad jag heter förrän på måndag och jag skiter i om jag måste sitta hemma själv.
Jag ger faktiskt upp.

/Issa

Brittish pop

Issa, kommer du ihåg den där Single girl-låten vi lyssnade på när vi var 13 eller nåt :P Vad fan hette de som sjöng den?

/brittish Em

Fuck bitter, let's rock!

The single guide to perfection

1. Ingen i tjejgänget får skaffa pojkvän. Punkt.
Om detta trots allt sker följer en bestraffning. Bestraffningens omfattning varierar.

2. En tjej får ej umgås med en kille om det ej rör sig om enbart vänskap eller PSP
Inget umgänge får undanhållas.
Man måste vara ärlig med sin agenda. Vi är inte ute efter att såra någon. Korten bör ligga på bordet.
KARMA!

3. Om en kille behandlar / beter sig illa mot en tjej får dessa ej ses igen. Du är en prinsessa drottning. Han skall behandla dig som en sådan!
Vi tror på 2:a chansen. Om en kille visar ånger kan denna ges. Men det ska vara en jävla massa ånger!
Se regel 5

4. En tjej får ej avstå en utekväll med tjejerna för att vara med en kille.
Sjukdom och familjära kriser är giltiga anledningar att utebli från en "girls night".
Om en tjej ej har möjlighet att medverka pga. ekonomiska skäl löses detta inom gruppen.

5. Om en tjej är förblindad och kan ej själv avgöra en killes potential och därigenom sitt eget bästa skall vännerna ta det avgörande beslutet.

6. En utekväll innebär en rolig utekväll med brudarna. Man går ej ut för att ragga, det är bara en bonus.
Kvällen skall anses som lycka även om raggen uteblir.

7. Om en kille stöter på fler än en i tjejgänget är han off limit och får sexa på egen hand.

8. Om alla får ragg med undantag för en ser man till att denne tar sig hem i ett stycke.

9. Alla ragg bör kontrolleras inom gruppen för skvaller, buksyskon och mental status.

10. Don't drink and dial.
Samtal och sms i berusat tillstånd bör enbart ske för vänskapliga diskussioner eller PSP. Ältande och destruktivt beteende är inte acceptabelt!

Ordlista:
PSP - Pre Sexual Preparations

"gruppen" - Kan omfatta män på ren vänskaplig nivå. Opartiska.

stand by kuk - en kille man har på stand by ifall raggen uteblir

karma - god karma kan uppnås i nästa liv så väl som detta. "what goes around comes around"

Grannsämja

Hm! Min granne erbjöd mig skjuts till stan om det var dit jag var på väg. Undra om det har att göra med att han sagt att han hört mig ha sex och tror att han kanske kan få sig ett litet smakprov i bilen? Aj aj. Jag avböjde. Skulle ju till Coop!

/Otacksam Em

På tapetski idag..

Igår var jag på staden. Mötte upp Boman, Anna och Emina (som cruisade i barnvagnen) som man kunde dela en kaffe med. Jag fyndade ett par jeans på Gina T för 99:-! Tänkte köpa alla de hade kvar, men hejdade mig. Lite annat skrot blev det oxå givetvis. En väska, nåt linne som jag inte ens orkade prova, en tunika. Vinterskor gick inte att finna.. iaf inte under 1400 och då vill man fan att de ska vara nåt man verkligen vill ha. UGGsen kanske är varma, men ack så osköna att gå i, vilken plattfot har gjort sig skylig till designen? Var även förbi morsan och farsan och Nea och Erik igår. Lill-Ejik har fyllt år så Nea hade bakat vaniljbullar och chokladbollar (man får inte säga negerbollar Nea!). Det var smarrigt, men besvikelsen var stor när jag insåg att där inte fanns någon kaffemjölk. Nästan så jag tänkte vända på klacken och åka hem :P
Har målat en skohylla jag fick ett varv iaf. Ska slänga på ett till idag, sen får det baske mig vara bra. Måste på Coop och handla frulle oxå.. Ska försöka bjuda Issa på middag idag om frun behagar äta någonting. En romantiska middag på tu man hand ;) Upplagt för flirtande! (har sprit i skafferiet så jag ska nog få henne i stämning!) Ska försöka hinna med att träffa Britt' på stan en sväng oxå. Gud så upptagen jag låter då! Det är bara en illusion!
På fredag är det Halloweenfest hos Boman & Larsa med obligatorisk utklädnad. Förhoppningsvis blir det najsing vajsing :) Jens & co kommer oxå på fredag och ska bo här i helgen. De ska på nåt fantastiskt Nordic Rage i Boden. Hade ett långt och förtroligt samtal med Jesse igår. Han kan ibland frambringa sanningar som ingen annan. Lite som Charlotte i Sex and the city :P De är förövrigt rätt lika varandra haha. Ja och imorrn har ju då  Lekledare Higge tänkt smita på friarstråt nedåt landet och lämna stackars mig ensam med mitt öde! Hoppas jag kommer överleva!
Nu ner i tvättstugan!

/Keeping myself busy Em

Nä nu..

..nu vill jag fan bli glad och tillfreds med livet! Varför kan man inte styra över sina egna känslor?

/Em igen

Haha fjortis!

Idag när jag satt på bussen till Bergnäset kom jag på att jag skulle pierca mig, så jag och syrran åkte tillbaka till stan och stack ett hål i mig. Ont gjorde det och jag blödde som en gris. Kändes som om det var 100 år sen jag piercade mig sist och det beror nog på att det var det :P
Fan vilka fjortisideér! Varför bli vuxen när man kan förbli fjortis? Aja nu är det då iaf gjort, men jag tror inte att den blir så långvarig. Bruden verkar ju ha seriösa svårigheter med att få piercingarna raka! Kass! Kul grej, vad gör vi här näst?! Det är jag som är den konstiga, det är ni som är normala!



/FjortisEm

PS. kortaste piercingen ever? Har tagit ut den nu :P Var inte nöjd!


.

Här skulle jag skriva en lång utläggning om hur läget är just nu, men jag skiter i det.
Jag vill bara lägga mig ner och gråta.

/Issa

:(

Magen ger sig faan inte. Inte så konstigt kanske att jag gått ner ytterligare ett halvkilo, jag får ju fan inte i mig nåt, och får jag i mig nåt får jag inte behålla det. Smörgåstårta som är så gott...dock inte längre. snyft :(

/Issa

Är man dålig..

..när ens vänner inte orkar med en och gärna hade sagt upp bekantskapen om jag fattade att sluta höra av mig?

/MuppEm

bajshelg

Att se Sex and the city-filmen igår kväll var inte direkt ett smart drag av mig. Där låg jag ensam i min säng med en halväten påse chips och en kvarlämnad vanlig cola. Jag får tacka C för fina samtal över msn, vilket har gjort mina kvällar betydligt bättre många gånger.

Idag är en sån dag som jag bara väntar på att den ska gå över. Jag har ingen mat, ingen matlust och orkar inte ta mig ut och handla så efter en kopp kaffe är hela kroppen darrig och huvudet fyllt med tankar som inte borde existera, men vad gör man...

/Issa

Hjärnspöken

Jag tror jag håller på att tappa förståndet (det lilla jag hade sedan tidigare). Var tvungen att ringa och gnälla till Issa som oxå tyckte att jag var knäpp. Jag fattar inte varför jag blir så! ORKA bry sig! Lägg neeeer! Vad spelar det för roll? Det förändrar ingenting! Eller fattar gör jag väl med tanke på att det handlar om mitt pissiga så kallade självförtroende, men va faaan! Alla kan inte tycka om en! Same shit every time. Live with it! Don't get all psycho bitch!

Fick inbjudan till Halloweenfesten hos Boman idag oxå. Jobbisch att komma fram till någon slags utklädnad, men det löser sig nog! Så får hjärnspökena försvinner.

Nu har ju lekledare Higge tänkt åka iväg oxå, vem fan ska underhålla mig? kanske sipan :)


/Tragisk Em


Människor som försvann

Jag träffade en gammal vän ikväll.
Jag har inte träffat honom på fyra-fem år så det var lite oväntat. Han och många av de han och jag umgicks med på den tiden verkade ha gått upp i rök, försvunnit från jordens yta, men så träffade jag honom, Danne, och för några veckor sedan träffade jag Björn. De verkar båda vara likadana som tidigare även om jag knappt kände igen någon av dem, de har förändrats på nåt sätt.

Det är lite sorgligt allting. Att man förlorar någon. Även om vi aldrig på riktigt tagit farväl av varandra så är det så många som försvunnit ur mitt liv. Jag hatar det. Jag hatar avsked, jag hatar att veta att jag aldrig kommer att träffa en människa igen. Hur klyschigt det än låter så påverkas man ju av alla människor man möter.

Men det kanske är det som är meningen? Man träffar någon, påverkas, kanske lär sig något värdefullt, och sen försvinner de och blir enbart ett minne för en.

Även om jag haft en del struliga kompis- och kärleksrelationer så är jag glad att jag fick chansen att träffa de människorna. Jag har många idioter att tacka för att jag träffade T tillexempel. Jag har tack vare några vänner jag litade på men som gick bakom ryggen på mig att tacka för att jag nu är mer kritisk när det kommer till vem jag har nära mig.

Jag hoppas att jag påverkat någons liv, såklart hoppas jag att jag främst påverkat positivt men har jag genom att bete mig illa påverkat någon till det bättre så är det ju bra, hur dumt det än låter. Ett liv vet jag iaf att jag påverkat väldigt mycket och det känns bra, eftersom jag vet att det är till det bättre.

Nu, innan jag börjar svamla ihop allting, är det nog bäst att jag och mina funderingar tar mig till sängen.
Jag har börjat nedräkningen till att mitt hjärta går sönder lite mer men jag ska försöka tänka positivt, även om det känns jävligt svårt i den här situationen. Tänker jag egoistiskt finns det inget som helst positivt i det här, men tänker jag på männskan jag faktiskt älskar, ja då kan jag nog se det positiva i situationen.

/Issa

Dags för dem att gå vidare...




Snart kommer mina söta F's inte vara kvar hos mig :( Det värker i mammahjärtat när jag planerar för dem att lämna mig, men jag vet att det är det bästa jag kan göra för alla parter. Hade de inneboende stannat i tre månader så hade vi fixat det, men nu ska de stanna i minst ett år och då är det här det enda rätta.
Jag hoppas verkligen att de kommer till ett bra ställe.

Tjejerna på Fågelakuten ska hjälpa mig att hitta bra hem åt dem. Ska ni någon gång, mot förmodan antar jag, skaffa er en fågel så tycker jag verkligen att ni ska gå genom dem!

/Issa

Skitsnack på jobbet.

Det har tydligen snackats skit om mig och Jaana på jobbet. Vi båda var på samma fest förra lördagen och vi båda har varit hemma pga sjukdom den senaste veckan. Tydligen har det gnällts över att det var pga festen vi var hemma, sen har det gnällts över att vi inte har nåt immunförsvar. Hade jag kunnat styra över min kropp hade jag mer än gärna gjort det, nu kan jag dock inte det så då får de fan ta och knipa igen när de inte har en aning om vad det handlar om. Han som talat om att det snackts vill inte säga vem som sagt nåt så tyvärr kan jag inte konfrontera någon enskild, vilket hade varit det absolut bästa. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska agera men ett som är säkert är att jag inte kommer att vara lika personlig längre.
Och nej, såklart är det inte pga festen vi varit hemma, herregud.


Man skulle kunna tro att det är jag, med tanke på hur jag har mått den senaste veckan och med tanke på hur jävla risig jag såg ut och kände ig i morse, som lagt en jävla kräks en meter från min dörr. Nu är det dock inte jag, då hade jag skurat upp den för länge sen, utan någon annan som inte verkar vilja avslöja sig då kräkset fortfarande ligger kvar där sen i natt.
Jag har öppnat porten flera gånger och kilat fast den med en gummimatta men hela tiden är det någon som stänger den igen. Jag vill faktiskt inte känna lukten av kräks så fort jag öppnar min dörr!

/Issa


Vredesmod och andra känsloyttringar

Jag kan enligt utsago få människor att må väldigt bra eller väldigt dåligt. Jag tror att jag är 4-5 ggr bättre på det sistnämnda. Det är omöjligt att vara alla till lags! Något måste hända i mitt liv för att de ska fungera som alla andras. Jag misstänker att jag vet vad. Kanske har jag redan åstadkommit detta, men det återstår att se. Jag känner iaf vreden ända hit.

/Tryck gärna upptaget när jag ringer Em

Man är märklig!

Varför gör man saker som man VET är dumt? Jag kommer aldrig förstå mig på mig själv?!

/Fucked up Em

Mera minus!

Jag har gått ner ytterligare 0,4 kilo och det firar jag med....godis, eh.

Tar en lugn afton med hundvaktande och fållning av en gardin som uppgifter. Senare ska jag hurra över Skellefteås vinst över Luleå i hockeyn och försöka reta gallfeber på en människa genom detta, hehe. Jag har aldrig sagt att jag inte är ond ;)

/Issa

är det bara här det ser lite smått konstigt ut på bloggen? :S

Bra dag, dålig mage!

Hur härligt är det inte att vakna på bra humör?! Efter en ja, inte så bra fredagskväll så vaknade jag inatt av att telefonen ringde, det gjorde gott, sen vaknade jag av ett sms från Em och vid min sida låg Kira. Jag är otroligt sugen på kaffe men jag och Kira ska ta oss en tur utomhus först.

Kroppen saknar totalt energi. Jag kanske äter för dåligt nu när magen är såhär? Fast även om jag äter så känns det som att jag måste få i mig energi, det går inte riktigt ihop. Jag fick ju fan kramp i armarna av att ta på mig jackan och att gå upp för trappen till lägneheten är ett helvete. Jag fattar inte. Virus säger läkaren, bullshit säger jag.

Kanske är det magen jag ska tacka för att jag tappat ännu ett kilo? -4,5 kilo woho!

Dags att proppa i mig äckliga tabletter för magen som jag fått av en av de mysigaste kvinnor jag träffat. Jag hoppas att jag blir som henne när jag blir stor :)

/Issa

Intelligenskvot

Mensatest och liknande intelligensmätande tester på internet är ju ett tidsfödriv i sig. Inte särskilt mycket att förlita sig på dock. Hur kan man endast mäta intelligens i förmåga att se mönster?



En IQ på minst 126? yeah right! :P

(dessutom har de stavat hittills med ett L i "hittills har 103599 personer skrivit testet")

/Blåst Em


Äkta kärlek

Jag frågade Issa igår om det var okej att vara kär i en kroppsdel, en arm eller annan lem...? Det mest skrämmande var att jag konstaterade att jag haft mer konversationer med den skallige hämnaren än personen i fråga... en gav respons, den andra inte så vad faller sig mest naturligt?

Det här är fan äkta kärlek! *saknar* :'(
Förr eller senare kommer den lille mannen i båten känna sig ensam!

Varför kan man bara minnas allt bra så här i efterhand? Och hur kan man umgås med mig utan att bli kär i mig?! kan inte vara möjligt hahaha. Stoltheten är låghalt!

Jag har även haft tid att utveckla en ny teori grundad på fältstudier, men utan mer exakt vetenskaplig fakta som grund. Den kan vi ta vid annat tillfälle, men jag är rätt säker på att den stämmer!;)

Tredje insikten under gårdagen var (som alla redan visste) är att JAG är feg! Att jag är rädd att vara ensam! Dessutom är skräckscenariot att exen ska hitta ett nytt ragg innan jag gör det så jag måste stöta på dem i min ensamhet och låtsas oberörd! Huuu.. hemska värld! Jag vet ju dock att jag aldrig har träffat ett ex så där lagom i efterhand och känt: men herregud! VARFÖR tog det slut? snarare: men herregud! VAD tänkte jag öht när vi blev tillsammans?! men det verkar gå trögare och trögare för mig att komma till det stadiet på äldre dar. Blir väl tillsammans med hetare och hetare killar oxå så när jag ser dem tänker jag: BABOOMBAH! Kom till mamma! You know it's good! Och det är ju inte en bra reaktion när man ska komma över nån :/ Speciellt inte om de står med tungan i halsen på någon annan:P Aja nog om mig och min sorgliga uppenbarelse.
Tror jag måste anta Higges erbjudande om latte och paketspaning!

/Heartbroken Em



Operation Singel

Allvarligt, jag är sämst på att vara singel! Eller egentligen är jag nog rätt okej på det, men jag har liksom inga singelvänner längre som vill leva om med mig på staden! (nä du räknas inte Issa, du är Mr.T:s blivande maka) Hur jävla kul är det att busvissla efter heta killar på stan ENSAM? Är det verkligen så att Operation Singelhäxa måste övergå till Operation Hitta nästa Offer? Gah all energi som går åt till att låtsas vara trevlig så folk ska gilla en:P Fast det verkar ju som om grabbarna kommer på efter att tag att jag kanske inte var så jävla trevlig och flyr fältet;) Det är väl sånt man får ta när man är en elak jävel med humörsvängningar! Nu ska jag inte titta åt en snubbe förrän jag är säker på att det är min blivande man, check! Och hur vet jag det då? Det kan endast Belsebub svara på!

Roger that. Over and out.

PS. Killar är fega. Man eller mus?!

/Lonely soul Em

Magjäveln

Mor min skrämmer skiten ur mig genom att prata om magsår, inflammation i magmunnen och gastroskopi.

Läkarna har tidigare pratat om att det eventuellt kan bli tal om gastroskopi eftersom jag haft så mycket problem med magen och ska det bli av någon gång lär det väl bli nu. Egentligen skulle det väl vara bra, men efter att ha hört ett antal skräckhistorier om upplevelsen önskar jag ju att jag slapp.

Jag är så jävla sugen på att äta men jag vet hur jag kommer att må efteråt. Mest är jag sugen på salta och sura Dragster, men då lär väl magen pajja ännu mer...fan.

/Issa

Gargamel!

Energinivå: 0
Socialt behov: +14
Intimitet: -7
Fest i helgen: 0- +3
Goda vänner som inser att de måste roa Em till helgen: -6 (känn er inte träffade på något vis!)
Individer av det motsatta könet: +2
Individer av det motsatta könet som intresserar mig: ∼0.6
Skräpmat under veckan som gått: +5
Diskussioner under veckan som gått: +17
Tycka synd om sig själv: +20
Älskad av: +1.5
Oälskad av: +2

/FuckfaceEm

öh

Jag har ont i magen.

/Issa

Fest?

När man vaknar upp med texten: "Please come again... and again and again and again!" på magen/venusberget, har det varit fest då?

/White trash-Em

Reality bites back

Fick nyss en utskällning. Misstänker att jag förtjänade det.. jag är så fucking jävla komplicerad. Vet för fan inte själv vad jag vill. Vem fan ska då veta? Jag vet inte vad jag känner och förstår inte varför i helvete jag handlar som jag gör ibland. Det är liksom en massa känslor som bubblar inom mig och bara sprutar ut i form av elakheter och förolämpningar.. gärna i falsett. Människor som inte sviker vill jag knappt veta av och de personer som behandlar mig som ingenting inbillar jag mig att jag älskar?! Bekräftelsebehov ALABAMA!

/Em

Ensam spottkobra söker..


Knackelibankelfnatt!

Aaaargh! varför ska man byta script så jag inte fattar nånting?! Får ju inte den där jävla headern att ligga där jag vill att den ska ligga! Känner intellektet dala as we speak! :P

/No Mensa for me-Em

Vem är vad?




Stenbocken (22 december - 20 januari)

Praktisk, statisk och negativ

Nyckelord: Eftersträvan, ansvar, kyla, försiktighet, självgodhet, ståndaktig, metodisk, lunkande, precis
Färg: Grön
Metall: Bly
Stenar:
Vit onyx och månsten

Stenbocken representerar begränsning, ansvar och disciplin. Ledande och aktiv. Finner sig i hårt arbete, men har ingen tanke på att bli kvar i underordnad ställning. Uppåtsträvande och karriärlysten. Stenbocken beskrivs ofta som "Ett gammalt huvud på en ung kropp". De känner ansvar redan i unga år och har det tålamod som krävs för att ta dem i rätt riktning i livet. De vill arbeta i ensamhet och tycker inte om att bli pådrivna av andra! Oförmågan att tänka och handla snabbt gör dessvärre att det ofta når sitt mål sent i livet. Känslomässigt verkar han kylig, men han kommer att vara trofast den partner han bestämt sig för.

Lämpliga yrkesval: Alla som kräver praktisk, rutinmässig organisationsförmåga, ex. Statliga tjänster, politiker, matematiker, ingenjör eller föreläsare.
Fysiska kännetecken: Ganska satt, slätt hår och ett melankoliskt uttryck i ansiktet.
Känsligaste kroppsdel: Knäna




Vattumannen (21 januari - 19 februari)
Meddelsam, intellektuell och positiv


Nyckelord: Förening, revolution, vågor, telepati, exentritism, perversitet, intuition, protest, reform, sprängning
Färg: Blå
Metall: Uran
Stenar: Safir och opal

Vattumannen längtar efter ombyte och personlig frihet. Vänlig och ägnar sig ofta åt humanitär verksamhet. Han har en komplicerad karaktär och verkar ofta "vara kommen från en annan planet". De ser längre fram än de flesta andra och kan förutse händelser och konsekvenser. Självgod och självsäker anser han att hans avancerade idéer är de rätta och att således alla andra har fel... Originell, oberäknelig och okonventionell, men också oerhört charmerande och vänlig. Rebellisk och struntar i andras åsikter. Är ofta rent ut sagt "tjurskallig"! Oberoende, uppfinningsrik, rationell och intelligent. Svårt att knyta vänskapsband, eftersom har har en avvisande attityd. Dock trofast och lojal i kärleksrelationer.

Lämpliga yrkesval:
Författare, talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare.
Fysiska kännetecken: Slank, rena drag, brett mellan ögonen och en behaglig mun.
Känsligaste kroppsdel: Vader och anklar

Fint, så fint.

Jag var in en sväng på coop ikväll och köpte lite choklad (jaja shame on me, men det behövdes) och såg en vilsen man bland godispåsarna. I handen hade han en tunn bukett blommor och ett kort med texten "Tycker om dig". Klockan var strax innan tio och man kan ju undra vem som skulle få blommorna och av vilken anledning. Men jag vägrar vara så pessimistisk så att jag tror att det handlar om ett förlåt för nåt misstag han gjort, han var bara söt helt enkelt, men fan
Jag vill också ha billiga, tunna Coop-blommor!
Så fint, så fint.

/Issa

Mest jobsnack

Det blev att jobba över 4 timmar ikväll, igår blev det lite drygt en timme. Måndagar och Tisdagar är helt klart bästa dagarna för att få in lite flextid och det är grymt skönt att jobba när vi är bara två eller tre stycken och slipper alla ljud som är på dagarna. Imorgon får jag förhoppningsvis mitt höj- och sänkbara bord och det kommer att underlätta något oerhört. Plus att min chef kommer att sluta gnata på mig om att jag har fel sittställning, jag sitter för det mesta helkonstigt på stolen, men det blir så när ryggen jävlas.

Jag har hunnit med att hämta Kira också och imorgon ska hon få följa med på jobbet. Vi är några stycken som ska börja gå minst en halvtimme på lunchen, nu jävlar ska jag ner i vikt! Jag hade gått ner mer sist jag vägde mig så nu är jag - 3,3 kilo, men bättre måste det gå!

Aja, skitsamma, nu ska jag fixa färdigt lunchen till imorgon och sen gå och mysa med Kira.

/Issa

Gnnnnh!

Blöööh! är allt jag har att säga. Har inte ätit på sju svåra år!

/AnorexiEm

Oväder och inneboende

Jag har just kommit hem efter den mest skrämmande bilresa jag gjort i mitt liv.
Ta en väldigt lätt bil, lägg till 20 år gamla däck och en förare med väldigt dåligt mörkerseende, lägg till ett oväder, du har då min hemresa. Bilen gick inte riktigt rakt och en gång höll det på att gå riktigt åt helvete vilket gjorde att jag satt och darrade resten av vägen hem. Detta fick mig att komma på ännu en positiv sak med ett eventuellt bilbyte.

Helgen har varit väldigt lugn. 6.30 i Lördags åkte jag hemifrån och har alltså just kommit hem. Men det har varit en fin helg, en sån där jag kommer att kunna tänka på när saker känns jobbigt.

Om ungefär tre veckor, skulle jag tro, kommer jag att få två inneboende. De stannar i några månader och skapar förhopningsvis inte så mycket kaos, även om jag tror att det är oundvikligt. När de har kommit får ni se vilka det är, tills dess..ptja..får ni väl vara nyfikna, om det nu är så mycket att vara nyfiken över.

/Issa

Life

Life gonna suck when you grow up, it sucks pretty bad right now!

/kass Em

RSS 2.0