uhhhh

Och för att göra det hela lite roligare fick jag just en full flaska sprit på tårna.

Ahhhh, I enjoy this day!

/Issa

Uhhh

Ajaj mitt huvud. =(



/Issa

Allt som är vitt vitt tycker jag är vackert!

Ja nu har vi då varit på stan och växlat till tjingjongpengar. Jag snippade in på lite andra affärer vilket inte riktigt var planerat.. hittade mycket fint och tänkte att det var lite bra att köpa när jag hade lite pengar över :P Jag är inne i min vita period just nu! Men vitt är ju aldrig fel?! Går ju att matcha med allt!

/KanInteHållaiPengarEm

image184
image185
image186
image187
image188
image189

Fördel med att vara själv. Nr. 1

image183
Inget gnat om hur osten ser ut.

/Issa

gonatt

Nu har jag tagit mig ett bad för första gången på....månader. Inte min grej riktigt egentligen, men det kändes som att det behövdes. Det var rätt härligt tills dess att jag kikade över badkarskanten sen när jag duschade av mig. Vatten i HELA badrummet. Kläderna på golvet. Yeahhh....

Här är bikinin och brallerna jag har beställt, jag har haft ögonen på ett linne tidigare som jag aldrig tagit mig råd att beställa och såklart fanns det inte kvar :(

image181



image182

Bikinin lämnar väl inte så mkt åt fantasin, men jag hade ju tänkt vara het i sommar så det gör inte så mycket.

Jag tror faktiskt att jag ska vara en god människa och lägga mig nu.

Nattinatt!

/Issa

Flott är gott

Jahapp då var det bara att börja planera inför Tjingtjong-resan och se till att inte packa för mycket (right!). Lite resfeber har man trots allt.

image186

Det är "Du blir vad du äter" på TV. Brudarna som är med äter sushi 4-5 ggr i veckan! Jisses, vilken fantasi! :P Jag fattar inte! Man har ju precis samma matvanor som de som är med i dessa bantnigsprogram. Man måste väl få njuta av livets goda? Lite godis å chips (sour cream & onion) har väl ingen dött av? :P I helgen ska jag flotta! Är du på Issa? ;)

/GottegrisEm

shoppingträsket!

Det är inte bra för plånboken att vara hemma en hel dag. Jag har klickat och klickat, kommit längre och längre in i shoppingträsket. Jag har bara två klick kvar så är jag mycket fattigare, men ett par byxor, en bikini, två linnen, en tshirt, en klänning, ett halsband och ett par solbrillor rikare :)

Kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick!
 
och sen lite kaffe och godis på det så är dagen fulländad.

/Issa

sjuk Issa

Jahaja. Jag har inte haft magsjuka på år och dar. Tillochmed när ca. 15 personer som varit på samma middag som mig alla fick magsjuka, klarade jag mig undan.

Inte den här gången.

Så nu vet ni hur jag mår och vad jag gör idag.

/Issa

Jaja Em, här är en bild..

Min nya färg
image184
Jag är såååå nöjd ikväll...syns det?

/Issa

Lär er detta ungdomar!

Så fort man slappnar av går allt åt helvete. Så dagen läxa är: slappna aldrig av. Tro inte att saker är bra. Var alltid beredd på det värsta och lär er att kontrollera era känslor.

/Issa

Min nya frisyr

image183

Kära Auditillverkare

Det har kommit till min kännedom att en ny a4 finns.
image182
Jag skulle vara mycket duktig på att göra reklam för denna a4, utan att ljuga skulle jag befinna mig mer i bilen på vägarna än i mitt eget eller någon annans hem. Jag skulle köra och köra och köra, allt för att hjälpa till att göra reklam för denna skönhet.
För detta skulle jag inte kräva ett öre, jag är till och med beredd att betala en liten slant, allt för att hjälpa er med reklamen, jag är en så god människa.
Jag skulle kunna låna en bil, tyvärr kan jag inte lova att jag lämnar tillbaka den, men ju längre jag har den desto mer reklam får ni ju.

Visst låter det intressant? Såklart!

/Issa


Hjärndöd

Snart är det tenta.. man kan ju inte annat än att bli lite nervös. Man vet aldrig vad man kan förrän man sitter där med tentan i handen! Hoppas att det går vägen. Ikväll kanske man kan våga sig på att hinna se nån film! wii :)

Peace out!
/Em


moster Issas önskningar

Jag är beräknad att bli moster om 44 dagar, Onsdagen den 7 Maj. Nu är det så att jag ska vara hundvakt när den lille bahagar kika ut, och för att tjorva till det så lite som möjligt bad jag syster att se till att det händer på en fredag, så jag har hela helgen att hundvakta utan att behöva ha ångest över att få ihop det med vakteri och jobb samtidigt.

Hur chans tror ni det är att hon får ungen på en fredag? Fredagen den 9 skulle ju sitta perfekt, men tydligen går man ofta över tiden vid första barnet? Så fredagen den 16 kan jag gå med på.

De flesta tror på att det blir en kille, men jag hoppas på en tjej. Jag tänkte bli den häftiga mostern som hon kommer och berättar att hon tjuvrökt för, vem hon är kär i, första gången hon haft sex, den hon rymmer till när hon tycker att morsan är för jobbig osv osv. Men det lär ju inte hända om det blir en kille. Då kommer jag bara att vara den pinsamma mostern som pratar om pinsamma saker och gör pinsamma saker. Fast det låter rätt likt mig, så det går bra om det blir en kille också.

/Issa

SJP

Sarah Jessica Parker har återigen blivit utsedd till världen osexigaste kvinna av ett "herrmagasin". Asså jag förstår mig inte på killar. Vad har de för smak egentligen?

image180

image181

/MisunderstoodEm

Ute på isen

image179
det var ett litet lemmeltåg som gick ut mot gråsjälören

image167
boman ser lite halvnöjd ut i väntan på sin korv:P

image168
jag var däremot helnöjd!

image170
alla verkade fått samma briljanta idé som mig å boom
observera att det går en KABEL där!

image173
skulle fota något annat, men råkade fota mig själv. jävla mobil med kameror åt alla håll!

image174
det bidde en eld till slut. sågade lite ved och sen var boman där å pillade igång en eld


image178
istappen på balkongen blir större och större. snart kommer grannen få den i nacken..tråkigt!

ja men då var det väl bara att gå in igen och plugga då.. tenta imorrn. jippie!




Jag tror...

...att Kira kommer att kräkas inatt. Hon flåsar och är orolig.

Så då vet ni vad jag har att se fram emot! Att vakna av en hulkande hund och vara tvungen att torka spya mitt i natten.
Tur att hundspya inte är så jävla äckligt.

fresh!

nattinatt!


image165

Hittade förresten ännu en silverkula i mitt kök. Vafan?

/Issa

Plenty more where that came from..

image164
..just another wonderful evening!

smickrande!

Jag städar här hemma och råkade hitta en cd med en massa gamla bilder. Vi har väl aldrig varit så vackra?

image162

image163

/Issa

fresh

En kille började prata med mig på en sida på internet. Jag sa att jag storstädar idag och då sa han att han storstädade i tisdags men att det var dags igen eftersom "det blir att man drar in skit från hallen och badrummet i huset".
Jag vill verkligen inte veta hur hans badrum ser ut.

/Issa

pigg idag

Jag har hunnit boka tvättid, skjutsat Minna till jobbet, bajsat Kira, kokat kaffe och sjungit lite för mig själv och klockan är inte ens halv tio, grymt bra jobbat för att vara mig en söndag!

Hur skönt som helst att vara ledig en dag till. Jag tänkte tjata till mig en tur med långtradaren imorgon, sen mmsa en bild till mamma och göra henne avundsjuk. Vissa har ju drömmar om att åka helikopter, hoppa fallskärm, och wingwalking. Mamma drömmer om att åka långtradare.

Nu ska jag ta tag i hemmet, röja och städa, dammsuga och tvätta. Jag ska gå fram som en jävla tornado, så var den träningen avklarad för idag!

/Issa

HardcoreIssa

I kylen har jag öl, vin, sprit, cider och likör.
Jag gick och köpte en påskmust, så hardcore är jag ikväll. Det blir jag och Kira mysandes framför en kärleksfilm längtandes efter F ikväll. Han fick godkänt av henne, med råge, hon hann knappt nosa på honom innan hon vände sig om och visade rumpan. Hon kan sin sak den där hunden ;)

/Issa


GLA' PÅSK!

image161

ÖNSKAR EM & ISSA!
(pax för att vara kycklingen! den rockar! :P/Em)



Skoterfärd

Idag åkte vi iväg till stugan och åkte skoter. Kira fick följa med på en tur.

image160

Hon hade dock lite problem med att ta sig upp...


/Issa

Svunna tider

liken firar jul


strike a pose


ynglingarna em & issa


var tog min ungdom, mitt långa hår och mina huggtänderna vägen?




issa kaxar x2


terrassens ende ryttare



hoho?

Det känns ganska tomt här. Visst, jag trängs med Kira, men hon är inge bra på att kramas, retas, pussas, kittlas, skratta...

Jag färgade mitt hår idag. Blond stod det på förpackningen. Blond my ass. Jag är brun.
image152
nu fick ni se min näsborre också. alltid trevligt.

Njaaee, nu ska jag väl mysa vidare med Kira. Förhoppningsvis somna tidgt. Fast, jag har tänkt läsa boken jag lånade av mor min, Dödslistan tror jag den hette. Jag har bara läst några sidor och redan har en man blivit mördad och fått magen uppskuren så att inälvorna ligger i hans knä. Så mysigt.

/Issa

Omodern

Jag har jävligt svårt att lyssna på andra när de säger att man inte ska göra si och inte så och inte kommer att klara av ditt eller datt.. man blir nästan lite rebellisk och gör precis tvärtom! Det finns ju nästan inget värre än när man måste erkänna att andra hade rätt. "Vad var det jag sa?" är som knivar i öronen och man vill bara döda någon. Jag vill gärna tro att man kan göra allt man verkligen vill, men samtidigt har jag svårt att inte sätta begränsningar för mig själv. Varför ska andra behöva begränsa mig ytterligare när jag gör det så bra på egen hand? Vad har hänt med uppmuntran och stöd, är det så 1998 eller? Man måste givetvis vinna något på att hjälpa andra.

/90-talsEm

Skumt

Jag kom på att jag skulle glo i en gammal dagbok som jag inte skrivit i på 100 år, men nu kan jag inte hitta den nånstans.. märkligt! Det kan ju inte bara ha fått ben och knatat iväg? Kan inte minnas när jag såg den senast.

/DetektivEm

försvunna minnen

Jag har råkat radera en mapp som låg på skrivbordet. Över 50 bilder som jag faktiskt hade velat spara, ingen chans att få tillbaka dem..en massa minnen som försvann på en sekund.

Jag hatar, hatar, hatar att lämna saker bakom mig, och speciellt som nu, när jag inte har något konkret bevis på att det faktiskt har hänt, bara det jag har i huvudet. Vissa saker är för jobbiga att tänka på och då är det bra med minnen som man vet finns där, men som inte behöver vara så påtagliga hela tiden. Nu har jag inga såna minnen längre och på nåt sätt känns det som att det kanske var meningen. Det var en del av mitt liv jag haft mycket glädje i, mycket känslor på gott och ont, jag fick en sparkt i rätt riktning.

Det är bara så jävla synd att allt är borta. Det känns tomt.

/Issa

skallevärk

Jag har haft ont i huvudet de senaste 6 timmarna. Det började med blinda fläckar, vilket gjorde det omöjligt att jobba, sen kom migrän och de senaste timmarna har det varit efterskalv. snabba rörelser är inte bra, då spränger det i huvudet. Långfingret domnade bort, sen resten av fingrarna, knogarna..domningarna vandrade på nåt sätt i handen.

Gick tidigare från jobbet, åkte hem och hittade en nyvaken F på sängkanten. Men inte visade han nån empati inte! Killfan har så mycket energi så jag blir utmattad av att bara titta på honom, jag fick inte vara ifred med min huvudvärk, fast allt sånt där är ju sött, eller hur? :)

Nu kommer jag inte att träffa honom på flera dagar. Vad konstigt. Jättekonstigt. Men jag ska med till Malå nästa helg :D Ska inte säga nåt till mormor och morfar, bara knacka på och stå där utanför dörren :) Vi ska räjsa massa skoter, jag får väl hoppas att jag överlever den helgen med.

Vi var på bio igår med Fs vän + flickvän och såg 10 000 BC. Jag tyckte om den. Kan tänka mig att Em inte tycker om den. Har du sett den Em? Biostolar är inte gjorda för mig kropp, inte för Fs heller tydligen, vi var som nå åldringar med ledbesvär och allehanda krämpor på kvällen när vi kom hem.

Kanske, kanske vågar jag mig ut på en promenad med Em snart. Kira måste ju ändå få sig en så det kanske är lika bra att jag testar, får väg gå hemåt om huvet inte håller.

Nu lite food

/Issa

Trött!

Jag är så jävla trött på motgångar nu! Kan jag för fan inte bara få vara nöjd och glad? Ge mig ett jobb och en trygghet så jag kan bilda mig ett liv. Ensam om så måste!
Just nu är jag ingenting.


kollade just mitt kontoutdrag...

Lördag 15/3
-180:-
-297:-
-347:-
-297:-
-353,17:-

Jag tvivlar inte en sekund på att vi hade nå jävulskt skoj! :D

/Issa

Min nya fina telefon

Min gamla telefon fick slut batterier på en gång, så när jag såg den här slog jag till. Men nu kan jag ju inte gömma den på hyllan under byrån, nu måste jag ju ha den framme, vilket ger mig lite problem, lite störningar i ordningssinnet (det lilla jag har) men det löser sig.

image151

fin va? :)
Bilden är tagen med min nya mobil, jag måste säga att jag är väldigt nöjd, bra för att vara med en sån kamera :)

/Issa

ensamnatt

Ikväll ska jag sova ensam för första gången på 10 dagar. Skumt. Eller ja, det skumma är väl kanske inte att jag ska sova ensam, utan att jag inte sovit ensam på så många dagar. Speciellt med tanke på att jag träffade honom för första gången för lika många dagar sen.

Jag ska röja upp här hemma också. Vi var tre stycken som festade i lördags men det ser ut som att ett helt kompani gått lös här. En på jobbet frågade idag "Visst träffade jag dig i lördags?" Jag var nog inte den enda som var aningens överförfriskad. Tycker lite synd om F som fick stå ut med tre pladdrande tjejer och en jävla massa penisprat, men det är väl sånt man måste tåla om man ska umgås med oss? :D

oh well, nu vila i en halvtimme och sen ska jag gå lös med disktrasan!

/Issa

I morse..

image150

I går..

klad issa


klad britta


klad filip


klad em (utan spräckt klänning)


smörissa smörar


rockbritta


issa spexar

min fina bil

Min bil har varit grå, iaf om man jämför med hur den ser ut nu, nu är det kriiiiiiiiiiiiitvit! Jag skulle få hjälp med att byta olja men det slutade med att jag fick hjälp med att tvätta den och fylla på en massa andra grejer också :)

image140
Välbehövligt tror jag...

image142
Tydligen ville han inte ha smutsigare bil än mig...killar....


Nu äre fest! Em kom just in genom dörren.

/Issa

Morgonstund..

..just lämnat peet & katta på tåget. Skidåkning i Björkliden hägrar. Som vanligt när man varit ute en sväng på morgonen så blir man så där oförskämt pigg. Måste sova middag sen, så man orkar festa ikväll:P Om jag skyndar mig orkar jag kanske göra någon nytta innan jag blir trött igen!

/UppeMedTuppenEm

Issas nya!

image140

Issa påstod att hon skulle köpa en billig micro på Ica MAXI, men blev inget inköp. Dock ett gott skratt. Vilken skönhet! Ska fan införskaffa en! ;)
Det underlättar om tallriken går in i ugnen!


shopping!

Uhhhj vad jag har råkat shoppa idag! Två telefoner, olja och oljefilter (det är jag mest stolt över), sprit, hörlurar, trosor, färgglada sockar....det som inte gick åt idag ska sparas till ett par fina bröst :D

Nu bär det av till Pite igen :) Kanske bäst att börja åka så jag inte hinner bli för trött och kör av vägen. Det skulle ju kunna skada min nya mobil!

Imorgon är det partaj! Och kul ska det bli! Och full ska jag bli!

oh well, trevlig helg.

/Issa

I'm up!

Uppe innan halv sex imorse, det är inte illa! Men så var det nån som inte lät mig sova, så jag ska väl inte ta på mig äran egentligen. :)

Idag ska jag tack och lov inte klippa komponenter på jobbet, gjorde det hela dagen igår och roligare kan man ju ha, idag blir det att bygga kort. Jag antar att jag kommer att svära X antal gånger då komponenterna ploppar ut ur sina hål.
Tror jag ska käka lunch ute på Kallax, hoppas på att Håkan jobbar, jag saknar den jäveln :) Så fruktansvärt skönt att inte jobba kvar där, igår var alla flygningar norr om sundsvall inställda, jag kan bara tänka mig vilket kaos de hade.

Idag blir det en jävla massa shopping! wiiii, slutlööööön! Jag har lovat F att vi ska hitta på nåt. Hitta på nåt...vad hittar man på? Thailand tyckte han, jag tyckte väl kanske inte riktigt det. Stackarn har jobbat 39 timmar på 3 dagar och idag blir det 13 timmar till för honom, fast han är ju norrlänning, vi är ena sega jävlar, typ som Peet. Jobbar du alltid?

Oh well...

Em, jag tänkte sluta klockan tre idag. Sen kan jag börna förbi och hämta upp dig?

/Issa

Jag slutar aldrig att förvånas.

Ibland blir jag så jävla arg på mig själv. Så ledsen. Sån idiot man kan vara.

Egentligen är det väl bra att det blev som det blev, jag hade redan bestämt mig, men när en människa inte är som man tror...jag blir så jävla ledsen. Nån som betytt så mycket för mig beter sig på ett helt annat sätt än jag trodde. Jag ger upp. Jag ger fan upp. Människor är riktiga jävla svin.

Jag tänker inte gå in i möten med nya människor med någon form av hopp om dem längre. Likgiltighet snarare, misstro tills motsatsen är bevisad.
Jag förstår inte varför jag blir förvånad längre. De fina människorna stöter man bort, de mindre fina, ja de jävlarna ska man ha i sin närhet. Idiot man är.
Fan att dom jävlarna ska sätta sina spår i en. Men det är väl meningen att man ska lära sig nåt.


/Issa

Dålig människa

Jag är en dålig människa. Ibland har jag svårt att glädjas över andras framgångar när jag själv känner mig som en sopa i jämförelse. Avundsjuka känns som något man sysslade med i mellanstadiet, men alla har vi väl upplevt det. Blir man någonsin riktigt nöjd med det man har? Kanske, men jag har fan sju svåra år dit.. (ja men det är lugnt, då är jag ju ungefär 32:P)



/MissunnarEm

happ

Jahaja, här händer det inte så mycket. Jobbar på typ...fast planerar :)
Förhoppningsvis blir det Malå om tnågra veckor, på fredag får jag lön och jag ska köpa en ny mobil. Eller en mobil och en kamera. Vi får väl se...

Och Em, det blir ingen promp idag, jag ska till Pite :D

aja, bye

/Issa

Det närmar sig..

image138

Visumen anlände lämpligt samma dag som vi vaccinerade oss. Skönt att ha det avklarat iaf!




Ajaj!

image137

Var till Sunderbyn idag och fick en spruta i vardera arm :( Tycker nog inte om den där tanten längre! Varför får man dessutom vänta trots att man bokat tid?

/VaccinEm

Helgen

Helgen har varit skiiitbra! Kul att umgås med Malåbor, och jag är då inte den enda som säger "gudförbannat", det var ett väldigt välanvänt ord; "men guuuuuudförbannat" :D

Åkte buss till Arvidsjaur, blev hämtad av på busstationen, sen åkte vi ut till skogen, vi käkade, drack öl, åkte till Arjeplog, somnade i bilen och vaknade dagen efter inte det minsta bakis!

Åkte massa skoter, F hade lovat att ta det lugnt, men hans version av lugnt var inte min version av lugnt. Helvitta vad han körde. Jag har aldrig tippat med en skoter innan men nu har jag testat på det också. Jag sa att jag kände mig rätt trygg där bakom, 20 sekunder senare ligger vi och kravlar i snön...sen gjorde vi det ungefär fyra gånger till. Läskigast var det i en uppförsbacke, det gick fortare än de andra gångerna och man vill ju inte gärna att skotern ska rulla ner över en. Nu landade den bara på mitt ben och tack och lov var det så mycket snö så jag sjönk ner under skotern.

Det var läskigt, men det var kul. Jag fick vara sådär häftig och åka på bara en skida, och sen åka på inga skidor alls. Och så har jag hoppat, och varit nära att flyga av några gånger, såååå kul! :D

Mera öl på lördagskvällen, och kebab. Och huuuuur mycket Minttu som helst! Ojoj...

Jäkligt härlig helg har det varit, skönt att vara utomhus så mycket, det känns som evigheter sen!

/Issa

Borde skriva nåt..

Eftersom Nea anser att jag är dålig på att blogga måste jag väl skriva nåt.. hm.. jag försöker hitta ett jobb, men det går käpprätt å h-vete. Försöker bearbeta Peter att skaffa en valp, men det får inte heller vägen. Är dessutom hungrig. Det är ganska synd om mig nu när jag tänker efter! Ibland (läs för det mesta) är livet orättvist!

I helgen äre fest, eller hur Issa! Jag har planerat att vi ska vara hemma hos dig för att vi var hemma hos mig sist :) Kul va!

/Em

mys

Kass kvalitet tyvärr, den enda jag hittade. Grym myslåt.



dags att åka. tyvärr åt ett helt annat håll än jag trodde. men jag har hört att Arvidsjaur är fint såhär års...

/Issa

Issa var liten

Hemma hos mamma råder babyfeber, snart ploppar systers bäbis ut och mamma shoppar för fullt. Jag hittade den här hemma hos henne, tydligen har både jag och syster använt den när vi var små. Såååå liten jag var!



och förresten håller jag på att bli lite mindre
Jag har gått ner fyra kilo! :D

Nu ska jag slita mig, gonatt


/Issa

blajblajblaj

Inte är det väl så konstigt att bege sig till skogen och åka skoter när man vill koppla av och koppla bort tankarna lite? Eller? En vän från jävligt långt söderut tyckte det, sååå norrländskt var det tydligen. :)

Nu har jag packat alla stora skoterkläder iaf, det fick bli två väskor, en tredje gick sönder i ren frustration...

Höll på att köra över en mus ikväll! En mus, ute i ovädret, det kunde man inte vänta sig riktigt. Jag tänkte svänga över på andra sidan för att inte riskera att mosa den, men fick möte och ja, det var bara att köra. Sen såg jag i backspegeln hur den kutade fram och tillbaka, så jag missade tack o lov :)

Idag på tv4-nyheterna intervjuade de en kille från Älvsbyn som kan vinna VM i nåt skotergrejs. Skotercross? Aja, iaf så avslutade reportern "Jaa, och den 5 April är du i Malå...." Ja, herregud... Fast Malå är ju bra, Malåbor är trevliga (inte mördaren kanske, huga) och jag ska spendera helgen med tre Malåbor. Malå är Sveriges nya metropol, så har ni inte varit där än så är det bara att åka dit! :)

Nu ska jag slänga i de sista grejerna i väskorna, och sen är det bara att försöka somna. Har inte sovit vettigt alls på hela veckan...

image133
Jag tror det är en sån här jag ska åka på, den ser livsfarlig ut..

/Issa

grym dag

Jag fick pilla med skitroliga saker idag på jobbet.

Disturbed på hög volym fick mig på rätt humör idag (you know Emmy höhö), ibland får jag väl tacka pojkarna längst bak för att de har gräslig musiksmak.

Det blev bestämt att jag ska åka till Arvidsjaur över helgen.

Jag fick veta att jag den här månaden kommer att få tre månadslöner. Tre! T-R-E!

/Issa

blaha och Jet

Dagen har inte varit så jättebra måste jag väl säga. Tankarna har slungats fram och tillbaka, men jag känner ändå ett slags konstigt lugn i magen. Acceptans kanske. Here we go again typ...

Jag har redan kommit in i min gamla rutin; att gå omkring med plåster på händerna. Trodde att jag skulle slippa det nu när jag inte längre är i närheten av vassa inplastare och knivar hela dagarna. Men nu är jag i närheten av vassa komponenter, kabelklämmare och brännheta lödkolvar. Som gjort för att jag ska göra mig illa. Men jag föredrar en lödkolv framför inplastare, som måste vara världens vidrigaste uppfinning.

Jag och C har delat på nästan ett kilo vindruvor, kollat Roomservice och tyckt totalt olika om allting. Det enda vi var överens om var att vindruvorna var jävligt goda.

Nä nu är det väl dags att försöka sova, efter att jag laddat in lite Jet och en ljudbok i Mp3n, så jag har nåt att lyssna på medans jag sitter vid den livsfarliga kabelklämmaren imorgon.





gonatt
/Issa

Ryck


Trivs inte i lägenheten. Antagligen för att jag inte har råd att köpa den inredning jag vill...Köket och hallen e okej och men vardagsrummet, sovrummet och toaletten är fan en katastrof! Jag brukar komma på att jag ska göra saker på nätterna så jag anser att jag ändå var rätt tidig idag :) Har möblerat om lite. Får se hur man trivs med det...

/RyckEm

eh va?

När jag kom hem efter jobbet idag kände jag doften av herrparfym i mitt kök. Jag hittade två silverkulor i diskhon. Det har blivit jättevarmt i hela lägenheten och jag måste ha vädringsluckorna öppna.

Vad har hänt i mitt hem?

/Issa

Onödigt

Är det inte lite onödigt med finnar, munsår, linjer, torra fläckar etc. etc. Kan vi inte enas om att vi avskaffar sånt? Förövrigt ser jag ut som en groda snart igen!

/SkabbEm

Motivationsbild

Jag hittade just min motivationsbild. Kolla armen..ohhh, såna armar ska jag ha igen!

image130

Brösten var det inte heller nåt fel på. Men de får ni inte se, vi har ju ändå en rumsren blogg här!

/Issa

Det här med magkänsla.

Varför ska det vara så svårt att lita på sin magkänsla? Att gå efter det som känns rätt? Varför ska man börja tänka "Det här är det bästa för mig, det här tjänar jag på, det här är det smartaste" när hela kroppen skriker om något annat. Jag får väl försöka ha min tro på ödet, på att det som är menat händer, och händer det inte, ja då är det inte meningen. Det blir lite svårt att tänka så då jag tror att man själv formar allt i sitt liv, men jag måste.

Är lite lätt illamående idag, någon frukost är det inte tal om. Huden känns varm, jag har inga krafter. Men jag har fixat det förut, jag kan fixa det igen.

Tänk positivt. Tänk positivt. Tänk positivt.

/Issa

Voj voj

Ja nu har då jag och Peet bokat biljetter till Peking.. jag håller på att skita ner mig av nervositet att vi inte ska hinna få de där föbannade visumet med posten :( Peter bara skrattar åt mig!  Skulle jävlar inte förvåna mig om nåt händer! VI kunde ha fixat det här för länge sen, men allt har dragit ut på tiden och nu beställde vi biljetter för att komma iväg nångång! buhuuu jag är ett nervvrak!

image129

/MesproppEm (med anledning!)


Att göra en pudel

Den filmen tog min mor med mig att se på bio när jag just hade blivit dumpad. Den kändes ju sådär lagom kul att se. Kärleksfilm med lyckligt slut och där satt jag rödgråten och det kändes som att hela livet var helt åt helvete.
Nu visades den på tv, nästan exakt två år senare. Jag får samma känsla nu.

Det är lustigt det där, hur saker, musik, dofter, bilder, kan få en att känna en känsla man hade förut.
Jag hoppas att det är så.

/Issa

En dag på isen


Idag åkte vi till isen för en promenad. Kira blev helt galen så fort vi kom dit och studsade och skuttade som en galning. Så söt när hon har roligt!

image127

image126

image128

Vi träffade på en ensam kvinna som gjorde oss sällskap vid korvgrillningen. Hon berättade att hon ursprungligen var från Kiruna, nu bodde i Stockholm men hade släkt i Lycksele. Då kom det fram till att hon varit förlovad med en man från Malå som mamma kände. Jahapp, världen är alldelens för liten!
Och Em! Ännu mer Malå! :D

/Issa

intressant

Jag har tagit tag i mig själv idag. Skällt på mig själv för att jag beter mig så jävla dumt i vissa situationer. Nu ska jag inte förutsätta, inte tro, hoppas. Nu ska jag inte drömma mig bort, inte leva i nån jävla drömvärld. Ta tag i mig själv. Inse att världen inte är så underbar som jag vill tro.

Jag funderar på att sälja bilen. Nu när jag kan ta buss till jobbet har jag egentligen ingen användning av den. Visst är det bekvämt med bil, man tar sig överallt. Men jag skulle spara en jävla massa pengar om jag inte hade den. 500/ månad går till försäkring och p-stolpe, sen ska det på bensin och underhåll, besiktning, nya däck...jag skulle spara en massa på att inte ha den. Men är det värt det?

Har rengjort spisen med bakpulver idag. Såg minsann på tv att det är en bra och miljövänlig metod, och miljönörd som jag är väljer jag såklart en miljövänlig metod. Men mest berodde det nog på att jag inte hade nåt bra rengöringsmedel hemma. Men bakpulver, det hade jag! Oöppnad dessutom. Jag undrar vad jag tänkte när jag köpte den.

Jag var nog inte så miljövänlig när jag sprayade mina nya skor med nån slags regnskydd, så det inte blir såna fula, vita kanter när de blir blöta.

Ungefär så intressant är jag idag.

/Issa


Jag har ett förslag



image125

Jag har hittat biljetter tur och retur till London för 160:- , ska vi inte ta oss en weekend?



Jag ska då fanimig göra det!

/Issa

RSS 2.0